Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна
 Мразите ли наглите/неопитни шофьори
Автор: sakuraki   
Дата:   30-06-12 18:48

Здравейте! Да дадем тон на една тема. Значи днеска докато чаках на бензиностанцията да заредя една кака с една астра застанала пред мен и стой и не мърда, бибкам аз нищо, а не мога да дам назад, че има кола. Слизам аз да видя какво става и я гледам яде си и заредила, но не можела да яде по - пътя и аз гледах така [smilie10] . Казах и да си измести колата, че аз не мога да заредя заради нея, махна я уж, отивам да платя аз газта (инжекцион газ [smilie6] ) и качвам се и я гледам тя спряла, на изхода почти и не може да се размина и си яде сандвича и бибкам и слизам и тя ми казва, че мислила, че ще може да се минава, а то нямаше сигурно 1 метър място. После на светофар един "чичко" с един мерцедес слк 500 на червено мина цялата група и се паркира точно отпред и дори не изчака зеленото. Какво им става на тези шофьори, не че аз съм много опитен, но такива работи не съм правил.

Отговори на това съобщение
 Re: Мразите ли наглите/неопитни шофьори
Автор: orlindraganov   
Дата:   30-06-12 18:51

Не, мразим хоморомите

Автор: Jim__Beam   
Дата:   30-06-12 18:52

... ми то се иска опит .............. за да си ядеш шибания сандвич на колонката ...... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   30-06-12 18:56

Ми кат те гледам и ти не си стока - не различаваш нагли от неопитни шофьори, бипкаш на мацките по бензиностанциите, слагаш й вместо ѝ, ходиш да се разправяш. Обади се на момчето на колонката - той ще ти разреши всички проблеми.

Автор: ovcharcheto_kalitko   
Дата:   30-06-12 19:03

Явно някой вече има право да пише и бърза да навакса... Споко, пич, мястото на сървъра няма да свърши...

Дата:   30-06-12 19:13

Ами момчето от "колонката" беше само едно и изобщо не му пукаше какво става, защото изглеждаше, че работи цял ден сам и му беше писнало, та аз си сипах газ, че нямаше кой да ме обслужи. Асахи, а онзи богата с миризливия мерцедес не е ли нагъл. Също така спират ми на светофар в лентата, която е само за направо, а ми дават мигач и завиват.

Дата:   30-06-12 19:18

И ти кво, прецакан ли се чувстваш, че си дал път на някого? Щом дава мигач го пускам. Повечето пъти и мен ме пускат. Такситата пускат 80% минимум. Аз ги пускам на 100% и не се ядосвам.

Използвай клаксона само за предотвратяване на ПТП.

Дата:   30-06-12 19:24

Да бе верно, трябва да си супер нагъл или безумно неопитен, че да нарушаваш ЗАКОН като тромбиш без непосредствено предотвратяване на птп [beer] [beer] [beer]

Дата:   30-06-12 19:34

Случвало се е няколко поредни дни да не чуя клаксон в София. Хората се разбират с мигачи, фарове, жестове и най-вече са доброжелателни. Агресивните автомобили най-често са чуждоземски.

Дата:   30-06-12 19:36

Ми и аз - не съм чул клаксон в София докато бях командировка във Варна

Автор: CyberGene   
Дата:   30-06-12 19:43

Аз па да ви разкажа оня ден как слязоха да ме бият [smilie18]

Значи наближавам светофара на попа, движа се с 50, светва жълто и аз си спирам, защото там има камера и щях да мина на червено-жълто, но както винаги поглеждам първо в огледалото. И виждам, че бая зад мен някакъв с леко очукам мерцедес се е засилил. Имаше доста разстояние и пак едва спря, даже се наложи в тоя момент леко да отпусна спирачките, за да навляза на пешеходната пътека и да не се удари случайно тоя в мен. И тоя почва да ми свири [smilie10] Обръщам се и го гледам, че ми прави някакви жестове, едва ли не как може да спра, баси, той бърза... Тръгваме и той ми се залепил отзад, при което аз натиснах рязко спирачка и газ и той се стресна [smilie5] (Може би е леко тъпанарска постъпка от моя страна, но исках да му покажа да спазва повече дистанция). И набира се тоя, засича ме, слиза от мерцедеса и дойде да ме бие, не можа разбира се, щото тя колата се самозаключва, докато карам, та не можа да ми отвори вратата, само ме псува и нарежда нещо.

Кой прав, кой крив... [smilie8] Чудя се сега, дайте акъл.

Публикацията е редактирана (30-06-12 19:45)

Автор: scarecrow   
Дата:   30-06-12 19:44

Кухата мурва решила да хапне на чист въздух до колонката къф е проблема бати[smilie5]

Никога не давам път и няма и да дам защото по този начин стимулирам олигофренията тъпанарщината и мутрофонията. След като някой е взел книжка е редно да се научи да кара по правилник и както си му е реда, а не да се прави на тарикат.

Разбира се ако видя че човека е с регистрационен номер от друг град ще го пусна, но това е рядкост.

Автор: n1x0n   
Дата:   30-06-12 19:45

Неопитността е нещо, през което минава абсолютно всеки и да се употребява по този повод думата "мразите" е признак на ниска култура.

Автор: kkkolelo   
Дата:   30-06-12 19:46

... щото някакъв "наглец" със сф рег ги преебал ... [smilie5] [smilie18]

Автор: J0R0   
Дата:   30-06-12 19:47

Автор: asahi
Случвало се е няколко поредни дни да не чуя клаксон в София.

Това показва само, че отдавна не си ми идвал на гости.
[beer]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   30-06-12 19:48

.. Агресивните автомобили най-често са чуждоземски.

... Верно е това , мамицата му де......

Тия с другите букви ...... тва пешеходни пътеки , тва да пусне некой ..... нема таквоз нещо ...... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

... И това не са хората от провинцията , дошли за 3 дена в София ........ това са новософиянците ....... тия дето за 6 месеца вече се имат за играчи ..... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

.. Сменил тръбата на ауспуха ........ и си мисли че дигнАл 100 коня ....... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: n1x0n   
Дата:   30-06-12 19:48

(Може би е леко тъпанарска постъпка от моя страна, но исках да му покажа да спазва повече дистанция).

[smilie24] [smilie18]

Взема ли книжка - колко "бързаци" ще се видят в грижи... [smilie3]

Дата:   30-06-12 19:57

С малко интелигентност и натрупване на опит се оправят много неща. Аз лично предпочитам всички да стигнат докъдето са тръгнали живи и здрави и това да ми коства 2-3% повече време, отколкото пътят да се превръща в място за мерене на ауспуси и самочувствие. В София специално си има неписан код, който се тремя да разбирам и спазвам. Бипкащите нямат място в това.

Дата:   30-06-12 20:01

Асаха, аз не съм ядосан, че съм дал път (което аз не съм го направил, защото бях зад него), но да ми завиваш наляво, а си в средната лента, където е само направо е ужасия, може и катастрофа да предизвика. Имах предвид, че мразя нагли шофьори и то много. Случвало се е пред очите ми, Порше Кайен да мине на червено, а зад мен да има патрулка и да не направи нищо по въпроса. И аз винаги като Сайбър на жълто спирам и си чакам зелено, а колко пъти са ми свирили, че не тръгвам на жълто не е истина. Пък особено когато съм пеша, много рядко някой спира на пешеходна. Помня във Варна чаках сигурно 5 минути да пресеча едно шосе.

Автор: kkkolelo   
Дата:   30-06-12 20:06

Тя една със "сф" рег веднъж паркира на кръстовище на "Цариброд" във Варна до Фобо ... като и казаха, е хубаво де, какво е станало ... даже и аз коллото тогава е изчаках, щот правеше необясними маневри за мен, преди да спре и угаси [smilie5]

В интерес на истината "нагли", "наивни" изключения има със секви букви ... прим. поне от 5-6 год полицията отучи мутрите да паркират в бус лентите пред заведенията.

Дата:   30-06-12 20:08

Който от средна лента завива наляво:
1-во е преценил, че може да го направи безопасно, подал е мигач, видял е, че лявостоящият автомобил също ще звие и му е оставил достатъчно място да го направи;
2-ро с маневрата си е увеличил пропускателната способност на кръстовището и оттам е намалил задръстването.

На кръстовището на Червено знаме от спускането от колелото на 4-ти километър дълго време завивахме незаконно от средната лента наляво. Е, преди година я направиха и нея за наляво.

Дата:   30-06-12 20:14

Значи, първо при завоя си на ляво можеше да го блъсне колегата, защото той караше на право и не можеше да предположи, че ще завие той така и според мен изобщо не беше преценил, а реши, че трябва да си кара на там. И не увеличи пропускателната възможност, защото и той спря и колегата спря и движението се спря, но няма проблем, че ще се забавиш, а това, че завива и може да го отнесе някой. За мен няма как да прецениш , че е безопасно да завиеш от лента, на която изрично си има боядисана стрелка напред.

Автор: falcon   
Дата:   30-06-12 20:23

Това с мигача не го ризбирам.
Първо се съобразяваш че влизаш в друга лента.
Всякакви отворковци и най-вече жени само пищят- не виждаш ли че съм дала мигач...и друго да дадеш все тая, предимството трябва да се спазва, пък ако някой реши да те пусне бива[smilie3]

Дата:   30-06-12 20:30

Като ти дава мигач да ти влезе в лентата що не и присветнеш и да я пуснеш? Какво ще ти стане? Ще пристигнеш преди нея/него на следващия светофар? Страхотно постижение!

Автор: lumix   
Дата:   30-06-12 20:36

.... та то мигачи не се дават при завой на 90 градуса ....вече![smilie2]

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.