Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Тази вечер ще мариновам харип, за да не остана без мезе..
Автор: cameraman   
Дата:   06-11-09 20:23

Малко едър харип за зимните запивки...[beer]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: stoyan_5   
Дата:   06-11-09 20:25

харип какво е?
Глиган на черногорски?

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: cameraman   
Дата:   06-11-09 20:25

https://photo-forum.net/static/forum/2009-11/ctgk3553.JPG
http://photo-zona.net/images/user1648/album13165/large/1257531624_wtfy1545_DSCN5708-2.jpg

Е.... ще изпека няколко рибки да я опитам и прясна...
Харип е дребничък карагьоз..



Публикацията е редактирана (06-11-09 20:26)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: e-mil   
Дата:   06-11-09 21:04

Аз познавам една Марина. Обади се, ако потрябва. [smile]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: georgi969   
Дата:   06-11-09 21:07

карагьоза е хубава риба,ама мнооооого кости.
И на скара става супеер.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: cameraman   
Дата:   06-11-09 22:10

А на харипа костите му се топят при печене или мариноване, щото са супер тънки...

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: asahi   
Дата:   06-11-09 22:13

Карагьозът се яде с майсторлък. Ако си сръчен и просветен вадиш едни нежни филенца, дето се топят на небцето.

Карагьозчетата не съм ги пробвал.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: shampoanta   
Дата:   06-11-09 23:22

я подай рецептата ,че студена зима иде ,а винцето ш земе да става ,а и грипа дЕбне[smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: janini   
Дата:   07-11-09 07:54

Я дай рецептата, че нашето вино вече е станало [smilie5]


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: cameraman   
Дата:   07-11-09 12:07

24 часа солен разтвор, 24 часа оцетен разтвор... Редене в буркан с дафинов лист, копър и черен пипер. Залива се с нагорещен зехтин.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.