Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 еbay проблемче....
Автор: gorbi   
Дата:   24-08-10 15:35

.. сигурно е много тъп отговора, ама като нямам експириънс.....

Поръчах си дисплей за ноутбук, знаете че тук са на космически суми, а там си намерих на супер цена, натиснах си копченцето че го купувам, изчаках си съобщението на пощата, там имаше и съобщшение от продавача, че транспортът ми от UK ще е 12 паунда с проследяване на пратката, отговорих му че е ок, и отидох да си потвърдя почръчката и да платя..... Там направих една гупост - не прочетох условията на продавача, в които пишеше, че може се плаща само с пей пал.... Натиснах кредитна карта, отвори ми се страница с поръчката, като плащане посочена кредитна карта, а там празно..... И толкоз... Не можах да се върна да сменя плащането с пей пал.... Сега минаха няколко дена и имам напомняне да платя до 27, а аз не знам какво трябва да направя за да мога пак да платя с пей пал.... ПОръчката ми седи като чек-оутната, ма на информацията за кредитната карта ми е празно и не мога да се върна и да избера плащане с пей пал.... Предварително благодаря на който ще отдели няколко минути за да ми отговори... [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: еbay проблемче....
Автор: exo99   
Дата:   24-08-10 15:42

Искай на продавача ПейПал мейла му, обясни му каква е ситуацията и плати.
Не вярвам, че ще те чарджи и от картата.

Автор: imitev   
Дата:   24-08-10 16:25

Gorbi трябва да има back някъде по екрана за избор.

Дата:   24-08-10 16:36

не стана с бутона за наобратно... явно нещо минава на секюрната страница и после няма връщане... А сега пък съвсем няма къде да отида..... Това с писмото е идея, ама с моя английски, да не вземе да ми прати нещо друго..... :)

Автор: riddick   
Дата:   24-08-10 16:50

Да, говори с продавача и му обясни ситуацията, че пейпал акаунт става бавно. Или помоли някой с пейпал да го плати, пък после ще почерпиш човека.

Дата:   24-08-10 17:02

неа, аз си имам пей пал акаунт, не знам защо ми хрумна, че ще стане по бързо с кредитна карта......
Значи това е за сега единственото решение - да прескочим системата на ибей, и да платя по акаунта на продавача направо, като го уведомя предварително за това....

Автор: nbg   
Дата:   24-08-10 20:22

Да, няма проблем, драсни му и плащай спокойно

Автор: Diandimov   
Дата:   25-08-10 02:58

Не прескачай ибей, защото продавача може да те метне.

В пей пал акаунта си трябва да нагласиш като source от който се захранва сметката кредитната си карта. Това става като се логнеш в пей пал акаунта си. Тая сметка от която захранваш акаунта си сега, я нагласяш като back up.

След това в ибей акаунта отиваш на purchased/won, намираш поръчката и срещу нея има иконки, една от които е pay now. Натискаш и плащаш.

По тоя начин пей пал ще вземе пари от кредитната и ще плати на продавача.

Аз отклонявам намеците да прескочим ибей, защото след това нищо не ти гарантира че ще получиш стоката.

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   25-08-10 08:36

Е как хем won, хем ще плащам, ебаси мангасарите!

Автор: riddick   
Дата:   25-08-10 10:08

И с продавача си говориш само в Ebay. Излезе ли веднъж разговора от системата и всичко се омазва.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.