Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Месечно нет потребление..
Автор: neillmakoli   
Дата:   19-04-11 20:15

Привет, по колко мегабаита средно изразходвате за нет потребление на гсм-и те си?
За 30 мин. дневно, и то предимно през седмицата с преглед на форуми, писане по теми и проверка на меила дали ще ми стигнат 300 мб. месечно?

Отговори на това съобщение
 Re: Месечно нет потребление..
Автор: Lalinda   
Дата:   19-04-11 20:20

Това не са ли лични данни?

Помня как преди време някаква самозабравила се и самозамаяла се фотографка, иначе системна администраторка в някаква си фирма, от мъка, че не харесвам шедьоврите й, беше решила да си отмъщава, като публикува в някакъв фотосайт колко време съм била прекарвала в него.

Е, трябваше скоропостижно да затрие постинга си...

А кичът така или иначе не намаля...

Автор: darksorrow   
Дата:   19-04-11 20:30

aко правиш само горното - без да гледаш по много картинки и с никакво видео - абсолютно ще ти стигнат.

Автор: ogimag   
Дата:   19-04-11 20:44

Аз съм правил и по 1,5-2 ГБ

Дата:   19-04-11 20:45

Видео няма да гледам, освен нещо инцидентно...

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   19-04-11 20:47

Между другото и аз вече втора седмица сън не спя, че Лалинда не ми гледа профила... А аз толкова се старая...

Автор: navy   
Дата:   19-04-11 20:59

Остави я Лалинда, нейния комплекс от ден на ден все повече се изостря, но така е... възрастта не прощава [smilie7]
Особено при жените...

А сега за нет-а при мобилните телефони?
Зависи с какъв телефон сте...

Аз с айфона... много, особено ако почна да ползвам фейстайм и вибер, а напоследък вибер семейството ми взе да се увеличава и все повече хора да ми звънят, което определено ме радва [beer]

Телефона ми си ъпдейтва доста софтуери, а и някои мейл клиенти ползвам на айфона.
А ако включа и трафика на дроп бокс-а... може и свят да ти се завие [smilie18]

Виж, за някой нокиа тези условия може и да не важат [smilie3]

Автор: pif   
Дата:   19-04-11 21:08

Няма да ти стигнат 300 мегабайта за нищо. Само за и-мейл и малко скайп на ден. Забрави за по сериозни неща. Едно видео от ви-бокса е 5-15 мегабайа.

Автор: marconi   
Дата:   19-04-11 21:15

ако искаш ше ти стигнат...видео и големи файлове ше гледаш кат си на безплатен вай фай [smile]

Автор: zahar4e   
Дата:   19-04-11 22:42

слънчо, знам кой е точният човек за теб....

https://photo-forum.net/static/forum/2011-04/cpll7373.JPG
http://hotnews.bg/uploads/news/2008_35/images/00003959.jpg
[smilie5]

Автор: evelinster   
Дата:   19-04-11 23:15

Това е от 14-ти насам:
(106мб)
https://photo-forum.net/static/forum/2011-04/nste3715.JPG
http://farm6.static.flickr.com/5104/5635264029_e703934e16_z.jpg

300 ми се вижда малко.

Автор: garry   
Дата:   20-04-11 00:39

аз слушам доста български радиа онлайн и при лимит от 3 GB горе долу се вкарвам.
Зависи де, то нашата вътрешна фирмена мрежа е с ограничен стрииминг и за това не мога да слушам радио през служебния комп.
Преди бях на 600 МВ и реално е малко за месец.

Автор: universum   
Дата:   20-04-11 06:54

За това, което е описано е вероятно и да не стигнат.
Преди 3-4 години като беше по-скъп нета съм се вмествал в 25 мегабайта. Като съм правил същите тези описани по-горе неща, но бях забранил да се зареждат картинки в сайтовете.

Дата:   20-04-11 07:03

[smilie5] Значи ако чета постовете на шугарчето с неините емотки ще ми трябва поне неограничен нет[smilie25]

Автор: realnoncho   
Дата:   20-04-11 07:54

Аз имам телефон със зелена, червена случалка и фенерче [smilie25]

Дата:   20-04-11 09:37

Баровец. Моят няма фенер.

