Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Днес скрападжиите ще протестират.
Автор: asahi   
Дата:   22-07-11 10:40

200 камиона със скрап се събират на протест край София

Дали няма да се присъединят и "берачите на бакър" с каруците?

Re: Днес скападжиите ще протестират.
Автор: chicken   
Дата:   22-07-11 10:49

Публикацията е редактирана (22-07-11 10:51)
 Re: Днес скрападжиите ще протестират.
Автор: asahi   
Дата:   22-07-11 10:50

Верно бе, ама има задявка [smilie18]
Дата:   22-07-11 10:51

Е, аз пък се изтрих да не те излагам [smilie5]
Автор: atin   
Дата:   22-07-11 10:52

Тука един шмоко съфорумец нали смърдеше че Бойко им съсипвал бизнеса (с крадени железа демек). Че и нахални отгоре...
Дата:   22-07-11 10:57

Абе сигурно имат основания донякъде. А кой от вас ще си предаде старата кола безвъзмезно, ако може да вземе 300 лева за нея. Пък това, дето гражаданите ще изхвърлят разделно....
Автор: jekopj   
Дата:   22-07-11 11:02

Някой няма ли да излезе да направи няколко снимки на протестиращите?Не се вижда всеки ден такова нещо.[smile]

Дата:   22-07-11 11:09

да бе, да му приберат бурканите за рециклиране...[smilie5]

Публикацията е редактирана (22-07-11 11:10)
Автор: atin   
Дата:   22-07-11 11:10

И за да е пълно шоуто да натоварят в тези 200 камиона (но без цензура) това, което изкупуват в пунктовете си...ВиК ще си познаят половината шахти и ЖП-то чарколаците.
Автор: tofo   
Дата:   22-07-11 11:11

От 10мин надуват клаксони по бул Европа...надуха ми главата.[smilie8]

Автор: kkkolelo   
Дата:   22-07-11 11:11

Дали няма да се присъединят и "берачите на бакър" с каруците?
----------------------------------

Те ще стоят в засада и ще ударят по фланговете в подходящ момент ....[smilie5]

Сериозно ... не съм им вникнал в исканията, проблема със кражбите е сериозен, но не се решава и с канцеларски мерки ... Винаги трябва да се допитват за мнение и участие на сериозните играчи от всяка област.

От дългогодишния ми опит мога да кажа, а и повечето от вас ... В не малко области има не лоши наредби и закони, които не се спазват, няма и кой да санкционира това ... Намира се някой бюрократ умник и почват тъпите творения ... донякъде остатък и от комунистическо, когато имаше и парт. комитети като некви успоредни
управленски органи които искаха мерки, програми, срокове, отговорници ... на кг [smilie23]
Автор: Тед   
Дата:   22-07-11 11:13

Ако гледате репортаж по някоя ТВ, моля пребройте по колко зъби /карата/ им е усмивката [smilie7] [smilie21]
Автор: netLady   
Дата:   22-07-11 11:32

А, къде е протеста срещу протеста?[smilie7]
Дата:   22-07-11 11:39

Е тук. Тофо вече протестира, че му надуват главата [smilie5]
Автор: tofo   
Дата:   22-07-11 11:43

Абе тъпото е, че не протестира, а се оплаква...[smilie8] А май трябва...
Дата:   22-07-11 11:44

До скоро в кв."Столипиново" /Пловдив/ мангалите разфасоваха колите направо на тротоарите.Публична тайна беше,че полицията не ги закача понеже си плащат.Сега не вярвам нещо да се е променило.Като гледам лъскавите джипове пред районните у-я не мисля,че се е променило.А става дума за най-малкото звено /полицаите/ от което зависи нещо да се случи ли или не,да бъде добро или лошо.[smilie23]

Дата:   22-07-11 11:51

Циганите могат и влак да разфасоват за времето на престой на гара ... [smilie5]

