Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Android market USA
Автор: neuromancer   
Дата:   30-06-12 16:57

я да питам тук, че нали има спецове дето все твърдят колко рестриктивни били Епъл и колко свободни Гугъл...

Значи, искам да си сваля приложение, което го има само за USA (безплатно е). Как мога да излъжа андроида да ми го свали?
Доколкото намерих в нета, имало някакво приложение, ама то върви само ако рутнеш телефона, което пък анулира гаранцията. Та с какво рутването е по-добро от джейбрейк тогава? Не може ли по-лесен начин? Айтюнса мога да го излъжа с два клика.

Отговори на това съобщение
 Re: Android market USA
Автор: prozium   
Дата:   30-06-12 17:00

Не е нужно да си рутнат, за да си подмениш маркета. А гугъл са си ристриктивни, доста апликации са валидни само за определени зони, което не пречи на хората да си ги ползват без проблем. Разбира се не всичко е на 2 клика разстояние, а трябва малко да потърсиш, но ще откриеш решение :) А рутването не мисля, че нарушава гаранцията, на което и да е устройство, при условие, че винаги можеш да ънрутнеш. Флашването евентуално може да наруши гаранция, защото отключваш бутлоудър.

Автор: Cristinel   
Дата:   30-06-12 17:05

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: chill   
Дата:   30-06-12 18:20

И в какво точно са рестриктивни Google? [smilie21]

Автор: dikimee   
Дата:   30-06-12 20:00

Те това, без пари е.

Иска root, но както писаха unroot става за 5 секунди и така не си губиш гаранцията. А и винаги можеш да дръпнеш пиратска версия [cool]

Автор: prozium   
Дата:   30-06-12 20:15

Ами аз лично нямам възможност за достъп до маркета им на филми/музика/книги/списания. Плюс че се налагат рестрикции и при други техни продукти, вярно е, че те са на база копирайтс и разни подобни шитни, но често ми се случва ютуб да ми разправя, че не мога да гледам дадено видео, защото съм в България. OnLive ми се наложи да я търся в друг маркет, за да мога да си я дръпна, в гугълския ми я дава като несъвместима с устройството ми и така с всички андро у-ва. Но решения винаги има, така че не пречи.

Автор: neuromancer   
Дата:   30-06-12 21:54

ами точно този апп знам, ама аз не искам да го рутвам. Както и да е, разтърсих се още и се оправих и без да го рутвам.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.