Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с PayPal
Автор: PiToMeN   
Дата:   28-07-09 19:37

Здравейте,

направих си регистрация в PayPal, но след като си добавих дебитната карта, се получи следният проблем:
https://photo-forum.net/static/forum/2009-07/drzt2171.JPG
http://img174.imageshack.us/img174/2189/paupalerror.jpg

Картата е Visa Electron от Unicredit Bulbank. Няма нито стотинка в нея, което ме кара да мисля, че е възможно това да е проблем, тъй като при натискане на бутона Save and Continue PayPal взимат 1,5Евро от нея...но не съм сигурен, че това е проблемът. Пробвах доста пъти да я линкна и не се получи.

Има ли опасност ако сега я заредя да ми вземе толкова пъти по 1,5 Евро, колкото пъти съм се опитал да я линкна? И трябва ли да се разправям в банката ми за нещо, за да се получат нещата?

Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с PayPal
Автор: джъмбо   
Дата:   28-07-09 19:39

да вземат пари за да я верифицират... ако няма няма как да стане

Автор: caprichosa   
Дата:   28-07-09 19:42

Ами нямаш пари в картата.Как да си вземе 1.50евро?
Аз имам същата Виза Електрон само че от ПИБ и си направих регистрация преди седмица в paypal.Нямаше проблем,но си имах някакъв остатък в картата.

Публикацията е редактирана (28-07-09 19:42)

Дата:   28-07-09 19:42

Ясно, ще ходя да наливам утре [beer]

Автор: render   
Дата:   28-07-09 19:48

Сигурен ли си, че приемат Visa Electron? Много сайтове не приемат този тип карта а само класическата Visa, а като ги знам PayPal кви са тъпаци и колко им е утежнена системата за сигурност, всичко мога да очаквам от тях. Мен са ми спирали два пъти акаунта от абсолютно абсурдни съображения и винаги ми отнема 300 зора да се оправя. А нашите банкови служители пък се правят на ударени и предлагат Б пей и Електрон много по-активно от Виза Класик уж можело и с тях да се плаща...ама повечето места в които пазарувам онлайн не ги приемат.

Дата:   28-07-09 19:52

Ами и на мен тази карта ми я оферираха като карта за разплащане в интернет и т.н. Мисля, PayPal нямат проблеми с електрон, тъй като иначе въобще нямаше да ми приеме картата да я регистрирам. Или поне така си мисля, нямам опит с този сайт още.

Автор: exo99   
Дата:   28-07-09 19:55

Сложи си 20 лева в картата.
Иначе няма как да стане.

Автор: ARGO   
Дата:   28-07-09 20:00

Де си тръгнал с празна карта [ezik]
Аз също си пазарувам с Visa Electron

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.