Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12     всички  напред  последна
 Изборите са утре!!!
Автор: n1x0n   
Дата:   15-01-09 22:46

Много ясно че не са... интересуват ме прогнозите ви за това коя партия с колко процента ще се окаже.

Според социолозите - никой освен Атака, БСП, ГЕРБ и ДПС не може да разчита със сигурност на влизане в парламента.

Движение "Напред", както и СДС и ДСБ /ако се обединят последните две/ - имат шанс само ако гласуват над 60% от белите българи.

Имайки предвид, че Ковачки /"Напред"/ ръси кинти като луд по медии и агенции за проучвания, че да му завишават процентите - може би десните имат някакъв шанс - за негова сметка.

Отговори на това съобщение
 Re: Изборите са утре!!!
Автор: asahi   
Дата:   15-01-09 22:51

Дано СДС и ДСБ влезнат обединени. Това ще означава:
1. Че са гласували повече от 60% гласоподаватели.
2. При такава изборн аактивност позициите на БСП и ДПС ще са значително по-слаби.
3. И ако има една поледица да не дойдат рейсовете от Турция ще е най-добре.

Автор: Императорът.   
Дата:   15-01-09 23:00

БСП-то се опорочи тотално - всички видяха как вчера тяхната полиция би деца. Кметът също.

Автор: shama   
Дата:   15-01-09 23:01

Лично аз силно се надявам ДСБ и СДС да се обединят защото иначе не вярвам да имат думата в следващия парламент. За съжаление ако нещата си останат като сега моята прогноза е

1.ГЕРБ
2.БСП
3.ДСП
4.Атака

избирателна активност 40%

... не мисля че ГЕРБ могат да управляват сами (че ще съберат достатъчно гласове) пък то май кат го гледам Бойко накрая да не се обедини с БСП.

Автор: ecobo   
Дата:   15-01-09 23:02

Мажоритарен вот трябва. В противен случай аз гласа си не давам!

Автор: nice   

или се обединяваме и ставаме като белите държави или ни превземат турците и изчезваме от картата...

Ти ако си мислиш че на "твърдия електорат" това от вчера ще направи някакво впечатление...

Автор: Amigo   
Дата:   15-01-09 23:12

даже 2 гласа давам [smilie5] [smilie5]

https://photo-forum.net/static/forum/2009-01/fper6879.JPG

Автор: Lalinda   
Дата:   15-01-09 23:19

И при мажоритарен вот в парламента ще влязат тези, които партиите сами издигнат, тъй че е все тая.

Сещам се за една статия от едно време, която питаше как би могъл да упражниш правото си на избор, ако трябва да избираш между Клара Маринова и Александър Йорданов (някои може и да не ги помнят, но примерът бе доста стряскащ).

Любопитно ми е как призоваващите за мажоритарен вот си представят техния кандидат срещу кандидата на останалите партии?

Примерна ситуация - 23, 24 или 25 избирателни райони (това са трите софийски района), където партийните централи се изхвърлят най-здравата:
ББ срещу СС срещу ВС срещу ИК? АД го пропускам, тъй като той ще бъде избран от друг район и София не им е сред приоритетите...
Пропуснала съм и царския кандидат, тъй като не мога да преценя кого биха изправили срещу ББ, едва ли ще пуснат, да речем, АП.

Кой ще спечели?
Ясно е, че ще спечели ББ, и като мажоритарен кандидат, и като водач на пропорционална листа, а вероятно дори и като независим (което би било куриоз)... Дори при 60 % участие на софиянци ИК няма как да победи ББ...

Освен това, централите ще ги сложат като кандидати и в големите градове, за по-сигурно...

Прогнозите на агенциите обикновено се сбъдват, те затова и ги правят, пък и същите агенции определят прогнозните резултати в деня на изборите...

Въпросът за мен е какво трябва да не прави ИК, за да не падне още повече процентът на партията му?

