Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Лали, няма ли да спреш да напомняш за този превод ?! Вече и умрелите се сещат за тази история. Което ме навежда на мисълта аз самата да внимавам от кого искам услуга.
...се наслаждавам във всеки един миг от живота си. Ценя всеки момент, дори и най-баналния. Радвам се на всеки изгрев и залез, на всяка усмивка, на всяка целувка, на всеки поглед, изпълнен с обич...
Аз си мисля, че когато правиш добро на някого, хубаво е ти да си удовлетворен от това. Ако се назлобяваш на отсрещната страна, то ефекта е обратен. И тогава не само, че не оценяват доброто, което си направил, а и самият ти започваш да им ставаш неприятен.
Защо да е глупаво , маро ? Тебе кое те прави щастлива - дарителството, услугата , която си направила или благодарността, която следва да получиш за своя жест ?
заради хората, които имам около себе си които ми позволяват каквото и да правя, неисканото или исканото, да бъде превърнато в такова, че да се чувствам щастлива.и заради малките моменти с тях