Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10     всички  напред  последна
 Лекарство срещу рак - надежда или илюзия?
Автор: ellisaveta   
Дата:   20-01-09 13:42

Този свят няма да се оправи никога...
Продан Христов

Това, което прочетох тези дни из нета, ме трогна до толкова, сякаш тази болест засяга мен или някой от семейството ми. За щастие и слава Богу, около мен няма хора, страдащи от рак, но има едно лекарство, откритие на българин преди много години, излекувало успешно хиляди хора, заболели от тази коварна болест - Antimalignocyt. Този българин се казва Продан Христов, сега е на 84 години и до скоро е пращал лекарството си на болни срещу епикриза. От скоро е спрял да го произвежда, поради възрастта си. Така хора, желаещи да ползват този алтернативен метод на лечение се оказват лишени от едно изпитано с клинични тестове върху хора и животни и не-токсично лекарство, което е излекувало голям процент пациенти (включващи деца на 5-6 годишна възраст), дори след операции и химиотерапии, оказали се неуспешни и развили рецидив.

" Прилагането на Антималигноцит, разработено от Продан Христов, ясно показва разлагащ ефект върху злокачествените тумори в карциномни и саркомни случаи без каквито й да е нежелателни ефекти.
Откритието на Антималигноцит може да се сравни само с откритието на пеницилина. "

Д-р Ерих Берга, Германия

Какво представлява лекарството:
http://www.malkiobyavi.com/cell/clinic.php

Кой е Продан Христов:
http://predilekarstvata.com/flv/videolow.html

Някои от излекуваните в България:
http://www.malkiobyavi.com/cell/izlekuvani.php

Какво всъщност искам да кажа със всичко това?
Аз подкрепям правото на пациента, страдащ от рак, сам да избере лечението си - дали то да бъде чрез химиотерапия или чрез Антималигноцит. Но в днешно време онкоболните нямат алтернатива. Никой не иска да лицензира това открите и то не се предлага в аптеките. Защо? Може би защото то струва 182 евро, а лечението с химиотерапия (тук нямам данни) може би надвишава многократно тази сума, лекарство - добавка към химиотерапията - 2600 лева на месец!!!

За Бога хора, разбирате ли?! Това е национално богатство, това е откритие на българин!

Ако сте съпричастни към този проблем, подкрепете в подписка в сайта на българското сдружение в борбата с лицензирането на лекарството против рак- Антималигноцит:

http://www.malkiobyavi.com/cell/index.php

По думите на откривателя лекарството би дало резултат при лечение на СПИН, но до момента не е имал възможността да го приложи на болен. Пак по негови думи СПИН-ът е вид рак на имунната система...

Отговори на това съобщение
 Re: Лекарство срещу рак - надежда или илюзия?
Автор: n1x0n   
Дата:   20-01-09 14:04

Щом още се произвежда/продава това лекарство - значи едва ли е мечтания лек.

Толкова пари се печелят от рак и СПИН, че никога няма да оставят работещо лекарство да се продава свободно на такава цена.

Пък за конкретния доктор - от една страна напълно разбирам позицията му "не искам да разкривам съставките на 100%, защото големите компании ще ме окрадат веднага!", от друга - не е хуманно да откаже на болен човек 100% информация за това какво му даваш да гълта!

Кара ме да се замисля кое стои най-горе в ценностната му система - живота или парите...

Автор: stoyan_5   
Дата:   20-01-09 14:08

Навремето един българин превръщаше водата в гориво за двигатели с вътрешно горене ...
Звучеше адски обещаващо ...
Някой знае ли какво стана с него?[smilie8]

Автор: bobihot   
Дата:   20-01-09 14:15

"Докторът даде чудно лекарство и веднага оздравя..."
-Споммняте ли си го?
По принцип болестите съществуват поради слабости в организма, а те поради неприродосъобразен начин на живот.
Грижил съм се за такива и най-лошото е, ако го приемеш и се приеме за заминал. Не че не се случва, но това, което се случва е според неговите (своите) мисли и действия.

Автор: boink   
Дата:   20-01-09 14:18

какво стана с онази история за лекарствената мафия в европа къдет 15 години не пускат по евтините лекарства (патентовани за да не произведе някой друг)?

Дата:   20-01-09 14:23

n1x0n, Продан Христов не насилва никого да му пие лекарството. Това е избор на пациента и обикновено до неговото лекарство прибягват хора, чиято диагноза е "Нищо повече не можем да направим... най-много 2 месеца...". И тези хора са спасени, благодарение на Антималигноцит. Най-често това споделят майки, чиито 5-6 годишни деца са страдали от тумор в мозъка.
За съжаление той вече не произвежда лекарството, но това за което се апелира в подписката на сдружение "Антималигноцит" е лицензиране на лекарството.