Това "слизане сред гражданството" днес бе доста комично...
Те пък какво искаха, след като протестът не бил политически?
Опозиция, която признава, че е безсилна в парламента, не е кой знае каква алтернатива...
Съмнителни ми се видяха още щом започнаха да гладуват срещу току-що изработената от самите тях конституция...
Още тогава ми се стори, че нашата държава скоро няма да я бъде...
Остава и Министерският съвет да започне да протестира срещу постановленията си...
[smilie18]

Автор: ivodam   
Дата:   15-01-09 23:23

n1x0n: Имам приятел в НЦИОМ, веднъж седмично играем билярд и той споделя едно-друго. Последния път каза, че разликата между Бойко и БСП намалява. За сметка на това, че кметят пада, БСП си стои стабилно там некъде около 20-те процента. Пожарната да пада е нормално. Абсолютно, тотално обаче недоумявам, защо и откъде БСП има такива стабилни проценти и защо те не падат, въпреки всичките далавери, провали, спрени фондове, газ-маз и не знам си какво. Слушам днеска, че прокуратурата е предала в съда делото срещу Батко от Пътния фонд. Тия хора слепи ли са, глухи ли са, или мазохисти, или какво, не мога да разбера... [smilie2]

asahi: Знаеш ли какво чух наскоро по радиото - че в сегашния парламент, в един момент е имало налични 7 (седем) души, които в един или друг момент са били председатели на СДС. Не знам дали е верно, предполагам, че лесно може да се провери. По-важен е фактът... аз на тия хора не мога да разчитам, но и без това авторитаризмът и егоизмът на Костов няма да се прекърши за нищо на света, ми се струва, а обединение без тоя човек да се оттегли никога няма да стане като хората.

Дата:   15-01-09 23:25

За любителите на мажоритарния вот: Днес вече го писах, но няма да се уморя да повтарям - прочетете "Обжалването" на Гришам.

Автор: Amigo   
Дата:   15-01-09 23:31

ivodam, елементарна психология бе [smilie8] [smilie5] това е палажениЙто [smilie21] ей ги олигофрените [cool] а знаеш ли колко са много [cool] [smilie5] [smilie5]

https://photo-forum.net/static/forum/2009-01/pguk7485.JPG
http://images.ibox.bg/2008/08/02/bsp.buzludja7/430x287.jpg

скоро във форума имаше една тема със снимка, на която едно бабе държи книга "Защото сме социалисти" [cool] мдааа... мъка, мъкааа [smilie21]

Автор: pmartinov   
Дата:   15-01-09 23:32

Вчера Гергов е викал главните редактори на Труд и 24 часа в Пловдив да им обясни какво трябва да пише в броевете за събитията пред парламента ...

Тези избори ще станат голями изгъзици ...

Дата:   15-01-09 23:32

Абе Гришъм не съм чел, ама помня какви хора имаше в първото НС след 10-ти, когато системата беше мажоритарна. После въведоха пропорционалната система и си е*а мамата....

Автор: alsash   
Дата:   15-01-09 23:34

...........абе...една жена ми каза ,че.....

ecobo

А сети се сам защо въведоха прпорционалната система ...

Защото знаят че нямат никакви шансове при мажоритарната.

ecobo

А сети се сам защо въведоха прпорционалната система ...

Дата:   15-01-09 23:35

ecobo

А сети се сам защо въведоха пропорционалната система ...

Автор: Radomirov   

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Пламене, именно!
При мажоритарен вот 99% от сегашните изчезват завинаги!

Дата:   15-01-09 23:37

Кристинеле пак си изял на добермана папкането и си поумнял преждевременно [smilie3]

Автор: alsash   
Дата:   15-01-09 23:37

..господи ,преди 20ина години как си вярвахме......

Дата:   15-01-09 23:39

pmartinov: Мартинка, сега имат наистина много пари, с които не е проблем да се планира и води успешно пропаганда и по мажоритарна схема. Конкретен пример - Първанката официално е направил предизборна кампания за над 2 млн. лева, ама реално сигурно е над 5...

Дата:   15-01-09 23:39

Мажоритарен вот с 98% вероятност няма да има.
От това по-силен мотив всички българи да гласуват - аз не виждам. Само със силно гласуване имаме шанс да избереме парламент, който да въведе мажоритарния вот.

Много хора ще си спомнят, че бях запален привърженик на негласуването преди миналите избори - мой приятел ме завлече до урните почти насила... вечерта гледах репортажа с влизащите автобуси от Турция, с данните за купуването на ромски гласове и си мислех за това каква ужасна глупост съм щял да направя - негласувайки.

Няма прошка братче - държавата демонстрира, че е склонна да толерира всякакви форми на купуване на малцинствени гласове - без никаква реакция. След 5 години с "тристранната коалиция" - нещата на следващите избори ще са още по-тежки!
Белия българин ще трябва да гласува не за партии, ами за запазване на държавата като бяла и християнска!

Автор: Radomirov   
Дата:   15-01-09 23:40

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.