Автор: ivodam
Дата: 27-05-11 09:33
serjy
Дата: 27-05-11 09:19
я да питм тук. значи конкретно ме интересува определена функционалност:
1. ползване на интернет с вградения браузер. доколкото пробвах няма проблеми. някой да е имал някакви проблеми с отварянето на конкретни страници?
- Отваря всичко, не съм имал никакви проблеми. Единствено имаше проблем с електронното банкиране, надявам се да е решен при тройката.
2. скайп - пълноценно ли е ползването на скайп като месинджър, видео разговори и пращане на файлове, основно снимки.
Скайпът е по-добър от този на айпада/айфона, защото има иконки. За файловете не знам, трябва да пробвам. Айфонският не приема и не предава файлове.
3. icq - има ли такова за андроид и как работи? - Има, работи.
4. и-майл клиент. интересува ме да може да работи във фонов режим, да си проверява за нови писма на определено от мен време(pop-smtp-ssl-tls), както и да може да се зададе опция да тегли само писмата от последните няколко дни, да тегли само текста без прикачените файлове. - Има, работи си във фонов режим, ама за тия опции за теглене не знам.
5. да чете уъдр и ексел файлове както и пдф?
Чете уърд и ексел, може и да редактира. пдф също чете без проблем.
- Има програма, която може снимка на документ примерно моментално да обърне в пдф и да го изпрати на мейл. Или да го качи някъде. Или по блутут.
6. да има програма за разглеждане на снимки както и за групово селектиране и намаляване размера на снимките.
- Има купища програми
7. да има някакви готини и безплатни игрички, шах, сокобан, пъзелчета и т.н. леки занимателни игри.
- игри милион
8.отваря ли без проблем форматите за електронни книги?
- да, абсолютно. Софтът за книги е много готин, с прелистване, и за разлика от епъла има и звук от прелистване!
![[smilie7]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie7.gif)
Публикацията е редактирана (27-05-11 09:35)
|
|