Автор: ivodam
Дата: 13-01-09 23:33
Абе стана ясна тя, че украинските курви са в основата на нещата, казах ви аз още оня ден, че просто руснаците ми изглеждат по-прями и праволинейни, а украинците очевидно го усукват. Първо мотаха подписването за евронаблюдателите, защото при тях нема мърдане, днес, като стана ясно, че Русия е отворила крана, цял ден първо говориха, че имали технически проблеми, сега вече чета и слушам, че не технически проблеми, ами не ги устройвали условията на транзита. Като не ги устройват, защо сега се сетиха, а не са поставили въпроса още лятото на руснаците, не ми е ясно.
Сега обаче става деликатна ситуацията на нашите дупедавци, защото е ясно като бял ден, че украинците нямат топки да ги правят тия неща без американски гръб. Нашите обаче нали трябва да угодничат на всички и сега се чудят, особено милата ни опозиция, как да оправдават украинците. А те са в ролята на сомалийски пирати и приказките, че не сме можели да ги упрекваме и съдим, са просто нелепи. Господи, колко продължаваме да сме далече от унгарците. Най-вече по едно такова простичко нещо като независимост на мисленето...
|
|