Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна
 Стряскащо е
Автор: J0R0   
Дата:   15-10-09 22:24

Напоследък се зачитам по темите в Клуба.
Стряскащи са

В резюме:

- Данъците да се намалят. Заплатите и пенсиите да се вдигнат.
- Да имаме право да застрелваме всеки, който решим че се е провинил.
- Лекарите са шарлатани, да живее нетрадиционната медицина, тя ще ни оправи.
- Европейската култура и начин на мислене са нещо безкрайно вредно за нашето общество.
- Циганите и турците са виновни по подразбиране.
- Обратните и евреите също са виновни.
- Който изкарва добри пари от фотография е непочтен, защото няма почтен начин да изкарва повече от мен. Който си продава евтино снимките е боклук, дето ми прави дъмпинг.
- Това важи и за другите професии.
- Който кара по-бърза кола от мен му е малка пишката. Който има по-остър обектив - също.

и т.н. и т.н.

Няма нужда да си кой знае колко прозорлив за да ти е ясно докъде води всяка подобна лумпенизация на хората.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: atrifonov   
Дата:   15-10-09 22:28

За съжаление от 20 години живеем в абсолютна анархия, така че такива мисли се приемат за нормални от масата

Re:
Автор: marchello   
Дата:   15-10-09 22:30

забравил си най-важното! Мадона е виновна за ВСИЧКО! [smilie5]

Re:
Автор: nastradin2   
Дата:   15-10-09 22:31

Верно бе!!! Забравихме за Мадоня...Мамка й уруспия...[smilie18]

Re:
Автор: georgi969   
Дата:   15-10-09 22:35

"...Европейската култура и начин на мислене са нещо безкрайно вредно за нашето общество..."-че то тука кой е с европейска култура и начин на мислене?(естествено изключвам една дама, дето си пазари сиренето от Франция)(дано да не съм допуснал правописна грешка)

Re:
Дата:   15-10-09 22:38

- Лекарите са шарлатани, да живее нетрадиционната медицина, тя ще ни оправи.
Бати и държавата квото стане само лекарите са виновни (е и Мадона де)

Re:
Автор: georgi969   
Дата:   15-10-09 22:40

Ей сега ,ше се появи и Импито и ще докаже, че оня с ниското чело е виновен за всичко(и мадона ,естествено)[smilie21]

Re:

тва за докторите май аз го казах ... защото си бяха забравили конците в ръката ми .. [smilie5] обаче те взеха, че изчезнаха [smilie11]

[smilie21]

Re:
Автор: Prakticar   

До къде води е ясно, а и откъде идва също бива да се замислим.
Какво можем да направим? Не сме революционери, че да променим изведнъж и от основи нещата.
Една лъжа да рзобличиш, на един човек да отвориш очите - пак е файда. Ако не друго, поне съвестта ти ще е чиста.

Re:
Дата:   15-10-09 22:41

marchello ти за резорбируеми конци чувал си

Re:
Автор: next_time   
Дата:   15-10-09 22:41

Ако Мадона не беше виновна защо ще идва в България?

Re:
Дата:   15-10-09 22:42

атрифонов, кой да ми обясни?

Re:
Дата:   15-10-09 22:44

еми питай
Истината е, че във всяко стадо има мърши и от там страдаме и другите

Re:
Дата:   15-10-09 22:45

[beer] не страдай, сигурно не си от мършите [beer]

Re:
Дата:   15-10-09 22:45

офтопик: не знам що, ама все ти прочитам името атрофилов [smilie18]

Re:
Дата:   15-10-09 22:46

еми надявам се[smilie11]

Re:
Автор: next_time   
Дата:   15-10-09 22:46

Ти гледаи да не те напнат хемероиди защотооооо атрофилов какви кошмари има да ти показва ......

