Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Pentax Optio 30
Автор: valo   
Дата:   07-01-05 21:25

Moje li da dadete mnenie za tozi fotoaparat?

Отговори на това съобщение
 Re: Pentax Optio 30
Автор: seaman   
Дата:   07-01-05 22:28

Аз имам такъв и няма с какво да го похваля. Автофокуса е бавен, а ако снимаш в стая и осветлението е недостатъчно по-добре е да снимаш на ръчен фокъс. Няма ръчни настройки - нещо, което е ОГРОМЕН недостатък.При ярко слънце недоекспонира. Неподхидящ е за нощни снимки - в книжката пище, че макс експозиция е 4 сек, но не прави снимки с повече от 2. Единственот хубаво на апарата е че батериите издържат доста. Като цяло не ти препоръчвам да си го копуваш. Според мен ще по-добре да си вземеш Canon, Nikon, Olympus.

Автор: KrisoPower_EOS   
Дата:   07-01-05 23:27

И аз имам такъв, но трябва да ти кажа аз съм си доволен от него. Че няма ръчни настройки няма, но това е апарат от рода на мама, татко и аз. Ако искаш да снимаш хубаво не много скъпо и цифрово си вземи един EOS 300D

Дата:   07-01-05 23:33

А между другото на мен снимките ми изглеждат достатъчно добре експонирани срещу ярко слънце, понякога не стават хубави снимките, но на автмоат си перкаш и това е.

Автор: seaman   
Дата:   07-01-05 23:38

Еми не знам, лятото на плажа така се получи. А пък за EOS-а, ако имах парички не бих се поколебал[smile]

Дата:   07-01-05 23:41

Аз ако имах парички не бих си купил 300D, някой 1Дс Марк 2 или 20Д

Автор: carl_cox   
Дата:   07-01-05 23:50

Kriso -защо така объркваш човека..е затова после се ражда напрежение и всеки се стреми едва ли не първият му апарат да е CANON 300D ? впечатление на форумцитне ли правиш като го съветваш човека да се мае как е възможно за хубава дигитална снимка да се дадат около 1500лв[smilie11] - за щатско 300D+некой друг обектив ...
valo пита за PENTAX OPITO 30 ,нека това бъде изходната точка за съвета ти [smile] аз му пердлагам да погледне за тези пари някой CANON от A серията..или PANASONIC LC 50/70...

Дата:   07-01-05 23:54

От А серията на Канон втора ръка може да погледне А70 или А80, не му препоръчвам да си взима А75 или А85, предните им модели са по-добри. А Оптио-то за около 300 лева си го взима чисто нов, а иначе Каноните втора ръка са също около 300 кинта, но тея апарати са си любителски и то незнам какви, едни семейни апарати са това. Аз ако съм на теб, бих си купил лентов апарат, един EOS 300V или EOS 3000N с един хубав обектив за 1000 лева и ще видиш какви снимки стават тогава. Или пък можеш нещо от тоя сорт да си вземеш:
http://cantek.icb.bg/products.php?id=891
С Имидж стабилизатор и това също е яко

Публикацията е редактирана (08-01-05 00:02)

Автор: valo   
Дата:   08-01-05 22:13

Mnogo Vi blagodaria za informaciata.Shte se nasocha kam drug aparat.Razpolagam s 500lv. za tazi cel i mi se iska da vzema maksimalno dobroto za tezi pari.

Дата:   09-01-05 00:07

Братле, разгледай ми снимките от личния ми профил и си прецени, правил съм ги с моя апарат - Pentax Optio 30

Автор: solo5   
Дата:   09-01-05 00:28

carl_cox [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна