Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Бушизмът след Джордж Буш
Автор: навлек   
Дата:   20-01-09 23:30

Настоящият (е, вече бивш) президент на САЩ ще остави в историята незабравими бисери известни като "БУШИЗМИ"[smilie5]

"Аз съм началникът, нали разбирате. Няма нужда да обяснявам защо казвам разни неща. Това му е интересното на това да си президент".

Това от мен. От Вас останалото[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Бушизмът след Джордж Буш
Автор: marchello   
Дата:   20-01-09 23:31

...навлеци...

Автор: Amigo   
Дата:   20-01-09 23:41

мдааа, жалко, ще ни липсват [smilie19] [smilie19] [smilie18] [smilie18]

"Повечето от вас сигурно не знаят, че ми излезе нова книга. Някой събрал в една книга някои мои разсъждения, които се превърнали в мисли. Каквото и да са, горд съм, че думите ми са излезли в книга." (29 март 2001)
[smilie19] [smilie19] [smilie18] [smilie18]

"Това мислене е остаряло, демодирано и баят. Русия вече не ни е враг и ние трябва да скъсаме с този манталитет на студената война, че ще запазим мира, като се гръмнем взаимно." (8 юни, 2001) [smilie18] [smilie18]

"На всеки фатален изстрел се падат три нефатални. Това положение е недопустимо за Америка и ние ще вземем мерки." (14 май, 2001) [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie19] [smilie19]

Публикацията е редактирана (20-01-09 23:41)

Автор: CanoniO   
Дата:   20-01-09 23:42

Американският Тодор Живков[smilie24]
Да живей[smilie24]

Автор: ecobo   
Дата:   20-01-09 23:44

Няма такъв тъпунгер просто!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

"Мисля, че ако знаеш в какво вярваш, по-лесно е да отговаряш на въпроси. Не мога да отговоря на вашия въпрос." (4 октомври, 2000)
[smilie18] [smilie18]

"Това очевидно е бюджет. В него има сума ти числа." (5 май 2000) [smilie19] [smilie19]

"Намерихме оръжието за масово унищожаване. Намерихме биологичини лаборатории... и ще намерим още оръжие с времето. Но тези, които твърдят, че не сме намерили забранените устройства или забраненото оръжие, те грешат. Намерихме го."

"Нашите врагове са изобретателни и находчиви, ние също. Те никога не спират да мислят нови начини да навредят на нашата страна и нашия народ, ние също", каза той през 2004 г.

[smilie19] [smilie19] [smilie18] [smilie18]

Автор: marchello   

да живей канинио! [smilie5]

Автор: bobihot   
Дата:   20-01-09 23:47

Не знам защо, ама нема да ми липсва...

Автор: ivodam   
Дата:   20-01-09 23:49

Буш никога не ми е бил симпатичен. Но си давам сметка, че американците си го заслужаваха и си имаха нужда от него. И той им свърши работа, квото можа. Последният Батман ми се стори като едно странен и гротескен начин на американското общество да се сбогува с него...

Дата:   20-01-09 23:49

Барак Обама направи словесен гаф с доста сериозни последствия още по време на първичните избори, когато на събиране с дарители за кампанията си в Сан Франциско каза, че "някои американци от малките градчета се озлобяват и единственото, което им остава, е да се хванат за религията и оръжията".

По-безобидно смешно положения, в които Обама изпадна, бе изказването му по време на предизборна среща в Орегон, че е бил в 57 американски щата и че му остава още само един, за да ги обиколи всичките (американските щати са точно 50 плюс федералния окръг Колумбия).

Той предизвика доста усмивки по време на първичните избори и с играта си на боулинг в Пенсилвания в опит да се хареса на чиновниците от щата, чието любимо занимание в свободното време е боулингът. Обама постигна катастрофално слаб резултат в играта и си заслужи репликата: "Ако управлява страната така, както играе боулинг, нищо добро не ни чака."

[smilie8] [smilie8]

Автор: Нереален   
Дата:   20-01-09 23:58

Дружко си е да похарчиш 160 000 000$ за коронясването си. Нали се явяваш нещо, като Месия.....

Дата:   21-01-09 00:00

че дали са му ги на човека [smilie3] [cool] [smilie5] [smilie5] няма да ги връща, я [smilie18] [smilie18]

Автор: Нереален   
Дата:   21-01-09 00:14

А дано да е купил едно нормално колие на жена си, че горката само с изкуствни перли ходеше по събранията...жива да я ожалиш

Amigo написа:

> че дали са му ги на човека [smilie3] [cool] [smilie5] [smilie5]
> няма да ги връща, я [smilie18] [smilie18]

Автор: pmartinov   
Дата:   21-01-09 09:36

Когато запитаха Уилям Монтгомъри, бивш посланик на САЩ в България има ли нещо с което президента Буш да бил полезен отговора беше кратък и ясен:

Да има ,за популяризирането на планинското колоездене ...

Спомням си каква Америка наследи от Клинтън Буш и каква гротеска остави на Обама

Но шефовете на военнопромишления комплекс са повече от доволни !

Всички смениха жилищата с нови и по-голями.

Включително и Буш...

https://photo-forum.net/static/forum/2009-01/lnxv0752.JPG
http://images.ibox.bg/2008/10/14/bu/256x190.jpg

Не вярвам някога повече Америка да има по-жалък и достоен за съжаление президент.

Автор: kkkolelo   
Дата:   21-01-09 10:02

... Но изкара два мандата. Нямало още категорични данни за влиянието на генно модифицираните храни върху човека, ако не се смята, това че американците си го избраха два пъти [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.