Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Ооо, аз пък имам доста тежки спомени от времето когато излезе този албум. Криза и беднотия... А пък по това време детенцето ми тамън беше проговорило и като го питах кой пее сега, то отговаряше: "Чичко Дио!" Сега преди няколко дни тя беше абитуриентка, но си остана негова твърда почитателка!
Гледам грамофончето. Седемдесетте години имах същото или подобно. Бях му направил антискейтинг с нишка и тежест. Това позволи да му намаля налягането на иглата от 5 на 3,5 грама, за да дълбае по-малко плочите.
Ооо, знаех за проблема, но не съм го поправял. Това в ляво от него е ролков магнитофон "Кащан" - ако ги помните тия...:))
Прекарвах звука през неговия усилвател и колони за по-добро качество...:)). Доста дълго го имах това грамофонче, не помня колко игли е износило, чак до средата на 90-те, когато ми го откраднаха в Студентския град!
Аз съм от по-ново поколение, сварих касетките. DEHUMANIZER беше третата ми касетка, която си купих и за 2-3 години вече нищо не ставаше от въртене.
http://www.youtube.com/watch?v=mQv0GEeaJrk&feature=related