Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 мамка и и "Витошка"....
Автор: cicomanco   
Дата:   11-11-08 13:54

....нали беше пешеходна зона...[smilie11] в момента могат да си те газнат на общо основание!!![smilie9] бонус за убит пешеходец ли дават... що ли...?

Отговори на това съобщение
 Re: мамка и и "Витошка"....
Автор: orlindraganov   
Дата:   11-11-08 13:55

А защо пешеходците не уважават очертаните алеи за велосипеди?

Автор: ALBIREO   
Дата:   11-11-08 13:56

Преди 2-3 дни няколко коли си минаха като стой-та-гледай. Даже ги снимах.

Полицията пасе люцерна, вместо да си върши работата. [smilie23] [smilie23] [smilie23]
Баси добитъка...

Автор: ALBIREO   
Дата:   11-11-08 13:58

Орлине [smilie24] [smilie5]

Re: мамка и и
Дата:   11-11-08 14:06

аз съм сложил една тромба на колуеуото и съм се нагледал на откати....ако става въпрос за коли и колела , обаче - ти си си просто по-плътна мъгла за шофьорите! не те виждат и това си е!

Публикацията е редактирана (11-11-08 14:06)

Дата:   11-11-08 14:51

А защо като им свиркам с моята тромба тип "Акула" не се махат от велоалеите а ръкомахат и псуват и за да не излизам от велоалеята съм принуден да изцапам дрехите им, да им причиня болка и дори да се стигне до нараняване в следствие на сгазване с колело, тежащо 15 кг и карано от 120-килограмов колоездач?

Автор: Vinsent   
Дата:   11-11-08 14:57

По велоалеите на Витоика не се кара лесно колело, защото там точно се движат пешоходци и майки с колички! [smilie8]

Автор: ejko   
Дата:   11-11-08 15:04

практически велоалеята очертава рамките където да се кара колелото, но не ограничава достъпа на пешеходците по нея. В смисъл ако може е добре да не си на велоалея, но ако няма велосипеди или има много хора, не е забранено да си на нея. Но все пак трябва да се внимава.

Автор: alsash   
Дата:   11-11-08 15:45

парапети му е майката

Автор: vladomatev   
Дата:   11-11-08 16:37

И въоръжена охрана [smilie18]

Дата:   11-11-08 16:42

велоалеята пази колоездачите от МПС-тата и пешеходците от колоездачите. При всички случай пешеходецът е с предимство :))) Бих защитавал това си право дори и със сила, на която наблегна orlindraganov, но не и срещу него, че съм го виждал и не ми е във възможностите :))))

Автор: 6traka4a   
Дата:   11-11-08 16:53

Мда... И по "Графа" е така...
И на пешеходните пътеки на много места...

НО, моят приятел Секретниятключ обича да раздава справедливост в тези случаи -- някой път явно и демонстративно, друг път по-дискретно [smilie8] Няй-много обича да хапва черня боя на Аудита и БМВ-та [smilie25]

Така че, внимавайте[smilie7]

Дата:   11-11-08 17:20

снимай жертвите на своя ключ и пускай на strujka.com [smilie5]

Автор: Снежанка   
Дата:   11-11-08 18:14

А забелязахте ли, че ако не вървят по велоалеите, пешеходците трябва да вървят по трамвайните линии? Тотален абсурд.

Автор: mguergov   
Дата:   11-11-08 20:33

Най-добре да я направят велосипедната алея по средата, единствено да се пазим от трамваи. Аз сега там карам.

А иначе за колите - там ни е офисът на фирмата и ги гледам постоянно минават. Замислил съм се да направя едно клипче от 5-10 минути и да го ъпна някъде и да дам линкче на ББ. Не е ясно обаче ще има ли последствия, по-скоро не. Ако направят едно законче да може човек да снима и след това на базата на тази снимка да глобяват, ще стане чудничко.

Автор: 6traka4a   
Дата:   11-11-08 21:52

Бе клипче, глупости... Ти ключове нямаш ли?
Като дадат стотина лева за оправяне на боята, ще се замислят малко...[smilie8]

Дата:   11-11-08 22:14

ако те сгепцат обаче , може и ти да се позамислиш....

Автор: ogimag   
Дата:   11-11-08 22:19

Ами то като кмета е разрешил да се заемат тротоарите от заведения, то на пешеходците не им остава голям избор [smilie19] . Иначе и аз карам колело. Като не се усеща някой къде върви минавам на 5 см от него и [smilie5]

Дата:   12-11-08 11:13

5 см са много. Трябва да има физически контакт.

Автор: likeduh   
Дата:   12-11-08 11:35

минни полета....

Автор: urbangrey   
Дата:   12-11-08 11:39

minavash po centralnata ulica v v stolicata na evropejska dyrjava i dokato minesh 300 metra si zalqt s kal ot minnite poleta, premykvashse mejdu parkiralite nepravilno avtomobili [smilie3] i gledash ako izlezesh na Hasfalta da ne te butne tramvaj ili kolelo i t voq moment pokraj teb preminava s 80 policejska kola [smilie5]

Автор: ogimag   
Дата:   12-11-08 11:41

"5 см са много. Трябва да има физически контакт."

Намалявам тогава [smilie5]

Снощи в Южния парк как щеше да ме отнесе един колоездач в тъмното спускайки се... добре, че си бях пуснал предния фар и ме видя... щеше да станем за резил [smilie10]

Автор: Блясък   
Дата:   12-11-08 12:39

Щракача, точно такива с ключове в ръка като тебе, (нищо лично, разбира се) бих псувал до девето коляно, че и не само. Аман от самораздаващи справедливост. Нееднократно, поради липса на място за паркиране съм се опитвал да спра на съседни улички, и съм вадил различни гвоздеи и види от гумите в следствие на такива като тебе. Улицата не е тяхна. Не е и моя. Но нямат право да драскат колата и пукат гумите. А ако го хвана, не само майни ще отнесе ами и много повече.
Иначе съъм върло за раздавне на справедливост на малоумниците, спрели неадекватно. Но не по тоя начин. [smilie5] Обикновенно им пиша върху напрашената врата или стъкло с пръст "скъсай си книжката! спрял си като за трима" Ама на цял град не мога да пиша по вратите. А и дали могат да четат всичките? [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   12-11-08 12:53

Какво е "вида"?

Автор: g06ky   
Дата:   12-11-08 13:19

Sega se setih za nadpis pred garaj - "Ne spirai , pykam gymi , zvunq na kat!!!" [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.