Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продаден, за триене
Автор: toni1112   
Дата:   06-07-10 21:45

Продавам филтър B+W 58ES FOG - 5лв, неупотребяван в оригинална кутийка.
 Re: Продавам филтър
Автор: HristoV   
Дата:   06-07-10 22:31

ЛС.
Дата:   07-07-10 08:46

продаден
Дата:   07-07-10 11:54

[smilie23] [smilie23] [smilie23] Напълно некоректен продавач.
Ще си позволя да го наругая, мизерник! [smilie10]
Аман от такива продавачи у форума.[smilie23]

Ще ме извинявате съфорумци за публичните обиди!

Автор: bluesunset   
Дата:   07-07-10 11:59

Щом обидите са заслужени , извинен си , но би ли ни споделил какво се е случило , за да знаем и ние от какво да се пазим !

Публикацията е редактирана (07-07-10 13:43)
Дата:   07-07-10 12:54

Да, но сега не разполагам с време. Ще пиша довечера тук в тази тема за ситуацията, за да е нагледно.

Щом изявявате желание, нямам право да откажа, при положение, че си позволявам даже да обидя човека.

Автор: danin_tu   
Дата:   08-07-10 02:31

И какво стана все пак?
Дата:   08-07-10 08:52

Та..
Както виждате, човечеца пуска обявата завчера 06.07 в 21:45, след което отговарям по моя преценка доста бързичко, 22:30. Заявявам, че желая да закупя стъклото, оставям имена и телефон за контакт и малко пояснение за следващия ден, че можем сутрин перди 9:30 да се видим и след това чак следобеда. Всичко това, при положение, че се намира в София, защото никъде не пише къде се намира...

Питам и коя стъпка е филтъра, Б+В са 1 и 2.

Отговора е следния /съкратен/: не знае за стъпката, щял съм да го видя като се срещнем - първи признак, че съм първия заявил стъклото...?

Питам пак за това дали ще остави контакти за връзка.

Отговаря ми се: "телефон ли колега, ами той разговора ще излезе по-скъп от самия филтър...след утре и след 18 ч където ти е удобно в с-я"

- май май това е втори признак, че все още съм първи заявил стъклото, че и даже да разбирам, че ще имаме среща след 18ч.

Отговарям, че аз ще се обадя, все пак трябва да се разберем нещо. Също така казвам, че през деня сигурно няма да разполагам с интернет.

Той: "Към кой оператор имаш безплатни"....? [smilie10]

Аз: Казвам, че няма нужда да се притеснява за това. /давам му кратък пример, че той ако е на единия край на София, аз на другия - какво правим - при положение, че той заявява, че ще дойде къде на мен ми е удобно/ Казвам, че ще е добре да се видим на удобно за двама ни място. Допълвам - няма значение какъв номер ще ми дадете, ще ви се обадя веднага щом мога. Без значение ми е на кой оператор звъня.

Благодаря предварително! ПП Лека вечер.

Той: Също от него.

Сутринта на 07.07. Виждам, че няма все още оставен телефон за контакт, след което му пиша, че оставам с впечатление, че няма намерение да продава филтъра.

/Та бога ми, ние като некфи любовници се рапзравяме предишната вечер за един шибан телефон./

Отговора му: "Продаден е колега вече, сутринта минаха рано от Сливница и го взеха.Приятен ден."

Напълно некоректно.

И това за некфи си 5 стъклени лева, мен ме прави на маймуна. При това му се връзвам. Как да го наругая, мамицата му!?[smilie23]

Да е жив и здрав![beer]
Автор: GOSPODIN   
Дата:   08-07-10 15:31

HristoV, твоето е само за филтър, а на мен ми вързаха тенекия за обектив за 900лв.
Просто девойката, която го продаваше си чукнала среща с няколко купувача по едно и също време и на почти едно и също място. Разбира се без да казва на купувачите.[smilie23]

Все пак добре, че има Ранопиле и други изключително коректни колеги.[shtrak] [beer]
Автор: FANTAZIA   
Дата:   08-07-10 16:00

е ама тои си е такъв, но е готин и не го прави нарочно и с цел и не му се коси.
Дата:   08-07-10 16:53

[beer]

Момчета, WRC-то почва утре! ;) Там ще разпускаме!

[beer]

Автор: juslen   
Дата:   08-07-10 22:16

Айде стига детински жалвания бе,нас какво ни интересува-нито ти е взел пари,нито ти е вързал тенекия да го чакаш някъде-и за някви си смешни 5лв.

Изобщо при такива случаи няма какво да се жалвате-да сте се разбрали с хората и толкова-нас другото не ни касае изобщо.
Дата:   10-07-10 02:39

Христов, прочетох с какво си занимавал хората цели 10 мин., докато ти разгадаят неграмотното писане, пълно с граматични и смислови грешки.
Всички сме чели като деца за лисицата и гроздето...Не получи филтъра и забълва помия. Факт е, че се обади първи
или един от първите и започна да задаваш въпроси, които продължиха до полунощ, като че ли ще купуваш картина на Рембранд, а не стъкло за 5 лв.
Казах ти, че на по-другия ден след 18ч. мога да дойда където ти е удобно с филтъра, на което ти ми каза "Ами аз ако живея квартал Витоша, а ти еди къде си как ще дойдеш" и след това в императив "Остави ми тел. номер"
или нещо подобно. На сутринта веднага се заяде "Ама ти не си оставил тел, какво е това безобразие, нали бях първи" и т.н. Казах ти, че е продаден и ти пожелах приятен ден.
Христов, филтъра не съм ти го обещавал за да ръсиш глупости във форума, бяхме в преговори и толкова, това, че си се обадил първи не те прави автоматически собственик. Радвам се, че го дадох на друг, а не на теб и се радвам, че не познавам хора като тебе
-сиви, скучни, заядливи, недоволни...

първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.