Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2 ..  10 ..  20 ..  30 ..  40  41  42     всички  напред  последна
 На ви един Бойко Борисов сега !!!
Автор: Императорът.   
Дата:   02-10-09 21:14

Колко са ни заплатите, че да плащаме като потребители най-високият акциз на цигари в Европа? И с какво право държавата налага монополът си, след като сме част от общ пазар в ЕС? Откъде накъде ще лепят гадните си бандероли на вносните цигари, за да им определят цената? На този нагъл индивид с питекантропският череп му е пределно ясно, че много хорица няма да могат да спрат цигарите, и ще трябва да се лишат от други неща, но не му пука, че ще ги ограбва - и то не за да подобри живота на нещастните помаци, дето от тъмно до тъмно превиват гръб над тютюнищата, а за да "пълни бюджета" - за да има повече крадене и за издръжка на всевъзможна паразитираща измет - вече говорихме за кои отиват над 2 500 000 000 кинта годишно !!!

Казах ви и преди изборите - тоя за две години ще иска да открадне повече отколкото Доган за 20 !!! [smilie23] [smilie22] [smilie9]

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   02-10-09 21:15

Долу цигарите! [smilie23]

Долу Nikon! [smilie23]

Долу Джъмбо и Стоев! [smilie23]

[smilie25] [smilie25] [smilie25]
 Re:
Автор: asahi   
Дата:   02-10-09 21:18

Не изпитвам капка съчувствие към пушачите.
 Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   02-10-09 21:18

Време ви е да спрете цигарите.

Ще се поуспокоите.

Казвам ви - не е начин да решите проблема си с пушене.

На ден събирам по 30 кутии от цигари, изхвърлени ей така от нервните ви събратя на улицата!

Ако ви действаха успокояващо, нямаше амбалажът да е по тротоарите и по зелените площи.
 Re:
Автор: slivenski   
Дата:   02-10-09 21:20

Като поскъпнат цигарите, ще пушим пури... [smilie7] [smilie21] [smilie21]
 Re:
Дата:   02-10-09 21:31

С удоволствие бих намалил тютюнът, но не желая да ме изнудват така нагло !!! Какво ще ни попречи да си правим екскурзии до Румъния или Гърция, да си купуваме по 3-4 кашона и да се смеем в муцуната на Ниското челце? Какво - ще ни арестуват ли - нали сме част от общ пазар? С каквоп раво налагат някакви цени на стоки от ЕС?

Друг вариант - отиваме из Източните Родопи или Благоевградско, купуваме си по една бала тютюнец, даваме на хорицата по един Пънкар или Некадърник за кило (ще са ни благодарни, престъпниците изкупвачи им дават стотинки) и ще сип равим сами цигарки и ще си пафкаме колкото ни е кеф...

[smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19]
 Re:
Автор: jivkojj   
Дата:   02-10-09 21:33

Чая е евтин все още - отчаяните могат чай да пушат [smilie5]

Майтапа на страна - ще се наложи на върлите пушачи да свиват тутун. Като българи в старо време.
 Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   02-10-09 21:34

Автор: Dani_Koev_BG
Дата: 02-10-09 21:15

Долу цигарите!

Долу Nikon!

Долу Джъмбо и Стоев!

Долу цигарите! Долу Канон! А Джъмбо и Стоев няма да закачаш!
Та те и без това забраниха пушенето на обществении места, та ще ги понамалите. [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]
 Re:
Автор: kolcho   
Дата:   02-10-09 21:36

Еееей, тва тутуна и на нервата не прощавало....
[smilie18]
 Re:
Дата:   02-10-09 21:39

Така е - предлагам да подхванем масово тоя почин - и хорицата, дето гледат тютюн ще се видят с пари и ние ще прецакаме наглеците !!! Като иска тоя да има пари в бюджетът, да вземе да резне издръжката на мургавите паразити и да съкрати другите паразити, на държавна служба !!! Как може Финландия да има 14 000 държавна администрация, а ние - 160 000 ?!? Как може стотици хиляди да отказват да работят, а държавата да ги издържа целоживотно с парите на работещите, само защото принадлежали към едно определено племе?
 Re:
Автор: tnt   
Дата:   02-10-09 21:41

[ezik] [ezik] [ezik] [ezik]
 Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   02-10-09 21:44

Автор: Императорът.
Дата: 02-10-09 21:31

С удоволствие бих намалил тютюнът, но не желая да ме изнудват така нагло !!!