Нормално е да се замисли човек, дали въпросният българин не е поредният шарлатанин. Аз вярвам, че човек, лишил се от семейство и отдал се изцяло на научните си изследвания в насока откриване лек срещу рака, Е ДОСТОЕН ЕДИНСТВЕНО ЗА УВАЖЕНИЕ!

Автор: kokinkooo   
Дата:   20-01-09 14:24

Каква е ценностната система на доктора не мисля, че е най-важното което може да се каже.

Интересувам се от темата и гледах доста предавания и изчетох много страници. Общо взето човекът го е открил. Това е. Срещу него са - завистта, алчността, инертността, невежеството, наивността. Срещу него са хора, които казват: "Ами че то по света се харчат милиарди годишно в търсене на лекарство - сам човек не може да го е открил.". Може. Ако е гениален. Ако това лекарство се произвежда фармацевтичните гиганти, които си получават средства от бюджета за "търсене" на лекарство ще останат без тях. Цената на стандартното лечение е много добра за тези, които го предлагат.

Но най-абсурдна е реакцията на нашите управници. Българската комисията по лекарствата не може да го одобри защото видите ли ЕВРОПЕЙСКАТА комисия по лекарствата не го е одобрила. В тази наша държава няма ли хора със собствено мнение? Няма ли хора които да проучат безпристрастно всичката документация и да прозрат че това е едно действащо, нетоксично, евтино лекарство? Няма.

А документацията с клинични изследвания и резултати е пращана 4 пъти след 1989 година. Отговорът който е получил доктора е че имало правописни грешки. Абсурд!!!

Пиша това не за да се карам с този или онзи. Смятам че в ситуацията в която живеем един проблем може да бъде разрешен ако му се даде гластност. Обществен натиск въху управниците. Само тогава правят нещо. Моля всички вас. Прочетете и погледнете това което е постнал автора на темата. Информирайте се. Разкажете на познати. Това е нещо истинско и го има сега. И от него могат да се възползват всички. Поне в България. Защо да не се одобри само за нашата държава? Европейците като не го искат да не го одобряват. Нека се позволи на хората да решат дали искат или не искат да го ползват.

Дата:   20-01-09 14:25

Хлебаров /офиса му е на Руски паметник/ има 100 вида илачи и лекува всичко, ама всичко ... та един рак ли няма да излекува!?

Автор: chukov   
Дата:   20-01-09 14:32

Добре де
аз зачетох сайта
защо човекът е спрял да го произвежда?
А хората, чиято последна надежда е той?

Свалили са от сайта координатите му по негова молба.
Тогава какво подкрепяме.

Никсъна за едно е прав, че световната мафия на фармацевтичните фирми, представлявана от протежетата си, пръснати из хиляди комисии, вероятно няма да позволи някой друг да лицензира и продава толкова важен медикамент.

Ако аз съм болен и това ми е последната надежда, никакви комисии и експертни оценки не ме интересуват. Ходил съм вече на няколко погребения на мои приятели, починали от рак. Мисля, че всеки заслужава да опита и последната възможност, независимо дали е одбрена или лицензирана.

Аз пък апелирам към доктора да продължава да произвежда тази последна надежда. Нехуманно е да се откаже.

Дата:   20-01-09 14:35

Така е Чуков, но откривателят на лекарството сега е на 84 години! Колко още ще живее?

Дата:   20-01-09 14:36

stoyan_5, мислех си, че в този форум хората първо се информират, а после говорят. ако толкова желаете да постнете нещо умно и полезно може да се регистрирате на сайта на сдружението. освен ако не сте вие всъщност Хлебаров.

Той не го е открил сам- някъде към 1985г.
Правени са му клинични тестове и заключения за ползването му.
До сега сам си го прави и разпространява. но вече е май над 80 годишен и каза, че ще спира- говорихме по телефона за мои познати. За него разбрах от други познати, които 3-ма са се излекували успешно и този с когото говорих пушеше цигари като комин, без да му пука...
Курса за излекуване струваше 2000-6000лв. Като се има в предвид, колко струва поддръжката на болния и евентуалния му край, мисля че си струва.
За който си мисли от към финансиите, тук имаше достатъчно теми за това кой как снима за без пари. Като направите го раздавайте. Това ще е възможно, като и сиренето стане за без пари.
По-евтино е по Норбеков, за който го може.
Айде живи и Здрави![beer] [shtrak] [thankyou]

Не зная дали този човек съществува изобщо.
Не вярвам Елисавета да го познава лично ...
Просто на някой му трябват лични данни с егн-та за злоупотреби ...[smilie8]

Дата:   20-01-09 14:39

Да-сетих се, имал е клиника в австрия, която са му затворили принудителнно, май беше излекувал към 1000души. И най-важното е, че е на билкова основа, не е химия и човек се възстановява без странични увреждания.