Автор: evelinster   
Дата:   20-04-11 09:39

аматьори [smilie6] моя готви мусака. А на нави неговия и свирки прави докато готви мусаката [smilie6]

Дата:   20-04-11 09:41

И един приятел има такъв, ама все му прегаря мусаката в единия край. Ама е подписал някакъв много обвързващ договор и му казаха, че няма как да се окаже без да мине през районния съд и така си остана. Поне от свирките е доволен. [cool]

Дата:   20-04-11 10:01

Има една истина...
И тя е, че на един човек никога не му е достатъчно едно нещо, ако той вижда смисъл от него и има възможност да го ползва!
Особено за последното!

Айфона има възможност за може би най-доброто интернет използване и това е с цел удобство и забавление ако щете, да не говорим за бизнеса и т.н.
Като се започне от фейстайма, вибер-а, възможността за уайрлес хотспотове, организация на данни и не на последно място - мултимедийно използване, телефона, както и пад-а съвсем сериозно си използват интернет, уайрлес и подобни [smilie7]

Ако устройството ти е куцо и неудобно, разбира се, че ще използваш други начини и интернет за телефон просто няма да ти трябва толкова.
И ще даваш примери с разни малки трафици и липса на някаква необходимост...

Да, да, ама не е така [smilie5]

Автор: Vinsent   
Дата:   20-04-11 10:41

navy написа:

> ...
> Айфона има възможност за може би най-доброто ...
> ... организация на данни и ...
>

Как си организираш ефективно данните, като нямаш иерархична структура на директориите? [smilie11]

Автор: Myth   
Дата:   20-04-11 10:46

Нищо, което с размерите на IPhone няма как да е удобно за броузване и интернет. Тези устройства стават, когато ти се НАЛАГА, когато нямаш друг избор, например сядаш, чакаш някой на някое кафе и... да свършиш работа и нямаш нещо по-удобно под ръка... да стават, за проверка на поща удобни, до толкова до колкото не ти се налага да пишеш. Не ми говори за удобно интернет броузване, когато за дапрочетеш нещо трябва да зъмнеш страницата до....и виждаш само една малка част от нея и трябва постоянно да я скролваш на някъде. Добре че поне разни новинарски сайтове, оптимизират голяма част от съдържанието си подобни устройства или пък самите четци за новини ги са направени така че да ти удобно, незнам кое от двете.

Та като цяло удобно до колкото е малко и преносимо и нямаш друга алтернатива под ръка, ама до там, да свършва ти работа когато ти се налага, ама да ме убеждаваш, че е удобно ай извинявай.
Аз съм с ЛГ оптимус, тук в офиса има 3 IPhone единия четворка, е се тая да ти кажа.

Дата:   20-04-11 11:02

Винсент, кой те излъга, че нямам?

Митх, ти си явно само си пипал, не си ползвал.

А аз по-горе споменах айфон/айпад [smilie7]

Та като говорим за интернет и трафик... какво ще кажете за ТВ стрийминга през Dreambox LIVE [smilie5]

Автор: compur   
Дата:   20-04-11 11:19

аз пък го прочетох "месечно неть потребление" [smilie3]

Автор: Myth   
Дата:   20-04-11 12:47

Е нека само да съм пипал, колкото е неудобно на единия толкова и на другия. Виж iPad и всякакви падове/таблети вече е друга бира.

Автор: shadowhand   
Дата:   20-04-11 16:15

Към момента Mtel ми дават 250MB включен интернет трафик и ми стигат, даже изразходвам не повече от 100MB на месец. Трябва да се има на предвит, че както в работа, така и вкъщи си имам WiFi мрежи и за App Store ползвам тях, мобилния интернет предимно за проверка на пощата и филмите в киното го ползвам. Е, като любител на Jailbreak тия дни докато чаках на автомивката да ми измият колата и си направих WiFi Tethering за да си браузвам спокойно на лаптопа. :)

Ако обаче смяташ всичките приложения от App Store, както и техните ъпдейти да ги сваляш през мобилната мрежа, то по-добре си намери някой неограничен пакет.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.