Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ФЕД 5 на търг-перфектен!!!!!-всички дебати-прекратени
Автор: gerimo2   
Дата:   22-01-08 20:21

Предлагам сниманият в профила ми апарат ФЕД 5 в идеално състояние!! Условия на търга: старт сега с начална цена 33 лева.Минимална стъпка 2 лева.Край на търга 29.01.08 в 20:00 часа.Оферти в 20:01 не се зачитат.За запитвания-тук или на ЛС.Успех![shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: ФЕД 5 на търг
Дата:   23-01-08 19:21

[smilie24]

Дата:   25-01-08 07:08

[smilie24]

Дата:   26-01-08 18:46

апарата е перфектен!!![beer]

Re: ФЕД 5 на търг-перфектен!!!!!
Дата:   29-01-08 06:56

до довечера...

Дата:   29-01-08 20:45

[smilie11] [smilie10] [smilie10] [smilie23]

Дата:   29-01-08 20:45

няма победители-има само губещи [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: da.fo   
Дата:   29-01-08 20:58

Пусни апарата[shtrak] с начална цена 15 лева и може да надмине твоите 33 лв. - [smilie11] Ако не надмине означава , че се е продал на цена която отговаря на сегашния пазар. А щом никой не "клъвна" трябва да се замислиш[smilie11]

Дата:   29-01-08 21:08

нищо няма да мисля,като продадеш толкова апарати ,колкото мен-тогава си раздавай акъла.В ибей се продава за мин. 40 евра-натам му е пътя...големи философи в тази държава-затова такова и е дереджето[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   29-01-08 21:12

тук селската Ви философия е такава-кой кого клъвнал.На запад хората просто пазаруват.И това, че един път съм продавал любител 166 за 60 евра, не значи , че не съм го продавал и за 90 евра.Свършил се светът с този търг, така ли ?[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: Bumerang   
Дата:   30-01-08 01:55

Не е ясно - защо си ядосан че никой не участва в търга ти?[smilie18]

Дата:   30-01-08 06:59

Bumerang -имаш 4 грешки в едно изречение от десетина думи.Къде учите сега, или на какво ви учат сега?С този правопис ще избягвам да пиша в публични форуми!Остани здрав, тъй както са здрави моите нерви![smilie18] [smilie18] [smilie18] [beer]

Публикацията е редактирана (30-01-08 07:02)

Дата:   30-01-08 09:33

Мнооооооого нервен тоз колега [smilie18]

Дата:   30-01-08 20:44

"Не е ясно защо си ядосан, че никой не участва в търга ти."....Ето ти правилен правопис на моето изречение,но и твоите грешки са очевадни ,едната ,от които е като за дете от 4-ти клас,въпреки че много се говори за нея като белег на ниска езикова култура,но явно си отсъствал някой друг час.открий си я .Ако имаш нужда от помощ,ми се обади,за да не те излагам пред всички.[smilie18] [smilie18] [smilie18] [thankyou] [smilie19]

Автор: ivan.draganov   
Дата:   30-01-08 20:57

Геримо 2,успокой малко топката и се поогледай малко из базара кое колко струва и за колко се продава!Ина4е ще станеш за смях,и не се взимай толкова насериозно,тук има дале4 по-сериозни хора от тебе![smilie23]

Автор: JEKOPJ   
Дата:   30-01-08 21:06

Малко ще подскажа,че пред "и"..."или" не се поставя запетайка.Такава се поставя,когато те се повтарят в изречението.
По-весело гледайте на живота,не се яжте за дреболии,моля ви![beer]

Дата:   30-01-08 21:11

Повечето гледаме весело на живота ,но ни подразни определението на gerimo2 зa "селската философия" на участниците във Форума[smile]

Дата:   30-01-08 21:16

няма търг, няма продажба, няма лев - няма настроение човека [smilie18]

Дата:   30-01-08 21:39

Липсата на пари наистина е изнервящ фактор[smilie5]особено когато пред очите ти се търкаля техника достойна само за ибей[smilie18]

Дата:   31-01-08 06:02

JEKOPJ -ти си единнствения прав тук.Прекратявам всякакви препирни с горните хора!!!Не си заслужава.Нещото,което ме поизнерви, е как някои посетители в този форум изказват "генерални" мнения кое колко струвало,щото виж еди кой си за колко го продвал.Това, че някои хора си продават техниката за 2,3, или 5 лева си е техен проблем. Относно изказването на бумеранг за парите-оставям го без коментар,щото е смешно да говориш за неща, с които не си наясно.Същото е и за селското поведение(то си е начин на мислене)независимо къде живееш(та ако ще и в Париж).Освен това не беше насочено към него(съжалявам, ако той така го е усетил[smilie5]). Пожелавам по-малко злоба на всички,изказали се по-горе и повече късмет през новата година!!![beer]

Re: ФЕД 5 на търг-перфектен!!!!!-всички дебати-прекратени
Дата:   31-01-08 06:12

Продавам "фед 5" с кожен калъф има и допълнително светкавица към него, състояние мн.добро!
Цена 150 лв.
При интерес изпращам снимки на имейл!
Коментарите от рода мн.скъпо ги запазете за себе си!
Изпращам с еконт!

Ей гоВна човека-цени си техниката.Кои сме ние,че да му определяме цената.Има си сантименти и скъпи спомени.[beer]
Горкият човечец го оплюха доста хора, но веднага се яви "ПОБОРНИКА" за правата на продавачите и цитирам:
Автор: ivan.draganov
Дата: 19-01-08 20:35

"Принципно цената не ели приоритет на продава4а...?Ми що не го оставите на мира тогава?"

В същото време пак цитирам: "Геримо 2,успокой малко топката и се поогледай малко из базара кое колко струва и за колко се продава!Ина4е ще станеш за смях,и не се взимай толкова насериозно,тук има дале4 по-сериозни хора от тебе!" Тоя пък от де се взе-изобщо не ме познава, ама пак"генерални" изказвания?Ми аз никога не съм претендирал,че съм най-сериозният във Форума.Важно е кал да се хвърля по някого,който никога не си виждал-така някои спят по-добре,по-спокойно...

Защо?-Туй е въпросът!Коментарът е излишен![beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (31-01-08 06:49)

Re: ФЕД 5 на търг-перфектен!!!!!-всички дебати-прекратени
Автор: ivan.draganov   
Дата:   31-01-08 16:59

Много успехи ти желая ,Геримо!И... успокой малко топката,тук вси4ки сме за удоволствие!
С поздрави и успехи във снимането-Иван.[beer] [beer] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР