Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Днес съм си намислил екскурзия....
Автор: gorbi   
Дата:   15-04-12 10:13

Христос Воскресе !
и приятни почивни дни на останалите религии ;)

От онзи ден сме тръгнали с жена ми из България, да поразвеем малко след месеци натоварена работа..:) Вчера вечерта се оказахме в Гоце Делчев, че имах малко работа за довършване по маршрута и сега планирам маршрути за днес и утре...:)
Молбата ми е, който знае хубави места за снимки по пътя - да подсказва, да не изпуснем някоя красота...

За днес мисля маршрутът да е - Гоце Делчев - Мелник - Роженски манасгир - Гоце Делчев. Скромно, че вчера доста попътувахме, и утре пак.. :)

За утре - Гоце Делчев - Доспат - Девин - Смолян - Кърджали - Хасково - Стара Загора - Варна...

Не знам в какво състояние са участъците Доспат - Девин и Девин - Смолян. Колата е дълга и ниска и ако някой знае за много лош път по утрешния маршрут, ще съм безкрайно благодарен ако предупреди.

Ако интересно на някой - после може да пусна снимки.

[beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Днес съм си намислил екскурзия....
Автор: sDd   
Дата:   15-04-12 10:36

Гоце Делчев-Лещен- Ковачевица. Доста живописно е.

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   15-04-12 10:40

И отидете (може и късно вечер) да се накиснете в мирото в село Огняново. Намира се пред хотел Виктория. Фрий е. Може денонощно да се ходи. Водата в него е 42 градуса. Може да си правите процедури, миро- река- миро. После се чувстваш като прероден [cool] . И още един глас за Лещен и Ковачевица. Кръчмата в Лещен също [beer]

Автор: diandimov   
Дата:   15-04-12 11:12

Горби, как дълга и ниска кола?
Нещо лимузина ли си наел за пътуването?

Автор: ntonev   
Дата:   15-04-12 11:27

по пътя за Роженският манастир има една кръчма дето е разположена от двете страни на пътя, забравих и името, а и не знам дали още я има. Преди години там съм ял най- вкусният хляб - оплетен като козунак, но се е чиста пита хляб. Ако я намериш- пробвай плетеницата - няма такъв вкус.
С тая кола май нямаш шанс, но по утрешния ти маршрут са чудните мостове, ако не сте били там вече де.

Автор: asahi   
Дата:   15-04-12 11:36

Щом си в Гоцето слез до Драма за един гирос.

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   15-04-12 11:42

ntonev, Чудните мостове не са му по път, ако тръгне към тях ще трябва да смени маршрута [smile] или да навърти доста излишни километри [smile]

Автор: chukov   
Дата:   15-04-12 11:45

Горби, вторият ден е много амбициозен :-))
не знам ще ти остане ли време за снимки по този маршрут
Пътят е много дълъг катовреме, не като километри (макар, че и като километри е много.

Та, какво ще видиш по маршрута
За да не ходиш до Ковачевица, защото много ще се заавиш, тръгваш към Доспат
По пътя минаваш през Долно Дряново. Малко след селото има скални феномени с формата на човешка глава и много различни животни.
До Доспат - нищо интересно.
След Доспат е онова римско мостче близо до пътя. Живописно е.
Струва си преди Девин да кривнете към Триградското ждрело. Отбивката не е голяма.
След това си в Широка лъка. Църквата и старата архитектура са интересни. Мини после през Пампорово, Рожен и слез до Смолян през Момчиловци. Хубав е пейзажът. След това караш към Ардино. Там има няколко завоя на Арда, близо до пътя, които си струват, минаваш покрай Конската глава, едно интересно скално образувание, видимо от пътя.
Нямаш време за Дяволския мост.
Минаваш през Кърджали.
Отбий се през село Зимзелен, на няколко километра от Кърджали да видите Каменната сватба.
Минете и през с. Бели пласт да видите скалните гъби.
За Перперикон вече ще сте уморени.

От там - нататък - само път до Варна

Поздрави на Родопите от мен
Аз в началото на май по обратния на теб път ще ги налазя :-)))

Дата:   15-04-12 11:57

Опппс, Диди права си [smilie25] пропуснал съм Кърджали и Хасково... [smilie7]

Автор: мара   
Дата:   15-04-12 11:59

ако се навието да минете през триград, влезте в пещерата "дяволско гърло". за мен лично няма по-впечатляваща пещера.

Дата:   15-04-12 12:19

... И Триградското ждрело е нещо което трябва да се види [smilie24]

Автор: gorbi   
Дата:   15-04-12 13:59

chukov: за втория ден и аз го разбирам, ама няма повече време иначе спокойно може на три дена се мине това с нужното внимание:)

Триградското ждрело, дяволското гърло - това съм го минавал, няма се отбиваме...

asahi: не мое през гръцко, някои от нас няма ги пуснат после обратно в БГ :) :)

мерси на всички които помагат, поздрави от механа Варвара в Мелник. btw пропуснете я тая механа - намира се срещу Кордопуловата къща, кухнята е ужасна, цените са високи, менюто е "за заблуда на врага"... Само виното им става [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (15-04-12 14:04)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.