Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 РАП от Македонско
Автор: asahi   
Дата:   28-11-08 21:10

http://rap.com.mk/forum/index.php

Интересен форум, даващ информация за македонската младеж.

Отговори на това съобщение
 Re: РАП от Македонско
Автор: Amigo   
Дата:   28-11-08 21:15

Важно: Секое мисленье што нема да биде на кирилица ке биде избришано! [smilie19] [smilie19] [smilie5] [smilie5]

Дата:   28-11-08 21:21

Бе и там има шльокавица.
Глей ква секция:
Забава - Fun
MK: Хумор, вицови, SMS, quotes, logs и секакво срање што е интересно да се чита или гледа.. EN: Jokes, SMS, quotes, logs or everything interesting to read or watch..
Модератори trkalce, Admins

Дали да не си преместим спамерските сили там?

Автор: Amigo   
Дата:   28-11-08 21:27

[smilie18] [smilie18] направо ке им вземем здравето на бракята македонци [smilie5] [smilie5] [smilie6] [smilie6] они и рапа ли са измислили [smilie11] [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Дата:   28-11-08 21:27

Изгледа дека треба пак да кажам.. кога пишувате текстови, пишувајте ја целата песна, целиот текст, а не само 5 стиха. Ако не е напишано како што треба, иде на BLOCK. Друго нешто, пишувајте во кирилица.

Да забием едно от техните:

Ново срање, нови мисли
те полнам со вими како каписли
размисли.. дали можеш да опстаниш во играва
секогаш одам на главно, немам предигра
од последиците не се плашам
целиот товар ке го сносам
сите сте билдери, со бицепси 50 ссантиметри
хах.. да тоа го знам
ке се соочам со вас, од тоа не се каам
дали знам кој сте вие?? да знам
кремци влезени во филм на Ван Дам
цунами бран, живеам во градов, основав клан
претседател, како во Јуве Блан
да брат... Имам основа, имам цел
стигнав до врвот, а ти добиваш само дел
од тоа што го стекнав како личност
живеете на стара слава
не слушате рап, но во себе адреналинот мава
како лава по нозете ти горам
имам право, да ве пцујам, серам
но не и да молчам
милчам.. себе си се кочам
правдата ја барам, искреноста ја давам
на улуцата дадов се,а вие заедовте се
урбаниот живот знам дека ве боли
улицата ве кине
што и да е, поминало и наредно срање иде...

Реф:
Ајде на улица, пракови, клупи, скали,
ајде уште еднаш
ајде да го кренем градот уште еднаш
ако немате лице за тоа,
губете се од улицата веднаш

Секогаш цврсто на своето
еднаш на твоето, ако грешам
немам намера да се тешам
не заслуживте за враќање на старо слово
"секогаш заедно, секогаш како едно"
срањето рап ми е побитно, од парите ваши
не се породавам, на сум курва
немам кеш, не пушам ни пура
размислувам реално, немам авантура
нова гарнитура во градов
ве наградив, ме предадовте
со среден прст кон мене, ме оставивте
сега враќам на се
во играва нафураи велговте
мислевте лесно ке опстоите
со трубо, повеќе во рап срањето не постоите
ве бришам од рапот
се борам против вас, против градот
ме гледате како, небитна личност
но ме серите, значи вредам
гледам кој се за почит, во чите ве гледам
од тоа што е битно, не бегам
срањето рап ми е живот
за тоа вас ви е криво
не сум ганстер, не живеам живо
сватете го тоа, ви тони вашиот брод
останав до крај, сега сум горд..

Реф:
Ајде на улица, пракови, клупи, скали,
ајде уште еднаш
ајде да го кренем градот уште еднаш
ако немате лице за тоа,
губете се од улицата веднаш

Автор: Нереален   
Дата:   28-11-08 22:23

Абе не знам за рапа в Македония, ама там имаше една група "Леб и сол", дето на нашите им къса главите със замах:

http://www.youtube.com/watch?v=yDThO_GjENQ&feature=related

Добре, че имаме някои добри музиканти, като Теодоси Спасов, които работят с Владко Стефановски в общи проекти. Има надежда все пак:)

Дата:   28-11-08 22:40

Още едно живо изпълнение на "Леб и Сол". На тази песен и Горан Брегович и Владко Стефаносвки са направили много добри версии. Абе който го може го може...няма тука Графове и т.н. смешници...

http://www.youtube.com/watch?v=7Y_j8bm_lk8&feature=related

Автор: likeduh   
Дата:   29-11-08 12:59

нереалния .....не схванах на кой джангър толкоз се впечатли....
е добри са ама ...чак пък...

Автор: likeduh   
Дата:   29-11-08 13:00

Секое мисленье што нема да биде на кирилица ке биде избришано!

хм ...целия сайт е на латиница ...трее се забрише май...

