Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Горящи шотове (петъчно)
Автор: explorer   
Дата:   28-03-09 02:12

Ето какво намерих докато търсех рецепти за горящи шотове и как се пият. Бях чувал, че можело да се пият горящи, и реших да проверя дали е вярно:

Оказва се, че е възможно

В никакъв случай обаче не се опитвайте да го направите, за да не се получи нещо такова:

Вариант 1
Вариант 2
Вариант 3
Вариант 4
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Горящи шотове (петъчно)
Автор: marchello   
Дата:   28-03-09 02:26

[smilie8]

Автор: ejko   
Дата:   28-03-09 07:13

ми много пъти съм пил, но никога не ми се е случвало нито един от четирите варианта. Кофтито е че аз всеки път се задавям с тях. Предполагам че подсъзнателно ме е страх и нещо гърлото се съкращава по различно от обикновено или и аз не знам...

Автор: ecobo   
Дата:   28-03-09 08:11

изроди [smilie18]

Автор: Chitsujo   
Дата:   28-03-09 08:15

Интересно, че тези от първото клипче духат, за да изгасят огъня [smilie18] Ще се попикая от смях.

А другите по естествен рефлекс започват да тичат и огъня се разпалва още повече от въздушната струя. Лудница!!!

И на мен май не ми се е случвало. [smilie8]

Автор: white   
Дата:   28-03-09 10:25

На мен любими са ми Автаршоковете, много ги мачкам [smilie21] В Ла Пиовра ММЦ преди 2 лета, една барманка си заряза работата да може да ме гледа как пия като змей автършокове, един след друг...В паузите - коктейл с четери вида алкохол и с по 20 шота от заведението...Не беше виждала горката такова нещо [cool] Оказа се, че много,много рядко някой си поръчвал по един, най-много по два...[smilie18] Като ми наля първия и си тръгна с бутилката, викам и: Ало къде тръгна с бутилката бе, аз сега започвам! Естествено на няколко пъти и казвах, откъде съм, че ний тука така, като пием-пием не се шегуваме [smilie21] Говоря не само за пиенето, а и за дишането, бе както си му е реда с целия ритуал на автършока [beer] Лошото беше, че преди това бях смачкал няколко стотачки твърдо гориво и с половин бутилка автършок комбинацията се оказа обезглавяваща [smilie21] Добре, че от ЛаПиовра до Бисер е късо разстоянието, та полека лека долазих до леглото [smilie5]

Забравих:

Не опитвайте това с Автършока у дома, оставете тази работа на Професионалистите!
[smilie5] [beer]

Публикацията е редактирана (28-03-09 10:28)

Автор: Todd   
Дата:   28-03-09 11:47

Аз съм палил печка с кореселин вий с тия малки чашки се лигавите ......

С едно кило я запалих ........ората още помнят !!!

[smilie19] [smilie19] [smilie19]

Автор: exile   
Дата:   28-03-09 11:48

Пхахахахах, ние с нафта сме палили [smilie5]
една нова година, мда. замалко да осъществим първия пилотиран полет до луната от българи.

седяхме един час на студа докато измирише стаята и после ядохме салата с мирис на нафта, мда.

Автор: tnt   
Дата:   28-03-09 14:02

тея момчета май шотове за първи път виждат, а за горящи пък какво остава!?[smilie21]

Автор: livinginchaos   
Дата:   28-03-09 20:00

white Да няма нещо пазарджишко в тебе?

Автор: NeDDRaG   
Дата:   28-03-09 20:12

Едни приятели често пият, и то след половинка туламор минимум, ама до сега не са се подпалвали. :-) Аз не си падам по таквиз неща. Единственото поразлично нещо от ракия, водка уиски, ром май е сухо мартини. Ама до сега най-доброто съм пил в мартини бара във Варна.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.