Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Платих му днес...
Автор: Императорът.   
Дата:   14-07-11 21:05

...на негодникът... чак сърцето ме заболя... [smilie2] [smilie22]

Отговори на това съобщение
 Re: Платих му днес...
Автор: imitev   
Дата:   14-07-11 21:06

Данъците ли а?

ПП: Просветна ми [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (14-07-11 21:06)

Автор: mladenov   
Дата:   14-07-11 21:15

Защо бе Импе, радвай си че си в позиция да имаш да плащаш данъци.Това значи че работиш и правиш пари![beer] [beer] [smilie18] [smilie18]

Дата:   14-07-11 21:32

Ех, Младенов - и аз бих искал да се радвам... но прегледай само половината теми туканка, прегледай който и да е новинарски форум и ще видиш защо съм бесен и все едно от сърцето ми се откъснаха тия кинти дето ги дадох на Бабешки цъкли. Ако днес ме питаш каква ми е личната мечта за Отечеството ми, тя ще гласи

"Държава на която ако не с радост, то поне с готовност да плащам данъци"

Автор: agop4o   
Дата:   14-07-11 21:39

кофти кофти Императорът..друго си беше до преди две години.с густо си плащаше данъците/или не си ги плащаше/.[smilie18] [smilie18]

Автор: kkkolelo   
Дата:   14-07-11 21:40

Лондон сити. Ню Йорк сити. Токио сити. София гладни… [smilie5]

Автор: saxon   
Дата:   14-07-11 21:41

Какво да прегледаме, форумите са пълни с платени от другаря Кутев драскачи, по чийто акъл се водят импевци и подобни.

Дата:   14-07-11 21:43

Автор: saxon
Дата: 14-07-11 21:41

Какво да прегледаме, форумите са пълни с платени от другаря Кутев драскачи, по чийто акъл се водят импевци и подобни.

Без коментар. [smilie10] [smilie8] [smilie23]

Автор: agop4o   
Дата:   14-07-11 21:44

абе тоя кутев/путев/ напоследък не го чувам. а и курнелчето нещо я няма. зареждат си батериите на развалените латерни ли.или са ги отсвирили нещо[smilie11]

Автор: exo99   
Дата:   14-07-11 21:47

Импе, ти май Станишко по го харесваше от Любимеца Боко?[smile]

Дата:   14-07-11 21:53

Ехов - и аз на изборите исках СтаниШеф да се махне, но за разлика от повечето ентусиасти разбирах, че един интелектуално посредствен индивид, чието тъмно криминално минало не е тайна за никого извън тая държава, е още по-лош вариант.
Надявах се да греша, но дори по-лошо, все по-често си мисля, че дори ДПС бяха по-добър избор. [smilie8]

Автор: n1x0n   
Дата:   14-07-11 21:54

другаря Кутев

Who the fuck is Kutev?![smilie10]

Дата:   14-07-11 21:55

И аз щях да питам

- КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ Е КУТЛЕВ? [smilie8]

Дата:   14-07-11 21:56

Е тоя същия дето на последния пленум без да му пука, че има журналисти в залата се изцепи, че трябва да се назначават хора да пишат масово във форумите и да им се увеличи много бройката преди изборите.

Дата:   14-07-11 22:00

Щатни агитатори във Фейсбук и Туитър назначава БСП за кандидатпрезидентската си кампания. Това предвижда специална стратегия на Антон Кутев, представена днес на соцпленум.
По 10-15 младежи във всеки град ще хвалят социалистите в интернет форумите. Те ще имат и специалната задача да хулят кабинета.

Хакерски екип от 15 души ще следи работата им от „Позитано“ 20. Фейсбук началниците от София ще контролират колегите си по места и ще проповядват партийните цели в интернет форумите на националните медии.

Между другото той обясняваше надълго и нашироко колко е важен интернет и как трябва масирана кампания, как всяко дребно нещо, случващо се в държавата трябва да се използва и да се раздува, как всяка грешка трябва да се изтъква и как трябва да се пише все повече и повече.

Мръсна сган ще кажа аз.

Автор: 798099   
Дата:   14-07-11 22:09

Импе, ака успееш по някакъв начин до загърбиш личния си интерес, би ли бил така любезен, както си красив, образован, интелигентен и честен, да кажеш КАКВО ВСЪЩНОСТ ИСКАШ ДА СЕ СЛУЧИ В ТАЗИ НАША БЪЛГАРИЯ?

Нещо, което да е добро за всички, не само за твоя застрахоизмамна милост?!

И какво, по дяволите, ти самият си направил, това да се случи?!

Дата:   14-07-11 22:16

Цифров:
1. Не говорим за личният ми интерес, а за интересът на Отечеството ни.
2. Искам управляващите да си гледат работата както трябва, а законите да са еднакви за всички. Мисля, че не искам много.
3. Смятам, че това е добро за всички, с изключение на тези, които сега паразитират на гърба на нормалните хора.
4. По отношение на моята личност - искам да кажеш какво съм измамил тебе или когото и да било другиго, когото познаваш. Дотогава обвиненията ти са просто нагли и обидни.
5. Направил съм достатъчно - никога не съм нарушавал не просто законите, а принципите на справедливостта, почтеността и моралът. В нито един момент не съм паразитирал на гърбът на същата тая държава, която ме краде, за да храни паразитите.

Достатъчно точно ли ти отговорих?

Автор: n1x0n   
Дата:   14-07-11 22:21

Аааа... "соцпленум"... това казва доста! [smilie5]

Дата:   14-07-11 22:33

Не, не ми/ни отговори!!!

Нито изчерпателно, нито честно!!! Казвал си го,писал си го дори, че не си плащаш осигурителните вноски. Така ли е, или аз лъжа?

Това, че някой краде и лъже, не е основание ти да правиш същото. Поне, не и законно такова.

Ерго - мамиш!!! Мен, нас, себе си дори.

Дата:   14-07-11 22:35

А, да не забравя: не си "МУ" платил. Просто си платил онова, което НИ дължиш. По закон, не по милост...

Дата:   14-07-11 22:36

Платил е щото са го подгонили. Масово пращат призовки, дори и за дребни суми и така трябва.

Автор: jekopj   
Дата:   14-07-11 22:39

Кутев и цялата останала знайна и незнайна пасмина.До каквото и да се докосне болният комунистически мозък е било за зло на нормалните хора т.е. за нас.Ще осерат и форумите и всичко за което се сетите,защото те така си знаят и могат.

А Бойко,както е подкарал нещата няма да го бъде след две години.Лошото е,че няма алтернатива,защото останалите са по-зле и от него.

Дата:   14-07-11 22:45

ИМПЕ, с нищо не си по-добър от комунягите, просто с нищо!!!

Аз, Аз Аз и още веднъж АЗ!!!

А къде сме ние, уважаемий?!

Къде се буташ и ти, "барабар Петко с мъжате", а? На колко години си, какво си създал и какво ще оставиш след себе си за същия този народ и Родина дето толкова защитаваш, а???

Егоист си ти Импе, самовлюбен егоист и нищо, ама нищо повече!!!

Автор: Insight   
Дата:   14-07-11 22:46

Клоунът се завърна ?!

Автор: Insight   
Дата:   14-07-11 22:47

saxon написа:

> Какво да прегледаме, форумите са пълни с платени от другаря
> Кутев драскачи, по чийто акъл се водят импевци и подобни.

[smilie24] баш

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.