Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ПРОДАДЕНА светкавица
Автор: danef   
Дата:   06-11-12 15:24

Продавам светкавица Yongnuo 460.
Има малък "проблем" който е характерен за модела... капачето на батериите е счупено, но като се лепне отгоре някакво тиксо не е проблем, работи си нормално.
Не е лоша светкавицата за цената си даже е супер,но сихронизира бавно 2-5 сек и това ме дразни, докато Канонската която имам е по-малко от секунда... :)
Идва с оригиналната кутия, калъфче, книжки и стойка. Намира се в гр.Русе, може да пътува с Еконт.

Подходяща е за всякакъв тип апарати със стандартно краче (канон, никон,пентах)

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам светкавица Yongnuo 460 -45лв
Дата:   06-11-12 18:57

Snimka: https://photo-forum.net/static/forum/2012-11/jifm0849.JPG
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/222458_506521482699693_1866770898_n.jpg

Автор: tricky8600   
Дата:   06-11-12 21:36

Това не е ли същата светкавица която купи от byxtracrazy вчера и трябва да си я получил днес.

Защо я продаваш?

Дата:   07-11-12 11:20

Ами...

Публикацията е редактирана (07-11-12 18:08)

Дата:   07-11-12 18:07

Светкавицата я имам от 2 дена аз лично успях да я светна не повече от 50 пъти... но се оказа, че има проблем в ръчен режим - работи, но много трудно примерно 1 път на 5 кадъра и когато тя реши, не на 1я... [smilie22]
Но пък за сметка на това във Wireless режима ( Slave1 / Slave2 ) работи безупречно всеки път... [cool]
Та реших утре да я занеса на едно приятелче(инжинер по електроника) да види за какво става дума, да не би да й има нещо вътре и ако може да се направи естествено, ако не ще отбележа че става само за OFF-CAMERA светкавица, но нямам намерения да я давам под 50лв...
Ако вие търсите Slave... то е перфектна за вас, дори и в това й състояние [smile]
Ако не.. очертава се да имам 3 светкавици [smilie18] [smilie18]

Re: Продавам светкавица Yongnuo 460 -45лв - има проблем
Дата:   07-11-12 22:51

Продадена! :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР