Автор: navy
Дата: 22-11-11 15:27
Тук не е въпроса за това как върви и как се вижда...
Най айфона ми лети и нямам проблеми... просто НЕ е мобилна версия.
Как да го обясня...
Мобилните версии са съкратени визуално и информационно и са предвидени за преглеждане 'на крак' в движение, не са обременени с допълнителна информация, реклами и тем подобни...
Тези, които имат айфони знаят разликата между фейбук за ПС и мобилният, просто разликата е огромна и доста често си пускам мобилният фейсбук, защото там нещата на 2-3 екрана са ми систематизирани и веднага разбирам какво-що без да губя време и да чакам....
Много форуми имат мобилни версии, както и много сайтове, новинарски, информационни, за услуги...
А сайта на ЕКОНТ, който не е мобилен, но ме накефи като разбра, че съм с айфон и ме попита да използва ли локацията ми /или може би айфона го разбра, не знам/ и на картата с офисите ме позиционира, показа ми най-близките офиси на еконт и начерта път как да стигна до тях... приятно се изненадах.
Бъдещето диктува все по добра интеграция към мобилните версии... и пак ще повторя - не за скорост или нещо друго - а за компактна, унифицирана мобилна визия и функционалност
Не, че ние ще ги решим тези неща, но ще се изненадам приятно на един мобилен фото форум
|
|