Re:
Дата:   15-10-09 22:48

има нещо друго- мине не мине и хванат някой доктор с 50- 100 лв и става голям скандал, а когато гепат съдия с 24 бона- набързо споменаване в новините и край

Re:
Автор: tonal   
Дата:   15-10-09 22:49

мда, тва сичкото е вярно,
ама за другите
ние сме добрички [smilie5]
мадона е лоша,
и политиците и началниците, секретарките, подчинените дето им се мазнят, работохолиците, мързеливците, дебилите, дебелите, слабаците и слабите , съседите, чужденците, арабите, евреите, негрите, фашистите, егоистите .....

баси колко много народ за мразене
..........
А Ванга беше казала "Обичайте се"

Публикацията е редактирана (15-10-09 22:50)

Re:
Дата:   15-10-09 22:51

next_time пак с тия хемороиди
истината е,е се занимавам предимно с чернодробна хирургия, а хемороидите са междудругото[smilie19]

Re:
Автор: iPonche   
Дата:   15-10-09 22:52

Аз и затова днес не издържах и си пуснах обърканата тема, ей тъй... Писна ми доста. Хванах се, че чета повече форума, отколкото клуба и ми е по-приятно. Хе, така пак имам къде да поизбягам за миг от политиканите и останалите, на които МадонЯ им е виновна.

Както казва кмета: "Силните търсят начин, а останалите причина."

Re:
Дата:   15-10-09 22:56

едно време исках да стана хирург [smilie8] оперирах едни гъби /за миене на съдове и за къпане/ .... слагах им системи, като сам си приготвях разтворите вътре ... вместо глюкоза, слагах захарен сироп и се надявах гъбите ми да оживеят. Старателно им водих картони и история на заболяването. Някои операции завършваха фатално. [smilie2] Но преди всичко се изявявах като добър хирург. Оперирал съм и растения(та на майка ми). Присаждах на калем [smilie18]

[thankyou]

Имах и телевизионен бизнес с първият компютър-картонена играчка в Бургас. Приятелите ми идваха да го гледат. Трябваше да им обяснявам какво прави един компютър. Та това през 1993-та [smilie5]

Re:
Автор: dimi2007   
Дата:   15-10-09 23:02

Жоро, нали рече, че разликата е огромна м/у Красноселец, живял 10 години в Брюксел и такъв дето не е....значи само желание не е достатъчно - требе си контакт на место....[smilie5]

Re:
Автор: gbdesign   
Дата:   15-10-09 23:08

Дам...ама за данъците не съм съгласен. Нормална мярка при криза е да се насърчи потреблението а от там и производството. Тоест ако се намалят някои данъци, това ще е супер полезно. От друга страна трябва да се внимава много с контрабандният внос и внос от страни с много нисък стандарт /примерно Китай/, щото ако някъде по света може да се преживява с 16 долара месечно, то това не значи че и ние трябва да правим така. А циганите може и да не са виновни за всичко но от чисто статистическа гледна точка е очевадно че ценностната им система е несъвместима с европейско мислене. Ако срещнете циганин, дето смята че кражбата е нещо неправилно, престъпно и неморално или че е задължително да си плаща ток, вода и данъци, моля снимайте го да го видим и ние[thankyou]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   15-10-09 23:09

Е, аз не навлизам чак толкова надълбоко в тези теми...

Но често предупреждавах, че са човеконенавистнически (нарочно вероятно сте пропуснали да споменете и алтруизма, който струи от темите, в които се обсъжда Л.).

Съдя за лумпенизацията на нацията и по правописа на притежателите на компютри, които уж не са сред най-изпадналите...

Георги 969, моля те, научи се да поставяш интервал след препинателните знаци. Щом си запомнил, че си "пазаря" сиренето от Франция, вероятно ще запомниш и молбата ми.

Впрочем, пазарувам е нещо различно от пазаря, както и да е.

Бъдете здрави.

Горкият Марчело! Допускал ли е някога, в далечната 1993 г., обяснявайки на приятелчетата си туй-онуй, че ще използва компютъра си, за да пуска човеконенавистнически снимки на любимата си Мадона!
[smilie10] [smilie10] [smilie10]

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.