Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Man United - Newcastle или "когато не върви - не върви"
Автор: mopt   
Дата:   26-11-11 20:06

Виждал съм такива теми тук пък и не мог ада си намеря място от яд.
Няма такъв карък просто: 1000 пропуска, слепи съдии, късмет на гостите - "3 в 1"

Отговори на това съобщение
 Re: Man United - Newcastle или
Автор: carl_cox   
Дата:   26-11-11 20:44

ако трябва да сме честни - дузпа за Нюкасъл нямаше...чиста беше играта на Фърдинанд...поне това аз видях.

иначе Чичерито имаше добри шансове, но не му провървя и това се случва понякога...дори и големите тимове правят равенства, а и Нюкасъл този сезон стоят стабилно общо взето, така че не е чак турбо изненада....

по изненадващо е за мен че Тотнъм продължават със страхотната си серия от добри мачове...[smilie24]

утре е дербито МанСити-Ливърпул [smilie5]

Челси са на верен път с 3-0 над Wolverhampton, така че, утре въпросния мач е важен за всички, дори и за Манчу [beer]

Публикацията е редактирана (26-11-11 20:45)

Re: Man United - Newcastle или "когато не върви - не върви"
Автор: kkkolelo   
Дата:   26-11-11 21:05

Ако говорим за късмет в последните 2-3 години Ман Ю е най късметлийския отбор ... С лекота и късмет и минимум

усилия обръщате мачове с 2 гола пасив. Днес наистина голям карък ... [smilie5] не си спомням това с вас може би когато в

нападението ви беше прим. Алън Смит ... ма тогава бяхте и слаби ... А Бербатов не беше и в групата, незнам защо,

гледах повече от 2 полувреме ... И по хубаво, да не е дежурния виновник ...

Автор: analgina   
Дата:   26-11-11 21:25

Верно слепи съдии. Не видяха, че Чичовото вкара с ръка...

Автор: shama   
Дата:   26-11-11 21:55

Абе то и аз съм болен фен на Юнайтед обаче тази година ще останем капо. Този мач нямахме късмет, но наистина досега сме взели доста мачове само с късмет. Трябват ни класни попълнеия в защита и халфова линия и то наистина класни, а не средна класа футболисти.

Автор: snoopoff   
Дата:   26-11-11 22:32

И мен много ме хвана яд. Нямахме грам късмет и това е...

Автор: Славов   
Дата:   26-11-11 22:49

Лоша работа, дано се обърне късмета....

Автор: didesignbg   
Дата:   26-11-11 23:04

Аз се чудя докога ще се толерират простотиите на Руни. За удар без топка наказанието е едно.

Автор: __SpOO__   
Дата:   26-11-11 23:41

Тоя Чичовото, ако вкара веднъж един гол нормален, без да е на 2см от вратата, без да го удря топката в гз, в корема, в ръката, в главата трябва да даде банкет.

Разбирам, че Бербо вече е остарял и съра налага по-млади играчи, но това мексиканско недоразумение не струва и наполовина колкото нашия.

[smilie23]

Автор: mr_kras   
Дата:   27-11-11 08:36

Да ти вкарат гол от несъществуваща дузпа си е карък. Ама пък и гола на Грахчето какво е? Така че дотук 1:1 ларъка. Останалите пропуски са от лоши технически изпълнения. Особено мексиканеца, който има сериозен проблем с контрола върху топката. Но МЮ е последният клуб на света който има право да се оплаква от невървене. Нашият не игра щото бил контузен.

Автор: shtukov   
Дата:   27-11-11 09:05

Бая булки си отживяха покрай тия мачове..
[beer]

Автор: kkkolelo   
Дата:   27-11-11 11:08

Автор: shtukov
Дата: 27-11-11 09:05

Бая булки си отживяха покрай тия мачове..

[beer]
--------------------------------

A, некои други са се облажили ... [smilie5] [smilie18]

Ако Чичовото викате на мексиканчето, и аз го не обичам заедно с онуй църното портокалче с вечно недоволната физиономия, сякаш наш Митко им е изял десерта ...
но мексиканчето вчера отправи невероятен удар с глава, който удари вратаря в рамото ...

Преди месец два съра поразгони старите кучета в няколко мача за сметка на младоците и за моя изненада това беше много успешен ход - заиграха с много голямо самочувствие ... Трябва още малко да се утвърдят ... Е наистина, може би двама трима класни, най-вече за битките извън Англия
[smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.