Автор: Lalinda
Дата: 17-03-09 16:37
Най-много катастрофи стават ИМЕННО на дългите и прави участъци, при това не само у нас.
Случвало ми се е в ясен слънчев ден да пътувам по Цариградско шосе и на 7 километра разстояние да видя четири сериозни катастрофи.
Съгласна съм, че като няма като какъв да се развиеш, нищо чудно да избиеш комплексите си единствено на пътя. Само не разбирам какво би доказал, като се покажеш по-бърз?
Мой познат ми е разказвал как с негов приятел пътували (единият с Citroen 2 CV, а другият - с Porsche) от Париж до едно градче в Бос, дали не бе Дрьо, и този със Ситроена пристигнал само 5 (пет) минути след този с Поршето, за изненада и позор на първия. Между другото, познатият ми е преживял катастрофа и е бил дълго в кома, след обръщане с открита кола при висока скорост, причинена от самия него... Печелел много, купил си спортна кола, Зинар (Ролс-Ройса на фотоапаратите, както казва), какво ли не, докато се озовал, изхвърлен от колата си, в кома... Възстановявал се месеци на ред, въпреки че дори родителите му го били отписали, най-вече с йога, не е шега работа...
Внимавайте, не на всеки може да се случи да получи втори шанс да изживее живота си...
|
|