Дата:   20-01-09 14:42

kokinkooo написа:

> stoyan_5, мислех си, че в този форум хората първо се
> информират, а после говорят. ако толкова желаете да постнете
> нещо умно и полезно може да се регистрирате на сайта на
> сдружението. освен ако не сте вие всъщност Хлебаров.
-----------------------------------
Всъщност не сте информиран достатъчно!
Тук в клуб-ът спама е позволен с едничката цел да допринесе за подобряване на настроението ....[ezik]

stoyan_5, ами щом не знаете може да не се изказвате неподготвен. елисавета е предоставила линк където може да видите продан христов (око да види). хората от сдружението стоят там с имената и адресите си - може да им търсите лична сметка за откраднатото си ЕГН. но това са предимно хора страдали и страдащи от рак така че едва ли имат такива задни мисли. но май няма смисъл да ви обяснявам. едва ли ще посетите този сайт.

kokinkooo - чети, kokinkooo не чете ...[smilie8]

Дата:   20-01-09 14:46

това е което намерих в нета за телефона на продан христов и изобщо координати:

About the medicine, the influence and way of accepting best contact the discoverer of the medicine Prodan Hristov at
home phone: 004315965664 (at evening best)
Mobile: +43 6763 252 950
fax: +43 1 5960 831
Wien, Austria

Автор: ejko   
Дата:   20-01-09 14:59

Ако е изцяло билково може да мине и без "ЕВРОПЕЙСКАТА комисия по лекарствата". Да не мислите, че доктор Тошков е минал в която и да е европейска комисия. Да го пишат хранителна добавка и да го продават тук. Да пишат, че благоприятства лечение на рак и т.н., изпразнено от съдържание изречение, което го има на сяка 10-та хранителна добавка...! Де да знам.
Ако зорът е да се продава на хора, който искат да го купят, то според мен има начини. Лошото е че ако искаш да направиш големите кинти от това, може и да не успееш. Във всяка латиноамериканска държава твърдят, че лекуват рак с разни билкови хапченца и никой не ги спира да си ги продават на местно ниво. Сега ако си възрастен и не искаш да разкриеш на никого рецептата, това вече е проблем, защото така нито една рецепта не би могла да се запази след смърта на откривателя си.
Малко е странна цялата работа!

Публикацията е редактирана (20-01-09 15:01)

Автор: charm   
Дата:   20-01-09 15:10

като ми разправяше моя кум, че срещу човечеството има конспирация, аз му се смеех в лицето, че само налудничави идеи му идват...

... от известно време му вярвам.

"хората с парите" по цял свят, нямат полза "обикновените хора" да са здрави, да са щастливи... искат ги с промити мозъци, за да могат да им продават "био зеленчуци, био плодове"; искат ги болни, за да могат да ги тъпчат със скъпите си лекарства; искат ги депресирани, за да задоволяват извратеното си чувство за забавление, като се смеят на плодовете на депресията им....

преди 9 месеца оперираха мама от рак. слава Богу, всичко е наред. но ако не беше бях готова да опитам всичко. всеки е готов....

Дата:   20-01-09 15:11

Ежко, ще поставя този въпрос на организаторите на сдружение "Антималигноцит". И на мен ми е странно защо се крие рецептата за извличането на въпросния протеин в лекарството. До колкото знам Продан Христов е правил опити да лицензира лекарството си, мисля в Австрия при това неуспешен. Срещнал е много съпротива и обиди, въпреки клиничните тестове, в крайна сметка се е отказал.
Но може би това е начин, да мине като билково лекарство или хранителна добавка. Не съм наясно с тези неща.

Автор: ejko   
Дата:   20-01-09 15:11

всеки е готов....[smilie24]

Дата:   20-01-09 16:25

Благодаря ви за изказаните мнения. Ако някои смята, че може да помогне за повече гласност нека сложи едно рамо. В БТВ имат от доста време списък с излекувани хора (с ЕГН-тата най-вероятно [smilie8] ), но още нищо не са направили. Не знам дали някое предаване като "Шоуто на Слави" би се заело с такава тема... На коя влиятелна личност може да се пише? В парламента има излекувани хора също, но не знам кои са за да подпомогнат гласността. Изобщо ако имате идеи за разгласяване пишете, моля.

Автор: Amigo   
Дата:   20-01-09 16:30

Тъа като съм доста запознат с темата, мога да ви кажа някои неща. [smilie8] но малко по-късно [smilie8] [smilie8]

Публикацията е редактирана (20-01-09 16:30)

Дата:   20-01-09 16:45

Amigo, ще ми е интересно да прочета твоят пост, ако имам възможност по- късно тази вечер.

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.