Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съвет за тенис ракета
Автор: otkata   
Дата:   28-04-11 23:11

[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Съвет за тенис ракета
Дата:   28-04-11 23:11

Става въпрос за лапе около 11г. Запалил се е и искам да му взема. Посъветвайте ме какво да гледам. Тегло, размери и пр. Естествено и да е нещо евтино за около стотина лв. В кои спортни магазини в Сф да поразгледам

Автор: papi   
Дата:   28-04-11 23:17

Публикацията е редактирана (29-04-11 02:42)

Автор: atrifonov   
Дата:   28-04-11 23:17

малко е голям тепърва да започва да тренира, освен ако не е само за удоволствие[smilie24]

Мен лично ме заведоха на кортовете когато бях на 5[smilie5]
Що се отнася за ракетата всичко е много индивидуално- отивате в магазина и която му хареса дали ще е Хед, Уилсън или Бабулап няма значение и която му пасне[smilie24]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   28-04-11 23:18

... Ку не си много претенциозен [smilie7] [smilie7] [smilie7] .... мога ти подаря една .....

... От преди 15 години не съм я пипал .... от времето когато свалях една пичка с тенис .... само и само да хване моя ..... -енис ... [smilie8] [smilie8] [smilie8]

.. Май беше Дънлоп , ако не ме лъже паметта , даже са две ... тряа вида в гаража къде са ....

Сигурно вече са демоде , ама през 95-та бяха цифра кинти .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

..[beer] [beer] [beer]

Дата:   28-04-11 23:18

щях да забравя- хубава ракета за 100лв и то нова няма

Автор: papi   
Дата:   28-04-11 23:22

Публикацията е редактирана (29-04-11 02:43)

Дата:   28-04-11 23:38

Джим Бим, няма да се уцелим утре трябва да я взема, че ще пътувам. Благодаря все пак.
atrifonov, знам че няма хубави за тези пари затова казах евтина. Все пак какво да гледам тегло, размери... или все тая за начинаещо лапе. Някой по-богат магазин в Сф?
Папи, не задавай отговори бе направи се, че някой те вика...

Дата:   28-04-11 23:43

Когато хване ракетата не трябва да му тежи много, но и не трябва да е много лека, така че да не я усеща
както казах много е индивидуално, но като разгледате и пробвате различните модели той сам ше разбере коя е неговата ракета[smilie24]

Автор: george5   
Дата:   28-04-11 23:44

otkata не ги слушай разбирачите...[smilie5]
За лапето трябва Junior модел...а такъв сигур ще намериш за стотина лева.
В магазина ще видят колко е високо детето и колко му е захвата на ръката и ще ти дадат съвет за точен размер!
Марките са все добри тия дни.
Пробвай в магазина на Wilson до НДК - бул. Фритьоф Нансен 47 тел. 02/ 963 42 20
Също и в SLS магазините за спортна екипировка на бул Черни Връх след Сребърна.
Ей го адреса на магазина на Head - бул. Черни Връх 47 (завод Витоша)
А пък ако ти е удообно в Младост 4 до Технополис и Комо е Спорт-Депо...и там има добър избор.

Успех!

Публикацията е редактирана (29-04-11 00:04)

Автор: pif   
Дата:   28-04-11 23:44

Ако имаш път към германията там са без пари. Там миналогодишния модел е на 1/2 цена а по-миналогодишния е на 1/8. За 20-30-40 евро взимаш ракета която е била 200-250 и то само защото са излезли по нови модели. Нашите магазини продават 250 евровите ракети за 1000 лева а тея от по 20-30 евро по 200-300 лева. Голяма грешка е да взимате от БГ.
Ако детето ще ходи при треньор - консултирайте се с него. Ако ще играе с деца в махалата- вземете нещо евтино и здраво. Хубавите ракети са леки с мек и добре натегнат кордаж - 15 килограма и с голяма глава.
Само за сравнние ще ти кажа че ноември месец си взех Йонекс ракета за бадминтон модел 2008-а която тогава е била на 170 евро за 27 евро. Така, че най добре от европата ако имаш път. Или от треньора.

Автор: george5   
Дата:   29-04-11 00:02

Ето линк към сайта на SportDepot с детските ракети...най скъпата е 75лв...[smilie3] NADAL JUNIOR

Автор: kirile   
Дата:   29-04-11 11:14

Хубавите ракети са леки с мек и добре натегнат кордаж - 15 килограма и с голяма глава.

15кг и голяма глава, кошница, с такова нещо не може да се играе. [smilie23]

Автор: pif   
Дата:   29-04-11 11:22

Къде не може да се играе ?
На Уимбълдън ?

По скоро да бяга далече от мутро-мушенниците спорт депо.

Автор: egoucm   
Дата:   29-04-11 11:31

по-яко е скуош [smilie24]

Автор: exile   
Дата:   29-04-11 11:46

Произволна juniour ракета от SportDepot, все пак не от най-евтините. Аз като започнах да тренирам ракетите си бяха едни пълни дървета и не помня да е пречило на някого. Даже като се замисля на тези години си шпорех с ракети нормален размер, но съм едричък. Миналата ли, по-миналата година си взех един дънлоп за 90-на кинта нов новеничък и си важи за човек като мен, който е забравил къде се удряше топката, та не си го слагай присърце проблема. [smile]

Автор: vladod   
Дата:   29-04-11 12:01

Иди на бул."Черни връх" /за София иде реч/ в магазина на SLS, срещу завод "Витоша" - има ракети ДЪНЛОП за около 50 лева !!!
Взимаш най-леката!!![shtrak]

Автор: iPonche   
Дата:   29-04-11 13:36

Вземи му нещо на първо време, питай треньора каква да е, защото зависи от тегло и ръст [smilie24] Като за начало не е редно да взимаш професионална [smilie3] Като порастне, както е на 11 след година-две изобщо няма да му пасва вече [smile]

Дата:   29-04-11 14:50

Купих от Фритьоф Нансен. Благодаря за съветите [thankyou] [beer] [beer] [beer]

Автор: martinrousev   
Дата:   29-04-11 15:01

Ако не искаш лапето ти да развие тенис лакът, плексит и други хубости не му купувай ракета за 100 лева.

Автор: mr_kras   
Дата:   29-04-11 17:26

Честито и да допълня martinrousev, имай предвид че ракети с център на тежестта към главата доста натоварват раменната и лакътната стави и мускулатурата. Също и хвата трябва да му е удобен. Нито да е малък че да му се върти в ръката, нито да е голям да не може да го хване добре. Най-добре иди на кортове и попитай някой тенис инструктор. Като за начало е добре да използва по-меко наплетена ракета, докато поусвои техниките на ударите.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.