Ако беше удоволствие, до сега да беше го направил. Просто тия приказки и аз съм ги говорил, та знам. Добре, че беше една моя много добра варненска дружка, която някак неусетно ме накара да и обещая, че ще ги откажа, както и синчето, дето ме попита "Тате, ти що не спреш да пушиш?" та да ми уври тиквата и на мен.
 Re:
Автор: asahi   
Дата:   02-10-09 21:46

Импе, оправяй се. Ти си с повишен риск за заболявания, а плащаш здравни осигуровки колкото мен. Не е честно.
 Re:
Автор: snoopoff   
Дата:   02-10-09 21:46

Az she pusha nachi samo koz, mai po-eftino she izliza https://photo-forum.net/joro/emoticons/forum_simp0059.gif
 Re:
Автор: джъмбо   
Дата:   02-10-09 21:48

аааааааа значи застраховките да дига ама шибаните цигари да не пипа.... ей наглец бе
 Re:
Автор: vinse   
Дата:   02-10-09 21:48

Аз не мога да ги разбера пушачите. Бате Бойко насила им пази белите дробове и те пак недоволстват, от това че им мисли доброто [smilie18]
Иначе типичния отговор за зависим човек ще да е "ми те дробовете са си мой, ако искам и на кучето ще ги хвърля за обяд". Само дето и аз я дишам тая отрова, така че и 20 лева да я направят кутията - пак ще е евтино.
 Re:
Автор: valjo   
Дата:   02-10-09 21:50

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
 Re:
Автор: ivodam   
Дата:   02-10-09 21:50

Нали много ни го хвалехте онова нискорасло педерасче - това е негова приумица. МАЛОУМНА ОТСЕКЪДЕ. Толкова им е хоризонтът на тия боклуци от МВФ и Световната банка, това знаят и могат. Айде пак ми разкажете колко и какво бил учил, че да се просълзя, баси. [smilie23]

Не са само цигарите, вдигат акциза и на горивата, вдигат и парното Нова година, то ясно, че всичко ще се вдигне след това.

Жалко, ББ ще е поредният ръководител, провален от посредствени нискочели мижитурки.
 Re:
Автор: kolcho   
Дата:   02-10-09 21:51

Споко, пушачите - антидепресантите за вас ше са безплатни. Мангизите за безплатното ще са от вдигнатия акциз[smilie3]
 Re:
Автор: jekopj   
Дата:   02-10-09 21:52

От 26-ти февруари съм ги спрял и още съм жив и по-здрав,и не се тровя с парите си...следователно и малко по-разумен.Тютюн[smilie23]

Re:
Автор: snoopoff   
Дата:   02-10-09 21:53

KAЗАХ: https://photo-forum.net/joro/emoticons/020.gif

https://photo-forum.net/joro/emoticons/020.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/forum_simp0129.gif
 Re:
Автор: georgi969   
Дата:   02-10-09 21:53

Като бивш пушач (две кутии на ден) мога да кажа-браво на Симеон Дянков.[smilie7]
 Re:
Автор: georgi969   
Дата:   02-10-09 21:56

Макар ,че е лицеморно да кажеш ,че си загрижен за здравето на българина и му вдигаш цената на цигарите.Абе,аланколу,що не премахнеш ДДСто на лекарствата[smilie11] [smilie11] [smilie11]
 Re:
Автор: TheOne   
Дата:   02-10-09 21:56

[smilie23] [smilie23] [smilie23]
 Re:
Автор: naik   
Дата:   02-10-09 21:57

Ами ако му се видим и затлъстели,кво ли ще стане?[smilie10] [smilie10] [smilie10]
 първа  назад  1  2 ..  10 ..  20 ..  30 ..  40  41  42     всички  напред  последна

Тази тема е затворена