Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Бербатов пак ги почна..
Автор: spacewalker   
Дата:   09-04-11 17:15

Гледате ли Ман Ю - Фулъм.

Нашия е титуляр и вече вкара в 12 мин.[beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Бербатов пак ги почна..
Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   09-04-11 17:20

Да мачка наред, ше им се незнае [cool]

Автор: Marillion   
Дата:   09-04-11 17:28

Нека да вкарва, че сър Алекс нещо взе да не го пуска титуляр...

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: aleksi77   
Дата:   09-04-11 18:34

Бербатов е страхотен играч но в Юнайтед всичко е подчинено на колектива и интриганта Сър никога няма да позволи нито един играч да изпъкне за да бъде самият той най-великия...
За Бербатов е най-добре да намери друг отбор където да продължи да се развива а не да тъпче на едно място в блатото наречено Юнайтед [cool]

Автор: valjo   
Дата:   09-04-11 18:56

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: autosvet   
Дата:   09-04-11 21:08

Логично е в един отбор всичко да е подчинено на колектива. Отбор не се прави от звезди, а от играчи!

Автор: e-design   
Дата:   10-04-11 01:10

засега Сър-а е шампион, Берба - голмайстор на ВЛ ...аз не виждам грешки ;-)

Автор: djogata   
Дата:   10-04-11 01:14

Автор: aleksi77
Дата: 09-04-11 18:34
За Бербатов е най-добре да намери друг отбор където да продължи да се развива

Накъде да продължи да се развива, като той е 80-ти набор, тоест вече е чукнал 30-така? Той вече е в зенита на кариерата си, даже може да го е преминал.

Автор: papadok   
Дата:   10-04-11 08:42

81-и набор е.
Нищо не се знае за кариерата му. Спортната медицина в М.Юнайтед(и още 1-2 отбора) върши чудеса. Там младите превръщат в терминатори, а на възрастните дават втора младост. [smilie3]

Дата:   10-04-11 11:02

ОК, сигурно е 81-ви набор щом казваш. Аз винаги съм имал впечатлението, че е 80-ти набор, защото аз съм 81-ви набор, а той беше с един клас по-нагоре в училище (не бяхме в едно училище и не се познаваме, но Благоевград не е толкова голям град, така че всеки има общи познати със всеки).

За спортната медицина, според мен тя не може да направи и двете неща едновременно. Или ще е млад терминатор, или ще е дълговечен "шотландски боец". За двете едновременно трябва изходният материал да не е човек, а робот, на който при нужда да се подменят всички части.

Колко млади терминатори, разчитащи на медицината за да изиграят огромно количество мачове във върхова форма за една година, прекратиха кариерата си или залязоха доста млади? - Примерно Зидан, Роналдо..

От друга страна, Бербатов не е от най-активните на терена, така че едва ли се преуморява много [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: __SpOO__   
Дата:   11-04-11 10:38

Засега е голмайстор Берба, да. Но ако продължава да го държи резерва съра, а онзи грозник продължи да вкарва само от дузпи може и да не е за дълго още. Няма такъв като тоя Тевез, от 19 гола сигурно 15 са от дузпи [smilie9]

Не разбирам защо гола от дузпа има същата стойност като гола от игрово положение, че дори и пряк свободен удар да е след като от дузпата се вкарва в пъти по-лесно.

Няма ли да се сетят да го направят както коефицентите в различните първенства. 2-3 дузпи да се броят за 1 гол в класациите за голмайстори. То и аз да ида да бия 20 дузпи ще вкарам сигурно поне 15, това прави ли ме голмайстор???

[smilie9]

Публикацията е редактирана (11-04-11 10:42)

Автор: asahi   
Дата:   11-04-11 11:01

Дъртияъ води отбор, а не отделни ритнитопковци. Бербатов му се вписва идеално дотук - една година ма втори план, тази година напред, наесен може и трансферче.

Дата:   11-04-11 11:54

Няма спор, че футбола е колективна игра и отбора е над всичко, но за разлика от МанЮ, другите отбори УВАЖАВАТ играчите си а не ги УНИЖАВАТ.
Как е възможно Бербатов да бъде държан на резервната скамейка при положение, че до средата на сезона беше вкарал 20гола и всеки мач изригваше с по няколко попадения и добра игра?
Съра вместо да използва тази му форма, му отряза крилете защото може да си го позволи предвид слабата форма на преките му конкуренти от Челси и Арсенал и резултата от това е изключително грозния футбол на МанЮ и жалките победи с по 1 гол разлика...
Целта на този вече вреден за отбора дядо е да смачка звездите за да си гарантира вечно ръководство и обожествяване, а с бюджета на МанЮ един млад и разумен треньор би направил радост за окото на зрителите а и на собствениците...
Не случайно МанЮ по времето на Фергюсън се превърна в най-мразения отбор в Англия...

Публикацията е редактирана (11-04-11 11:56)

Дата:   11-04-11 12:06

Алекси77, ще ми обясниш ли:

1) Как така най-мразеният отбор в Англия е всъщност най-богатият отбор в Англия, голяма част от постъпленията бивайки покупки на рекламни атрибути от запалянковци (тениски, шалчета, топки и т.н.).

2) Как този отбор с "вредният" дядо начело обира всякакви купи и титли, а другите отбори с не по-малък бюджет и не по-малък брой звезди (Ливърпул, Челси, Арсенал) общо взето им дишат прахта?

Автор: Analgina   
Дата:   11-04-11 12:28

Djoga, добре, че основните им противници се дънят срещу малките отбори, та да могат Юнайтед да дръпнат. Всички помним последната титла на дяволите. Шампиони с по-малко победи от вторият в класирането и с 90% загуби или равни срещу големите на албиона. Много късмет има дедо САФ. Добре, че са старите кучета Гигс и Скоулс да го измъкнат в много от случаите. Да споменавам ли и "любимите" ми победи с гол в добавеното време. Не съм фен на Юнайтед, но за мен е пълна глупост да закотвиш Бербатов на пейката, точно когато беше машина за голове. Не знам феновете как приемат това.

Автор: fizo   
Дата:   11-04-11 13:01

Късмет, късмет колко късмет мислш, че имат? В един мач в два мача в три мача в четири ... ? Стига това с късмета може да 1-2 мача, но като цяло е абсурдно да се твърди за повече.

Като фен на Бербатов и мен ме дразни това, че голмайстора на Англия е на пейката и че дори не го номинираха за играч на сезона.

Като цяло обаче като погледна картинката какво излиза. Манчестер са на първо място в премиър лиг със 7 точки преднина в ШЛ са на път към полуфинал (след победата си над Челси, разбира се има още един мач). И Бербатов си е все още голмайстор. Руни влезна във форма. Цялостната картика говори и за това, че САФ изобщо не е изкуфял, а много добре си води отбора.

Публикацията е редактирана (11-04-11 13:05)

Автор: didesignbg   
Дата:   11-04-11 13:10

А на мен ми говори, че английския футбол отива на зле. Да фен съм на Бербатов, но Юнайтед играе безобразно. Само като видиш, че в Англия конкурент им е отбор пазаруващ играчи от квартални разпродажби и са ти ясни нещата.

Автор: __SpOO__   
Дата:   11-04-11 13:20

Юнайтед са с преднина от седем точки, но да добавим, че Арсенал са и с мач по-малко. И ако не греша май на нашите им е на дневен ред гостуване в Лондон?

А да държи Митко на пейката заради дървото Рууни, да, добър играч е ама сега почна да навлиза във форма и защо, защото САФ бутна Берба на пейката.

А пък да налага онова мексиканче, което вкарва голове на празна врата или максимум на 2 метра от нея...и пак за сметка на Берба, наистина е трудно за разбиране поне за българи и фенове на Бербатов.

Дата:   11-04-11 21:26

djogata,
МанЮ е най-богатия отбор в Англия като бюджета му в сравнение с този на преките му съперници, особено пък на Арсенал е далеч по-голям, да не говорим за организацията, екипа и т.н. Ако погледнеш финансирането му, ще установиш, че рекламните материали се продават предимно в Далечния изток и САЩ където МанЮ е най-популярен - какво ли не прави рекламата ...
На Албиона основните постъпления на отбора се дължат предимно на телевизионните права и на предплатените абонаментни карти, закупени от верните привърженици на отбора ...
Въпроса с купите също е доста преувеличен дори в сравнение с двата испански гранда, трите италиански и Порто в Португалия ...
Не искам да подценявам организацията, въведена от Фергюсън но тя по-приляга на отбор от бившия соц лагер като Динамо Киев например с Валери Лубановски отколкото на съвременен европейски тим...
За мен като запалянко е важно да гледам красиви мачове а не вяли победи с по 1:0 и сметки до втръсване...
Пример за красив и модерен футбол за мен тази година са Барселона, Арсенал и Порто - много красиво и резултатно, радост за окото ...

Автор: mr_kras   
Дата:   11-04-11 21:55

djogata,
Ман Юнайтед е не само най-мразения отбор в Англия, но и най-мразената компания, ако може да се вярва на Online Opinions:
Manchester United is most hated company in Britain
Старецът действително има малко авторитарен стил на ръководство:
The Top 10 players who risked the wrath of Fergie - and what happened to them afterwards...
Подозирам, че закотви Бербатов заради това, че е искал увеличение на заплатата си.
А за купите и титлите, тази година могат да останат с празна кошница. Шансовете им в ШЛ не са големи, а в първенството вече писаха, че Арсенал имат реални шансове. За FA Cup имат най-големи шансове, но тя вече не е толкова престижна.
А доколко успешен треньор е Фергюсън, според мен Моуриньо вече го е изпреварил.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.