Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Екшънче
Автор: explorer   
Дата:   26-06-09 12:35

Конспирацията "Ешелон". Забавно филмче, без прекалени кървища, ужасии или гнусотии. Фантастика, разбира се, при това не особено научна, но забавно за гледане. Със сериозно българско участие (не толкова откъм актьори). Напомни ми за младостта - имаше едно филмче 80-те години "War Games" (Военни игри), което не го пуснаха по кината, а имаше едни т.н. КВК (Кино видео клубове). Това, което си спомням беше варненското "Д. Благоев" - към киното си имаше КВК: отделна заличка като кафене, имаше си барче и сервитьорка, седиш си на масички и гледаш филмите на една странна машина - проектор, на който капака служеше за екран. Вместо прегледи пускаха музика - например там съм гледал Rainbow - Live Between The Eyes. "War Games" филмчето е направо класика - акустични модеми, 8 инчови флопита и цъкащи клавиатури.

Отговори на това съобщение
 Re: Екшънче
Автор: cicomanco   
Дата:   26-06-09 12:45

...голяма щуротия беше ....вярно! Да победи компа на морски шах и да спаси ОТНОВО Земята......американска полюция за пубери си беше , ама ние си бяхме пубери тогава.....[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: william   
Дата:   26-06-09 13:15

експлорър, "Военни игри" си вървеше нормално по кината в БГ някъде 87-88-ма, аз тогава в киносалон го гледах, даже два-три пъти

беше яко филмче за времето си, а наскоро го дръпнах и го гледах с критично око към техническите детайли... фабулата е нагласена, ама големи издънки няма и от техническа гледна точка би могло да се случи точно така

Автор: explorer   
Дата:   26-06-09 13:20

"Конспирацията Ешелон" е нещо като осъвременен вариант на "Военни игри".
[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.