Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Некоректен продавач paparaca1972
Автор: batFicho   
Дата:   16-04-10 12:39

Ето обявата :

Автор: paparaca1972
Дата: 09-04-10 10:41

Продава добре пазен обектив соннар 135мм предна и задна капачка кожен тубус.Оптика без забележки.Има следи от употреба.Обектива се намира в Силистра снимки в личен профил.ГСМ за пазарлъци 0897891634.

Получих стоката на цена 130лв + Еконт за моя сметка с опция отвори и ......- коректно / не се възползвах да върна стоката/

Така, състоянието:

При получаването на обектива при завъртане на гривната за фокусиране разбрах че резбата прескача доста и /стърже/.Хода не е плавен както би трябвало да бъде ако обектива е в състоянието е според описаното./ползвал съм доста м42 обективи и такова нещо ще се съгласите не е нормално състояние на обектива и никои не би го купил в това състояние /.

В момента обектива е на ремонт на Дондуков 51- за смяна на силиконова смазка--15лв.

След два разговора с продавача paparaca1972 в които поисках да поеме стойността на ремонта след като в описанието на обявата пише друго за състоянието на обектива, ми беше обяснено , че:

- обектива си е добре и не вижда какъв е проблема, и аз какво съм искал без пари ли да го продаде!!!

- че стоката не е негова а прави услуга на закъсал учител по фотография.

Смятам че paparaca1972 e некоректен продавач- защото, не е прегледал стоката която продава/въпреки че я е снимал два пъти за да я качи в профила си????/.

Да обектива работи .......Но не, това не е състоянието според което цената да е 130лв.и това трябваше да е споменато в обявата.

....та така успех в продажбите.

Отговори на това съобщение
 Re: Некоректен продавач paparaca1972
Автор: CanoniO   
Дата:   16-04-10 12:47

Ами "опция отвори" ? Що така бързо смотолеви факта, че си можел да го разгледаш на място?

Автор: batFicho   
Дата:   16-04-10 13:09

Да грешката ми е, че не върнах стоката веднага въпреки че видях дефекта веднага.Досега не съм използвал тази опция при доставка чрез куриер.

Автор: uri64   
Дата:   16-04-10 14:58

Ами трябвало е да върнеш обектива веднага, щом си видял дефекта.

Автор: s_dyakov   
Дата:   16-04-10 15:31

Не се ядосвай излишно - няма смисъл.. Ще знаеш за друг път.

А и за 15 лв не си струва ядовете.

Сонара е страхотен обектив и Наско ще ти го направи добре.

Радвай му се[shtrak] .

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР