Автор: penchev79
Дата: 03-07-09 21:56
Продавам следните неща (като позиции от 1 до 4 са със статут ИЗЧАКВАНЕ до вторник, когато окончателно ще реша за тях, в зависимост от предложенията които получа - т.е. дали си струва да ги продавам изобщо) :
1. Камера Практика Л в отлично състояние (буквално е като нова, механизма е перфектен!), личи си че почти не е снимано с нея (-ИЗЧАКВАНЕ ЗА ОФЕРТИ ДО ВТОРНИК-)
+
2. Камера Практика Л, механизма на скоростите е екстра, но ме валя дъжд с него и има ръжда вътре по оста на ролката за касетката, както и по пердето (което е метално, както знаете). Ръждата не е прекомерно, но е забележима. Иначе апарата работи. Но тази ръжда трябва да се махне - ако някой е мераклия и му се занимава.. :) Алтернативата е апарата да се пази за резервни части (макар, че е работещ) - за първия апарат.
(-ИЗЧАКВАНЕ ЗА ОФЕРТИ ДО ВТОРНИК-)
+
3. Обектив Пентакон Ауто 50мм, светлосила 1:1.8, добро състояние, без забележки
+
4. Обектив Пентакон 30мм, светлосила 1:3.5 - без скачаща бленда е този модел, лещите изглеждат добре и без проблеми, обектива е в добро състояние
5. Книга-справочник "Фотографско изкуство в България" (Част 1 - 1856-1944) от Петър Боев - 35.00 лв - налична за продаване веднага - (имам 2 бройки и едната ми е излишна)
Книгата е в отлично състояние и е една от препоръчителните като литература за подготовка за НАТФИЗ.
---
Позиции 1+2+3+4 засега са комплект, като очаквам предложения за цена на лични (ЛС), ако има интересуващи се.
Бонусче - кожен калъф за Практика Л, за който вземе комплекта :)
Позиция 2 може отделно.
Позиция 4 си е отделна, но ако някой вземе комплекта (2та апарата+обективите или единия апарат+обективите) И книгата - ще има отстъпка от цената на книгата. (-10 лв), като отстъпката ще важи независимо за каква цена сме се договорили (за апаратите и обективите).
Снимки ще кача малко по-късно или утре до обяд.
Намирам се в София - така че нещата могат да се видят и тестват. С куриери по принцип не ми се занимава, но ако някой толкова много му трябва може и да преодолея мързела си :)
Контакти:
очаквам предложения на лично съобщение или тел 0877 046103 (10 до 19 ч всеки ден)
П.С. Извинявам се за особените условия за апаратите и обективите, но не съм търговец и не ми е толкова безразлично, ако се разделя с тях. Ако офертите са ниски просто няма да ги продам, а ще си снимам с тях :)
|
|