Дата:   29-11-08 13:15

Ти на кое викаш джангър?

п/п
Да, чак пък....

likeduh написа:

> нереалния .....не схванах на кой джангър толкоз се впечатли....
> е добри са ама ...чак пък...

Автор: IvoZafirov   
Дата:   29-11-08 13:24

Овоj македонски език си е..... п..... м....

Много е подходящ за рецитиране на стихове или официални изказвания.

[smilie18]

Звучи ми почти толко мелодично като пернишкия и банския език

Публикацията е редактирана (29-11-08 13:25)

Дата:   29-11-08 13:41

Да, ама от банския, за разлика от "книжовния" мекедонски "език" на Блаже Коневски, нищо няма да разбереш....[smilie5] [smilie5]

IvoZafirov написа:

> Овоj македонски език си е..... п..... м....
>
> Много е подходящ за рецитиране на стихове или официални
> изказвания.
>
> [smilie18]
>
>
> Звучи ми почти толко мелодично като пернишкия и банския език
>

>
> Публикацията е редактирана (29-11-08 13:25)

Автор: Lalinda   
Дата:   29-11-08 14:28

http://taratur.com/

Един от любимите ми македонски сайтове.

И форум:

http://www.forum.taratur.com/index.php

Јас најмногу сакам едно летно, лесно и ептен народско јадење - пржени пиперки и домати, се јадат со лубеница, сирење или грозје, а може и со сите три заедно. Ги јадам и шпагетите од сестра ми (поточно маф ги правам), јадам пици и се` што има многу кечап, понатаму се` од варен зеленчук, сакам многу лукови и кромиди во салати (и јадам кога не треба да одам никаде, тешко на тие што живеат со мене), понатаму: француска салата и шпагети миланезе (ама купени, од Подравка) ми се единствените две јадења со кои не мора да јадам ништо друго оти ми се комплетни, и царот на јадењата ми се толчени пиперки. Абе аждер сум ко ви велам!!!!

Бидете палави и гласни в кревет

Така те сакам, не запирај, појако, појако“, кажувајте му вакво нешто на своето момче за време на сексот и ќе го напалите уште повеќе, ќе го излудите и ќе му дадете до знаење дека е добар.

На многу мажи ништо не им е посекси од жена која знае во вистински момент да каже нешто валкано, да го извика неговото име и да му каже колку го сака.

Еве неколку работи кои сакаат да ги чујат:

Своето име
Мажот сака да знае дека не си замислувате некој друг додека со него водите љубов. Одвреме навреме издишувајќи изговорете му го името на својот сакан. Сигурно нема да згрешите, и тоа е одличен увод во останатите палави извици.

Вашите фантазии
Зошто да не му ги кажете своите најтаинствени фантазии и соништа? Мажите се љубопитни и би сакале да знаат што сакате да ви прават. Ако некои ваши фантазии се премногу палави, малку ублажете ги и фрлете се на работа. На некои не треба ниту да им инсистирате, но со самото тоа што ќе им искажете ќе им ја распалите фантазијата.

Прости фрази
Да се зборува валкано не е лесно, посебно ако сте во нова врска. Но, не сакате да бидете потполно тивки. Еве неколку фрази кои можете да ги искористите...

Да, допирај ме тука.
Супер е тоа (што го правиш).
Не запирај. Појако!
Толку те посакувам.
Ама си силен.

Охрабрете го
И мажите како и жените понекогаш се чувствуваат несигурно. И нив им треба малку поттик за да знаат дека уживате и дека тоа добро да го прават. Не бидете срамежливи, кажете му колку е добар и колку го посакувате.

[smilie3]

Автор: gm   
Дата:   29-11-08 14:29

Нереален написа:

> Абе не знам за рапа в Македония, ама там имаше една група "Леб
> и сол", дето на нашите им къса главите със замах:
>
> http://www.youtube.com/watch?v=yDThO_GjENQ&feature=related
>
> Добре, че имаме някои добри музиканти, като Теодоси Спасов,
> които работят с Владко Стефановски в общи проекти. Има надежда
> все пак:)
>

Imam go tova DVD ot koncerta v Bitolja
[smilie24]

Автор: boyanb   
Дата:   29-11-08 14:42

само един музикант имат.... за мен

кирил

[smilie7]

Автор: boreto   
Дата:   29-11-08 15:40

Македония е Велика Независима Република, която НЕ се намира на Земята, а Земята се намира в нея.

Столицата е Скопие (5 милиарда жители), като по-големи градове са Срезачка (1 милиард) Сбрадва (500 милиона) и Стрион (250 милиона).

В територията й влизат всички страни от Балкана, които са нейни васали.

Европейският Съюз и NATO са кандидати да се присъединят в Македония.

...

Войни

Създадена милиарди години преди Иисус Христос да се роди, Македония е преминала през абсолютно всички войни на Земята, като Световна Сила.

