Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся Автофокусен лентов Никон с китово варио
Автор: yavorberov   
Дата:   23-10-10 20:15

Търся лентов автофокусен Никон с китов обектив до 70-80 лв общо .Нещо от рода на F60; F65; F75 с 28-80 примерно.
Приемам оферти и поотделно. F55 Не търся /всичките имат кофти дефект с автофокуса - изгаря :( /

Предложения на ЛС или тук в краен случай. Покупката съм я запланувал като за коледа /трябва ми за подарък за дете ентусиаст/.

Отговори на това съобщение
 Re: Търся Автофокусен лентов никон с китово варио
Автор: nikon_f2   
Дата:   23-10-10 20:20

[smile] Я пуни линк с това за автофокуса на Ф 55, че до сега не съм го срещал.[smilie11]ю
Познавам доста хора с такива апарати и до сега никой не се е оплакал.
[smilie24] А са супер като отношение цена/качество![smilie24]

Re: Търся Автофокусен лентов никон с китово варио
Дата:   24-10-10 21:15

Проблемът е, че им изгаря автофокусния сензор, който се сменя, но самия той струваше 50 лв колкото не струва апарата. Аз имам Ф55 с този проблем, попитах няколко познати, които ги продаваха навремето и ми казаха, че е имало партида с кофти сензори и даже от Никон са ги поправяли за своя сметка докато е бил актуален моделът. Иначе не споря, че това е най-добрата лента цена качество.

Re: Търся Автофокусен лентов Никон с китово варио
Дата:   24-10-10 21:43

Само искам да отбележа, че търся F60; F65; F75 или F70.

Re: Търся Автофокусен лентов Никон с китово варио
Автор: hadgi   
Дата:   24-10-10 22:53

За автофокуса е така. Аз купих от тук един F55 за подарък на жена ми, наистина като нов, но се оказа, че не му работи автофокуса (продавача бе пропуснал да го спомене). После прочетох ТУК, че имали фабричен дефект.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР