Автор: gorbi
Дата: 24-08-10 15:35
.. сигурно е много тъп отговора, ама като нямам експириънс.....
Поръчах си дисплей за ноутбук, знаете че тук са на космически суми, а там си намерих на супер цена, натиснах си копченцето че го купувам, изчаках си съобщението на пощата, там имаше и съобщшение от продавача, че транспортът ми от UK ще е 12 паунда с проследяване на пратката, отговорих му че е ок, и отидох да си потвърдя почръчката и да платя..... Там направих една гупост - не прочетох условията на продавача, в които пишеше, че може се плаща само с пей пал.... Натиснах кредитна карта, отвори ми се страница с поръчката, като плащане посочена кредитна карта, а там празно..... И толкоз... Не можах да се върна да сменя плащането с пей пал.... Сега минаха няколко дена и имам напомняне да платя до 27, а аз не знам какво трябва да направя за да мога пак да платя с пей пал.... ПОръчката ми седи като чек-оутната, ма на информацията за кредитната карта ми е празно и не мога да се върна и да избера плащане с пей пал.... Предварително благодаря на който ще отдели няколко минути за да ми отговори...
|
|