Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Ако може да помогнете с инфо..
Автор: elrisha   
Дата:   06-04-11 13:10

Искам да помоля колегите,които живеят или имат наблюдения за селцата в района на Ловеч,ако може да помогнат с инфо - кои селца са заселени с роми,в кои няма набези,природа,заселеност...всякаква информация ще е добре дошла!
Харесала съм си едно имотче в с.Брестово,предлагат ми и парцели в Сопот и Казачево..но преди да отида да огледам,бих искала да съм наясно с положението.
Благодаря предварително ![smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Ако може да помогнете с инфо..
Автор: asahi   
Дата:   06-04-11 13:18

1
2
3
4

Автор: slivenski   
Дата:   06-04-11 13:21

5 

[smilie21] [smilie21]

Автор: icikonti   
Дата:   06-04-11 13:23

В Брестово е пълно с цигани...
Казачево поимва също, но е по-уредено.

Автор: serjy   
Дата:   06-04-11 13:24

ако в селото няма цигани и тенденция да се заселват там, може да си спокойна, в обратния вариант, нищо не те спасява.

Автор: Lalinda   
Дата:   06-04-11 13:26

В Дерманци ромите бяха много.

Защо не си вземеш нещо из Тетевенския балкан, може да се окажем един ден съседи?

Нашият имот за малко щял да бъде купен от бай Карбо, но му се видял скъпичък за журналистическата заплатка и се отказал (така каза съседът ни).
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

И Стенли продаваше нещо из района - не разбрах дали някой го е купил.

Роми има в Джурово и са много, също и по Осиковица, нищо че и там има доста културтрегери...

Автор: n1x0n   
Дата:   06-04-11 13:28

Хубави са селата по Ловешките възвишения, защото релефа е по-разчупен и е по-зеленко.

В Радювене, където знам че си била [smilie5] нямат проблеми с циганите или поне не сериозни.
Брестово също е хубаво село, макар и то да е "село от селски тип".

Дата:   06-04-11 13:29

Асахи,благодаря че ми показваш Гугъл! И аз съм го открила отдавна,че е готин,ама..идеята е да получа информация от хора,които имат пресни наблюдения,живеят в района и си го познават.А и мен ме познават.[smile]

Автор: navy   
Дата:   06-04-11 13:29

Знам едно местенце, ама на бавен огън да ме въртите - няма да го издам [smilie5]

Автор: tan4o   
Дата:   06-04-11 13:31

Мога да ти дам инфо за Сопот, по майчина линия съм от там.
Има няколко цигански къщи в горната махала, но те са обособени на едно място, не са преобладаваща част, срещу заплащане работят. Общо взето в селото ги познават, тъй като не са много, доколкото знам, не създават проблеми.
Селото е хубаво, на 6 км е язовир Сопот.Разположено е от двете страни на старата магистрала София-Варна.Все още може да се намерят хубави имоти, макар, че почти всичко е зикупено от Софиянци.
Ако нещо друго те интересува, питай на лични;-))))
Ще помогна с каквото мога!

Дата:   06-04-11 13:37

Така..значи - това,което търся е не точно планинско село(колкото и да ми се иска). Търся къщурка за дядо ми,който не може да живее без голям двор,който да наблъска с чушки,домати и т.н. В същото време трябва да има прилично място,където да живее цяло лято,а зимата да не се притеснява,че ще му разбият къщурката и изнесат черчеветата.

За Сопот ми предлагат парцели - много са готини,но нямам нито парите,нито възможностите тепърва да строя.Дядкото трябва да е позициониран до месец![smilie8]

Дата:   06-04-11 13:40

Ако няма да го има цял сезон... само на луната няма да бъде ограбен!

Усетят ли, че там не се живее... ще минат със сигурност.

Освен ако не поставиш СОТ или и аз не знам какво... да слижиш наематели [smilie18]

Дата:   06-04-11 13:41

Къщурката,която съм харесала в брестово е сенирана и има камини и на двата етажа.Това ме навява на мисълта,че може и да зимува там,особено и с екстрите "вътрешна баня и толалетна". Човека мрази апартаменти и тесни пространства..

Дата:   06-04-11 13:42

що не огледаш в северозапада? има тънки имоти и чудни селца в предбалкана особено около белоградчишко е приказка. само гледай да няма цигани.

Автор: tan4o   
Дата:   06-04-11 13:43

Лесидрен също е красиво, макар че там са къща до къща, може да провериш и там!
Микре, също е опция!

Дата:   06-04-11 13:44

То кой обича апартаментите [smilie8]

Автор: nodoubt   
Дата:   06-04-11 13:49

Провери Къкрина [shtrak]

Дата:   06-04-11 13:58

serjy , дядко ми е от Видин. Имаше градинка няколко дка и керпичена къщурка в едно прекрасно селце до града. Моето детство мина в прекрасни преживявания през лятната ваканция там. В момента ВСИЧКО е в МАНГАЛИ! Подпалиха му къщурката,изгоряха му животинките,разграбиха каквото можаха! Естествено - няма наказани. И дядкото събра каквото имаше,продаде апартамента във Видин и се набута в скапана панелена боксониера в Люлин. Не издържа много - хукна в другия край на България - намери си къщурка в с.Чернозем,но вече е непосилно както финансово,така и физически да бие път до другият край на България.

Автор: ники1   
Дата:   06-04-11 14:03

Щом не искаш мангали- търсиш в балкана,планината........там те не виреят или поне им е трудно да се приспособят....
В равнината са №1 с каруците и набезите по ниви,градини и дворове........
Балкана ражда хайдути......полето ражда тикви!
Разгледай посока тетевенски балкан,врачански балкан,прохода Петрохан.......

Дата:   06-04-11 14:05

Вчера издирвах инфо за с.Брестово..имало лекар в селото,читалището е действащо и пишеше,че не е някакво умиращо селце,а си подържа броя жители,който е около 250 човека. Имало имоти,купени от Англичани,почвата била плодородна..изобщо все хубави неща,но за циганите не открих нищо.
Помня,че съм минавала два или три пъти покрай тези села( веднъж с Никсън[smilie5] ) и имаше села,изцяло от циганско население.Даже коментирах,че това е Рая за Колов и ако влезе в това село,ще снима с години[smilie5] Обаче не им помня имената на тия селца,мама му стара!

Дата:   06-04-11 14:07

Ники, няма как да забия дядото в Балкана,вече обясних защо.:(
На какво заприлича тая България вече не знам?!Толкова ли няма Закони и тоя цигански проблем да се изкорени ?!

Дата:   06-04-11 14:11

за жалост циганин закон не го лови [smilie23]

Автор: feliz   
Дата:   06-04-11 14:15

с.Искрец [smile]

Автор: ники1   
Дата:   06-04-11 14:19

Точно това има в предвид- като е в балкана сигурно си представяш баири,камънаци и никакъв шанс за градинка и пр.
Не е така.......
Довечера мога да ти пратя/ако искаш/ подходящи снимки от едно врачанско село-Челопек.
10км от центъра на Враца,118км от Сф.Панорама ,чист въздух , около 200 къщи от които 90% обитаеми целогодишно, редовен транспорт до града и най-важното НЯМА мангали!!

Автор: Rosencho   
Дата:   06-04-11 14:20

Малко са пернишките сурвачки затова цари хаос[smilie7]

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.