Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Изтриха ми всички снимки от компютъра - помощ за възстановяване?
Автор: bobyperu   
Дата:   21-12-08 11:34

дойде днес вкъщи един компютърен експерт за да ми оправя компютъра. като резултат, изтривайки юзъра за логване в уиндоус ми изтри цялата папка my documents, където имах 6-7 хиляди снимки, 99% семейни и на практика безценни за мен. ако някой има опит във възсатновяването, моля за отклик. готов съм на всичко, дет се вика...

Отговори на това съобщение
 Re: Изтриха ми всички снимки от компютъра - помощ за възстановяване?
Автор: slivenski   
Дата:   21-12-08 11:38

Като начало не записвай нищо друго на харддиска си...

Има една програма Recover My Files. Опитай с нея, но ако не си сигурен какво правиш, извикай някой, който наистина разбира...

Успех. [smilie24] [smilie21]

Дата:   21-12-08 11:40

благодаря, зная я тази програма, но доколкото чувам изтрити заедно с профила файлове се възстановяват по трудно. не съм сигурен, че аз мога да се справя и предпочитам някой, който разбира да го направи.

Автор: Славов   
Дата:   21-12-08 11:48

"Специалиста" виновен ясно, ама кой държи снимки в my documents, и изобщо в дял Ц, отнасяй се по-сериозно към важните за теб неща.
Пробвай Recuva, аз съм ползвал нея, иначе си харесай нещо и от тук http://www.download.bg/index.php?cls=programs&mtd=List&q=%E8%E7%F2%F0%E8%F2%E8&cat=&g=&order=&p=1

Дата:   21-12-08 12:00

имах копия на всичко на цд, но ги подарих на тъста си, който ги отнесе в испания и след това не ги архивирах повтроно за жалост. благодаря за програмите, но ако все пак има някой, който може да го направи ще съм благодарен. компютъра е лаптоп.

Автор: equinox   
Дата:   21-12-08 12:07

http://www.filehippo.com/download_recuva/

Само недей да записваш каквото и да било преди да си възстановил файловете. Иначе може да се запише нещо върху тях.

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   21-12-08 12:14

По-скоро изключи компютъра докато намериш някой, който да ти спаси снимките.

Дори и да не записваш нищо по харда, няколко дни прилично сърфиране също може да са фатални.

Автор: mixmike   
Дата:   21-12-08 12:15

успех с възстановяването, но както каза Славов - дори най-ненужните файлове не се държат на C
Само операционната система!!!!!!!! Квото и да стане - скапване, вирус, "компютърен специалист" - само преинсталираш и си готов!

Автор: mravunko   
Дата:   21-12-08 12:22

при изтриване на юзера, профила му не се изтрива автоматично. стои си в documents and settings. виж случайно да не са там. ако е изтрил папката ръчно, то тогава вече е проблем, можеш да ползваш всяка програма за възстановяване на снимки, ако имаш extreme карта от sandisk можеш да ползваш програмата от тяхното СД - възстановява снимки без проблем.

Автор: Pulsar   
Дата:   21-12-08 14:23

Офф... я, пробвай с това

undeleteplus.com

Публикацията е редактирана (21-12-08 14:24)

Автор: ffwd   
Дата:   21-12-08 15:03

Понеже веднъж съм патил преди години по същия начин с изтриване на акаунт на XP, спомням си, че ме озадачи дългата дискова активност и бавното напредване на процеса по изтриване на user-а. Тогава едно далечно притеснение се надигна и прекъснах процеса. След това успях да възстановя само половината от файловете, изглежда файловете се трият перманентно, запълвайки секторите с данни с нули или кой знае - не се трият само указателите в таблицата както при обикновеното изтриване. Един вид - имам лошо предчувдтвие в случая, но продължавам да стискам палци за дисковете в Испания.. [smilie3] [smilie24]

Автор: djogata   
Дата:   21-12-08 15:08

Еми тези дискове като са в Испания да не са на луната? [smilie5]

Толкова филми и софтуер се преточват по интернет, мрежата ще поеме и някой и друг гигабайт снимки [smile]

Твоят човек със сигурност ако има желание ще успее да ти прехвърли поне важните снимки.

Успех!

Автор: trace74   
Дата:   21-12-08 16:12

http://trace.data.bg/p/files/Recover%20My%20Photos%202.80

Автор: asahi   
Дата:   21-12-08 16:25

Сега ако директориите са на кирилица глей ква драма 2 се заформя.

Автор: CTEHATA   
Дата:   21-12-08 16:36

@ffwd: Чак се чудя защо не си ми звъннал тогава :)

@bobyperu: Първо се успокой, не прави нищо, докато си притеснен. Самото инсталиране на някоя програма за възстановяване може да допрецака нещата. Просто го изгаси докато намериш кой да ти помогне. над 99% съм сигурен, че голяма част от данните са възстановими, ако след това не е писано твърде много.
Има доста софтуери, с които можеш да спасиш информацията, но е най-добре да закачиш диска на лаптопа към друг компютър. За съжаление съм във Варна и не мога да ти помогна лично.

Автор: ffwd   
Дата:   21-12-08 17:04

СТЕНАТА, звъннах ти мощно тогава и изплаках неутешимата си мъка.. [smilie18] [beer]

Автор: Pulsar   
Дата:   21-12-08 18:03

asahi /

ти па ся, не фърляй големата боНба !!![smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   21-12-08 20:36

Изключително съм поласкан от вниманието към неделната ми драма и много благодарен за акъла. С Recuva съумях да възстановя около 70% от снимките и съм много щастлив. Ще продължа да се боря за останалите 30% с други програми. Освен снимките имах и няколко .doc файла, които възстанових, но не успявам да отворя, т.е. излизат маймуни.

Дата:   21-12-08 20:37

Пък що се отнася до дисковете в Испания - по-добре, че не се стигна до тях, щото и там историята е дълга, а неделята - къса[smilie21]

Re:
Автор: yan   
Дата:   21-12-08 21:19

за това-на хартийка[smilie18]

Автор: jjivi   
Дата:   21-12-08 21:31

Пробвай и Pandora Recovery. Преди време това оправи точно такъв проблем на 100 процента.

Автор: ilfot   
Дата:   22-12-08 09:34

GetDataBack [smilie24] [smilie24]
аз си възстанових на 90% харда, но не записвай нищо преди това

Автор: kirilius   
Дата:   22-12-08 18:34

И аз да повторя някои от съветите горе, защото са важни и спестяват главоболия:

1) Нищо не пиши по диска преди да възстановиш, каквото можеш

2) Занапред нищо не записвай в My Documents, My Pictures или всякакви други My Говна [smilie23]. Това, че уиндоус ти предлага първо там да записваш не е причина да го правиш.

3) Раздели си диска на 2 partition-a. На първия сложи операционната система, а снимки и други важни неща слагай на втория. Така, ако ти се скапе операционната система, няма да загубиш данните.

4) Дисковете са вече без пари, вземи си един външен диск и дублирай важните си файлове.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.