Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 RODENSTOCK ROGONAR 50 MM
Автор: antonio.caro   
Дата:   14-04-10 23:22

И аз продавам Роденщок Рогонар.
Трудно различим от нов, ползван е съвсем малко. Блендите светят в тъмното, нямам плочка за него. Имам само предна капачка, с леко "побългаряване", мога да сложа някаква капачка и на задната леща, че да не се праши.
Снимки нямам, щото нямам с какво да го снимам. Мога да му пусна една пинхолка само.

намира се в братислава. не бързам да го продавам. мога да го транспортирам до българия лятото. или по някой приятел, който пътува, евентуално. може и по пощата.

цената ще я измисля след малко.

за да няма обърквания, ще спомена, че изобщо не ме интересува кой е писал пръв. щото има разни търговци, дето не спят.

Отговори на това съобщение
 Re: RODENSTOCK ROGONAR 50 MM
Автор: d_f   
Дата:   15-04-10 08:08

[smilie25]

Автор: orcinus   
Дата:   15-04-10 23:10

Имам интерес към обектива, не ми трябва спешно, до лятото мога да реша колко ще ми се откъсне от сърцето, а може пък и не, продавачи всякакви [smile]

Дата:   15-04-10 23:28

сега като си гледам поста, излиза, че побългаряването е на предната капачка. обективът го свалих от увеличителя. капачката е оригинална роденщок. за задната капачка мога да измисля побългаряване, не за предната.

орцинус, ама аз не те питам колко ти се дават от сърце... в съседната тема има един рогонар за 130 лв... моят ще е със сигурност по-евтин.

Дата:   17-04-10 11:06

цена 90 лв

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР