Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Гледам аз, гледам таборЪт..
Автор: d256h   
Дата:   19-03-09 16:47

Гледам аз от високо в полето, как ден след ден до първата барачка на цигани се появява втора.. трета..
Миналата година по време на горещините, циганите подпалиха тревата и щяха да направят страшен пожар, в който да изгорят разни складове наблизо. Добре, че дойдоха 4 пожарни коли и успяха на време да изгасят ..

Та гледам аз и днес, как вече се е позатоплило и барачките ще започнат да се множат или устросват..

И се чувствам дискриминиран, защото си плащам редовно и съвестно данъците, а онези волни люде нито някой от общинската администрация знае за тях, полицията се прави, че ги няма, а мургавите ни сънародници всеки ден педантично си домъкват по нещо пред барачките...

Хайде някой ако срещне Миков или Станишката да им прати много поздрави от Димитров!

Fuck !!

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   19-03-09 16:48

Те да са ни проблема...

Re: Гледам аз, гледам таборЪт..
Дата:   19-03-09 16:49

Ами складовете ако бяха изгоряли щяха да са ни голям проблем..

Автор: Todd   
Дата:   19-03-09 16:51

Фърляй бомби де.....

На Миков му е през кура за теб или за който и да е ...

Купувай си пушка и огън ....

[smilie7]

Дата:   19-03-09 16:54

Не бе, хайде да направим един благотворителен пленер и с продадените превъзходни фотоси да подпомогнем цигъните, които ще ни запалят складовете, а Европата ще ни накара да им построим жилища...

Не вярвай те на горният ми текст, той е провокация!

Автор: Lalinda   
Дата:   19-03-09 16:57

На кого щеше да е проблем, не разбрах, ако бяха изгорели складовете...

Това с данъците е доста относително...

Тези дни пресмятах, че нашият блок, със 168 апартамента, разполага само с две кофи за изхвърляне на боклука, който пък и се събира не повече от веднъж седмично...

168 апартамента по 50 лв. данък смет средно прави 8400 лв. Това прави малко над 160 лв. седмично... Как мислите, дали един тур от извозването на боклука от една кофа до сметището може да струва 80 лв.? При положение, че един камион може да поеме колко, мислите, кофи?

Циганите поне имат по една кофа на къща/семейство... И рядко я препълват за една седмица. А ние - 500 души на две кофи?

Дата:   19-03-09 17:00

Хм, аз плащам 380лв за смет [smilie2]

съвсем ме съсипа, как така 50лв..

ух

Автор: Todd   
Дата:   19-03-09 17:05

Бомбиии....[smilie19]

Автор: Императорът.   
Дата:   19-03-09 17:09

Ами защо не се събрахте от блокът ти тъй 20-30 мъже още в началото и не им обяснихте по методът на грубичките жестове, че не са желани?
Защо, ако човек дойде от провинцията в София, трябва да купува дом по 700-1000 евро на метър или да плаща убийствени наеми, а тия същества да си се самонастаняват дето им падне безнаказано?

Както и преди съм казвал, толерантността има смисъл само когато е взаимна, иначе е равна на малоумие. Мургавите толерантни ли са към нас като народ и към нашата държава, която ги храни? - НЕ !!! - Тогава ние защо ги търпим?

Дата:   20-03-09 09:58

Не се събрахме от блока, защото гледам от офиса ми, но ако трябва да се бие някой, мисля, че не трябва да са циганите, щото те наистина са бедни мизерници, а пердаха трябва да го отнесе общината и районната полиция дето не си вършат работата. Факта, че на поляната се заселват нови семейства означава, че охранителна полиция или де'да знам каква не обхожда повереният и район, не следи за рушене на държавна и общинска собственост и т.н. Преди време, като имаше 'квартални', покрай глупостите, които вършеха имаше и полезни действия, като следене кой руши и чупи.
Мен ми е интересно, ако в градинката между президентството и министерски съвет, се настани цигански табор, дали така ще го оставят да си живее...

Е затова като казвам, че началниците в МВР и Миков са кифли, не трабва да се оспорва..

...
..
.
'бащата се загледал в хоризонта и казал: -Родина синко, Родина'

из вица за двата глиста

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.