Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Любопитно ми е ?
Автор: gogo   
Дата:   20-01-10 07:52

Става дума за следното! В събота (16.01.2010) пътувахме с приятели по пътя Стара Загора - Нова Загора. В един момент (около 12часа) по време на изпреварване погледнах в огледалото за обратно виждане и... там за 2 сек видях най-доброто от Холивуд...[smilie10].

Една кола излетя като от естакада, превъртя се няколко пъти във въздуха по цялата си дължина и се вряза с тавана напред в короната на едно дърво... Няколко км по нататък видяхме пост на КАТ, но те точно потеглиха към мястото на инцидента.

... и НИЩО не можах да намеря в мрежата по темата. Нито в бюлетините на МВР и КАТ, нито в новините, нито във форумите... НИЩО!!

Надявах се да прочета, че хората са оживели, но няма НИКАКВА информация за инцедента.

Може ли някой да помогне?

Отговори на това съобщение
 Re: Любопитно ми е ?
Автор: ffwd   
Дата:   20-01-10 07:56

Ех, че якооо - искам снимки! https://photo-forum.net/joro/emoticons/simp0064.gif
Обожавам имплементации на естествения подбор, когато няма пострадали трети лица. [smilie6]

Автор: нели   
Дата:   20-01-10 08:00

Това и във филмите не съм го виждала [smilie10]

Дата:   20-01-10 08:04

Някой депутат... мазен политик или бизнесмен или някой известен скоро да е изчезвал.. ?! [smilie11]

Автор: seymour_sz   
Дата:   20-01-10 08:06

Дано, дано, гого! [smilie24]

Автор: мара   
Дата:   20-01-10 08:08

ай ся...ми ако е средностатистически млад шефьор? [smilie8]

Автор: iPonche   
Дата:   20-01-10 08:10

Дано всичко е наред, не бих злорадствала...

Дата:   20-01-10 08:11

Маре, затова казвам дано да е някой мазен дебелогъз политик или бЕзнесмен, щото такива по-добре, а не някое невинно младо момче или момиче, не дай Боже [smilie2]

Автор: ffwd   
Дата:   20-01-10 08:11

Йелева е родена в едно село край Нова Загора, но, милата, май е в болница не заради автомобилна, а политическа катастрофа.. [smilie2]

Дата:   20-01-10 08:22

Ипонче, злорадството е едно от най-отвратителните човешки качества, но честно казано, по пътищата съм се нагтледал на такива лекета, че няма начин да не му трепне радостно на човек, ако такова леке се забие някъде и лиши човечеството от гените си [smilie9]

Дата:   20-01-10 08:27

Ставийски ?? [smilie5] При него всичко наред ли е ?

Автор: iPonche   
Дата:   20-01-10 08:30

Стависки, а не Ставийски няма никакъв проблем. Понеже си имаше две шофьорски книжки. Взеха му българската, осъдиха го, плати си. Сега кара с руската си книжка.

Абе има планове да се декриминализира шофирането с алкохол и да се налагат само солени административни глоби. Следя с интерес, но има настроения сред прокурорите в Софийска районна прокуратура.

Автор: harvester_vn   
Дата:   20-01-10 09:23

Любопитно ти е?
А що не спря да видиш какво става? Дали е имало пострадали? Дали не е имало нужда от помощ?

Дата:   20-01-10 10:09

Защото не съм сеирджия! Тези, които летяха по-вероятно беше да им трябва свещенник.
Нито аз нито спътниците ми, сме медицински лица и нямаше как да помогнем освен да информираме, компетентните органи (което и направихме).

А калабалъка при подобни инциденти само затруднява работата им!

Стана ми чудно, че НИКЪДЕ няма инфо по случая...

Автор: Todd   
Дата:   20-01-10 10:13

Ми немате никва организация .... гледах двама на едно кръстовище се удариха и сбиха а около тях 20 човека снимат с телефоните .....

Информационни технологии - ко да правиш .

Само един човечец отиде да ги разтървава а те скочиха срещу него .

Ама той корав де - счупи им зъбите и на двамата накрая ....[smilie19]

По новините не - ама провери в тубата ...

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.