Тя е родила великия македонски воин Александър Македонски и го е изпратила на лека скучна изследователска мисия към Близкия Изток. С двамата си помощници, с абсолютно насмешие, сразил и унижил с голи ръце всички владетели в Арабия и техните милионни армии. След цяла седмица в завоевания, милиони избити и хиляди пропътувани километри, Александър се завърнал в родината си, където се самоотровил, понеже славата не му понасяла.

Когато Хан Аспарух стъпил на македонска почва и се възхитил от силата на тамошните воини, веднага си извадил македонски паспорт. От благодарност, владетелят на Македония му иззел всичките територии, чак до река Волга, но в замяна му подарил цяло село от каменни руини, което преди представлявало многокръчмено селище, предназначено с цел напиване и оплискване с алкохол и повръщано. Затова го кръстили Плиска.

Когато Византия изтропала с крака на балканска почва, македонците пропъдили с насмешка пратениците, които помолили за капитулация. За Велика Македония било унижение да прати елитните си войски на двубой със смешници. Имали по-големи проблеми, като това дали лозята им ще хванат мана. Било дадено разрешение на Хан Крум, като смешна нисша сила, да атакува византийците с македонски оръжия. Естествено, изходът от битката бил 1:0 за македонците. За съжаление, лозята хванали мана и владетелят на Македония наложил на Хан Крум да вкара в сила наказателни мерки на всички, които притежават лозя и пият вино. Ако притежател на такива залежи не изпраща реколтата си в Македония, следвало да го удавят във вино от лозя с мана.

В по-късен етап Османската Империя насъбрала милиардна войска, която преминавала през Босфора цяла година, с една единствена цел - да... си издадат македонски паспорти. За да им се отплати, македонският владетел им иззел всички територии, но им позволил да се заселят безплатно в петзвездни общежития в срок до 500 години и да наложат наказателни мерки на жалкото племе българи, които се имали за велики и се опитали да се отцепят от Велика Македония.

Всички живеели в мир и разбирателство до Балканската война. Тя се разпалила, защото северните македонци твърдели, че готвят по-ароматен боб от южните. Последвали две люти войни 1912-1913, които завършили с победа за северняците. Край на войната сложил един изследовател, който забелязал, че на север слагат половин лъжица червен пипер повече. Това сринало морала на южняците и те се предали.

Нов виц се разнесъл из Велика Македония - Първа Световна Война. Като най-могъщата сила на Света, тя се отзовала моментално, мобилизирайки цяло гето цигани, които те сметнали за нисши смешници, изпращайки ги на фронта. Победата била сигурна и бърза.

Втората Световна Смешка дошла 20 години по-късно. Адолф Хитлер завзел 95% от Европа. Оставали му само Англия и Македония. Той отишъл лично с милиардната си войска и паднал на колене пред великия македонски владетел, молейки го да приеме териториите и войниците му, само и само да не унищожи неговата империя. За да му се отплати за щедростта, владетелят на Македония му иззел всички територии и го изгорил жив в бункера му.

През 1991 трети конфликт разцепил балканските почви. Васалства Словения и Хърватия решили, че техният диалект коренно се различава от останалите балкански диалекти. Например в Хърватия произнасят "патриот" като "патриот", което коренно се различава от сръбския диалект и ръкопис - "патриот" или от словенския - "патриот".

Цели 10 години се спорело и милиони били убити, когато Македония най-накрая се справила с по-важния проблем (да установят дали магаретата ядат боб) и решила да сложи край на конфликта с думите "Вие сте в границата на Велика Македония, следователно македонският език доминира над вашите смешни селски диалекти. Нима забравихте откъде произлизате и кой ви ограмоти? Засрамете се и склонете глава пред Велика Македония!!!"

През 2003 година македонският съвет избира нисшата сила Америка, която да изпрати разузнавач в Близкия Изток, който да провери дали македонската територия и традиции там са се променили от толкова хиляди години.

Още на входа на васалство Ирак, разузнавачът е убит. Иракските граждани се оплакват, че не могат да се почувстват като македонци заради мургавата си кожа, и заплашват да обявят независимост, ако Македония не им изпраща крем за избелване на кожата. Отговорът е милионна войска от нисшата сила Америка, която има за цел да източи всичкия нефт на арабските македонци.

Конфликтът все още е налице, но македонският араб Саддам Хюсеин се предава. За да му се отблагодари, владетелят на Македония нарежда да му избръснат брадата, да го нахранят със специалитети и да го приведат в приличен вид за... неговото обесване.

Автор: glock19   
Дата:   29-11-08 19:27

:))))))

Автор: IvoZafirov   
Дата:   29-11-08 19:40

Да, допирај ме тука.
Супер е тоа (што го правиш).
Не запирај. Појако!
Толку те посакувам.
Ама си силен.

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.