Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Христо Стоичков в Първи Клас в Първи Клас
Автор: PuertoVaras   
Дата:   18-09-09 19:45

http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=center&mater=MzA1Mzs3Mw==&sql=MzA1Mzs0NQ==

Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков едва бе спасен от полицията от разгневени фенове на водения от него тим „Мамелъди съндаунс”. 200 ултраси от агитката направили засада на Камата с намерение да го линчуват, съобщиха медиите в ЮАР.

Повод за гнева на запалянковците стана загубата на „Мамелъди” с 2:4 от „Бидвест Уитс” в местния шампионат. Отборът на българина, който няма победа вече повече от месец, се свлече на 12-о място и е само на точка от зоната на изпадащите. Представянето на „Съндаунс” е в разрез с афишираните от Ицо и ръководството амбиции за шампионската титла.

Стоичков е бил спасен от „народната любов” от съобразителни полицаи, които го качили на брониран джип BMW X5 и го извели от района на стадиона. За всеки случай след немското возило е била пусната и втора патрулка.

Преди това обаче бившият национален селекционер успял да скастри в типичния си стил репортер на сайта kickoff.com, който наивно го помолил да даде интервю. Отказът на Стоичков ще донесе на „Мамелъди” глоба от около 150 000 ранда (13 000 евро), защото наставникът е нарушил инструкцията за поведение с медиите.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: georgi969   
Дата:   18-09-09 19:58

ЦЪРВУЛИ!Не могат да го оценят!Ще видят те като си замине[smilie5] [smilie5]

Re:
Автор: alsash   
Дата:   18-09-09 20:01

ох....

Re:
Автор: jekopj   
Дата:   18-09-09 20:12

..."Ко снимате ве серсеми!"...[smilie5] [smilie18]

Re:
Автор: biso   
Дата:   18-09-09 21:25

СТОИЧКОВ СИ Е ЦЪРВУЛ, въпреки успехите си като футболист

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   18-09-09 21:36

Още колко теми ще пуснете по въпросът? Как се топите от радост, че Стоичков се е провалил като треньор... Той и Вилиту Вуцов - синчето на Сивият (синият) кардинал се провали много повече като треньор, за него защо не пускате теми?
Ей - това злобата е голямо нещо.

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Re:
Автор: sauron69   
Дата:   18-09-09 22:12

Те сигурно и негрите в ЮАР злобеят срещу "цървула" [smilie19]

Re:
Автор: yan   
Дата:   18-09-09 22:26

Прибира се вечерта Христо Стоичков, икономът му го посреща на вратата и казва:
- Г-н Стоичков ще имате ли нужда от мен или да си еба путката майна?

Re:
Дата:   19-09-09 19:03

Императорът рече:

Още колко теми ще пуснете по въпросът? Как се топите от радост, че Стоичков се е провалил като треньор... Той и Вилиту Вуцов - синчето на Сивият (синият) кардинал се провали много повече като треньор, за него защо не пускате теми?
Ей - това злобата е голямо нещо.

Моята чиста радост не идва от това, че Ицо се е провалил като треноьр.
Аз трептя от вълнение, за то за щото
един истински нагъл тъпанар
се е проявил и се е фиксирал.

МВР още чака от Стоичков синята лампа

Ти му викай "злоба" аз му викам "радост",
щото съм позитивен човек :)

Re:
Автор: apollo   
Дата:   19-09-09 19:39

То не е за злобеене от тоя треньор не става що се напъва като червей на лост... ми да го бият и еб..ат ако трябва тогава[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   19-09-09 20:11

РАДВАШ се, че някой успял човек се ПРОВАЛИЛ в нещо и твърдиш, че си ПОЗИТИВЕН ЧОВЕК? [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]
Е, какво пък - отново се убедих, че животът не спира да ме учудва...

Re:
Автор: IvoZafirov   
Дата:   19-09-09 20:21

Да го пребият и шибат негрите с големите ланги тоя тъп селяндур! Той това и заслужава щото сам си го проси.

Успехи като футболист! Боли ме чепа мен за футбола! Нали като човек е един тъп нещастен селянин с мания за величие.

Аз с такива цървули не се гордея , а ме е срам направо.

Re:
Автор: apollo   
Дата:   19-09-09 20:28

Ицко имаше едно изказване за това колко се гордее че е Българин и колко му е през.... за родината!

Когато не си положителен пример за подражание то тогава си оставаш само човек спечелил много пари. Ами простако вземи си парите и бъди треньор докато не те...... но нека е извън България[smilie24]

Re:
Дата:   23-09-09 21:11

големите ланги !!!
големите ланги !!!

Re:
Автор: snoopoff   
Дата:   23-09-09 21:17

https://photo-forum.net/static/forum/2009-09/gune8683.JPG
http://photo-zona.net/images/user34772/album3277/preview/1253729182_amkq5235_n854435706_2185886_1230

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.