Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За Албум-всичко/избрано...
Автор: Kuncho   
Дата:   04-01-05 16:17

Значи, когато някой ъплоадне снимка, то тя отива директно в албум 'всичко', и ако е хубава, за един ден би събрала 50-60 точки.
Та въпроса ми е, след това, Ако автора я запрати в 'избрано', то тя би ли отишла в началото на този албум с тези 50-60 точки?
Прави ми впечатление, докато си халтуркам във форума, и отдясно се пръкат една по една новите снимки от избрано, и хоп, някоя се изтипосва с по 50-60 точки. Та си мисля, че това е една много интересна рейтинг-система като подход от страна на автора [smilie7]
Възможно е някъде генерално да бъркам, защото много не влизам навътре е тези нововъведения, но впечатлението ми е такова [smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: За Албум-всичко/избрано...
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   04-01-05 16:24

Еми значи шанс за точкогонците.Маркетинговите номерца явно още ги има:))
Аз качих пък 2 снимки в "общ", и те събраха по над 20 т. и...ги гледам в рейтинг отишли след 1 ден примерно.. /мислех, че рейтинг е само за "избрано"/.
Така разбрах системата. Разбира се, ако се пусне в "избрано" по-бързо ще набере точки...а като краен резултат точките ще са повече вероятно./но ако имаш повече от 3 снимки на седмица - нищо не ги ощетява толко и в "общ"/
Все пак, мен ме кефи, че ако снимката става, дори пусната в "общ" може да се появи в "рейтинг" за ден-два...дори часове, т.е. да я видят повече хора /от 5-10/.

Автор: boni   
Дата:   04-01-05 16:27

Да ,снимката може да събере точки и докато е във албум общо и тя си ги запазва.Няма лошо - ако снимката е хубава ,точките са си нейни.
Все едно е дали ще я пуснете направо в избрано или първо в общия албум да събира точки и после в избрано. Сега ще обясня защо е все едно.
Ако една хубава снимка се пусне в общия албум и за 1-2 дни тя събере 50-60 т там ,след това тя досъбира точките си в албум избрано(но пък губи възможността да се появи ударно начело в 24ч рейтинг,защото е минало време) - крайния резултат е че са я видяли повече хора .
Ако се пусне директно в албум избрано тя събира там първоначално точки и после ги досъбира в 24ч рейтинг - крайния резултат е че са я видяли повече хора :))
В първия случай схемата е общ албум + албум избрано ,а във втория албум избрано + 24ч рейтинг

Автор: kirilius   
Дата:   04-01-05 16:27

С до-сега събраните точки трябва да си влиза, да. Инак не може да се нулират точките при качване в избраното.

Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   04-01-05 16:46

Абе ако се харесва и във "Всичко" има хляб, щото доста хора него гледат. И в 24 часа рейтинг на първо мяксто са попадали снимки от "всичко" (за 2 се сещам и то в рамките на 24 часа). И въпреки че стояха бая време пред погледите на хората на началната страница, като се преместиха в "избрано" токите се удвоиха. Бе всичко е на късмет, това рабрах от цялата работа[smilie25]

Автор: titon   
Дата:   04-01-05 18:43

а моят въпрос е [smilie11] [smilie11] [smilie11] :
ако имам снимка качена преди 5 дена във Всичко и днес я прехвърля в Избрано, ще се вижда ли поне за малко на първата страничка на Избрано или ще си отива при онези снимки, качено във форума и веднага след това в Избрано преди 5 дена (доколкото помня май така си беше преди, кгоато се качваше от личния профил към Избрано)?

Автор: boni   
Дата:   04-01-05 18:49

Депеш,всичко е до можене на снимане ,не до късмет. Щом снимката събира точки във албум - всичко и после ги удвоява в избрани,това значи ,че системата си е ОК,защото целта на системата е да се видят хубавите снимки и да изплуват.
Титон,снимка качена в албум- всичко се появява най-отпред в албум-избрано .Това дето го гледаш в дясно във форума се извлича от албум-избрано,така че споко.

Автор: scrap   
Дата:   04-01-05 19:04

boni а примерно ако една снимка е свалена от албума още там преди новите правила,сега като и натисна стрелкичаката ще отиде в избрано обаче там за времето което пусната(примерно 1 месец) нал` тъй [smilie25]

първа  назад  1     всички  напред  последна