А питаш ли велосипедистите де ги нема решетките на шахтите за дъждовна вода по улиците ... Начи антипротест ... [smilie3]
Автор: мара   
Дата:   22-07-11 11:54

в германия няма кво да правиш с металния си боклук, освен да го изхвърлиш. защото май НИКЪДЕ не изкупуват метал. пък някак си ще прежаля 200-те лв за старата таратайка.
Дата:   22-07-11 12:03

При поредното почистване на кейови, докове и т.н. събрахме 25 т джулязо от последните ремонти - най вече от подменени стоманени листи по корпуса на корабите и малко технологичен отпадък ... (по 55 стинки килото)
Дата:   22-07-11 12:10

ми не знам. човек е съвсем наясно, че тук контрол няма. и да има закони, те не се спазват. най мангал изобщо няма съзнание, че кърде. той/тя ВЗИМА. ама тея, дето изкупуват, не са бай мангал. там се въртят съвсем други хора. ся, доколкото сфащам от новините, става дума тая дейност да се национализира и да се извършва от държавата. е, ми дано грешно да съм разбрала....[smilie8]
Автор: Императорът.   
Дата:   22-07-11 12:21

Рециклирането на метали е изключително полезен и важен бизнес за всяка една страна и е абсурдно да бъде съсипван, само защото т.нар. "държава" не може да се справи с едни бандити. Подчинените на Цецо Маймуната да вземат да си вършат работата, вместо по цял ден да си барат колесниците в патрулката или в Ушевото или по кюшетата.

Това е все едно да забранят продажбата на кухненски ножове или вилици, щото с тях може да се извърши престъпление.
Дата:   22-07-11 12:24

импе, нито ушевите, нито циганите са решаващият фактор, капиш?
Автор: stzz   
Дата:   22-07-11 12:32

kkkolelo написа:

> При поредното почистване на кейови, докове и т.н. събрахме 25 т
> джулязо от последните ремонти - най вече от подменени стоманени
> листи по корпуса на корабите и малко технологичен отпадък ...
> (по 55 стинки килото)

= на едно свястно колело!!!
[smilie24] [cool] [smilie24]
Автор: Императорът.   
Дата:   22-07-11 12:33

В някакъв смисъл си права, но от друга страна помисли - ако ушевите си вършеха работата и пазеха частната и държавна собственост и арестуваха жилезу-бакър-мародерите, ако и садиите си вършеха работата и ги вкарваха в затворът, тоя проблем просто нямаше да съществува !!!

Забраната на изкупуването на черни и цветни метали е просто израз на пълната неспособност или нежелание на институциите да се справят с тоя род престъпност.

И преди съм казвал - подобен род посегателства срещу частна и държавна собственост, които НЕ застрашават пряко животът или здравето на хората, трябва да бъдат третирани като кражба и да се накзват по закон, а ако посегателствата застрашават животът и здравето на гражданите (напр. гепенето на релсите на намираща се в експлоатация ЖП-линия), то те трябва да се третират като ТЕРОРИЗЪМ, защото това си е тероризъм !!!

Иначе какво лошо има, ако някое предприятие например си е задръстило дворът с безполезни метални отпадъци, да наеме няколко души (цигани или не - все тая), за да разчистят? Или ако имаш стара избушена бричка, да я продадеш за стотина лева на някой, който хем ще ти я махне от главата, хем и той ще си изкара някой лев за себе си?
Дата:   22-07-11 12:36

И децата знаят,че бизнесът със скраб се върти от мутрите.Не може на който му хрумне да отвори депо за изкупуване на отпадъци.Има лесни пари в този бизнес,а мутрите много обичат този начин на забогатяване.
На мен също не ми харесва перспективата да изхвърлям нещо,ако мога да си възстановя някой лев,но ако това ще спре краденето на шахти,кабели и автомобили ще е добре.
Подозирам,че контингента с каруците ще се приспособи към друг вид кражби за да оцелее.
До сега Бойко е клякал при всеки по-настоятелен протест,ще видим какво ще направи и при този.[smilie25]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена