Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Благодарност
Автор: mikele   
Дата:   22-12-04 20:07

Благодаря на Админ , че макар и с ден закъснение пусна предупредителен надпис за евентуалните грешки.Надявам се всички да ги разберат, това не е лесна работа.Нека и занапред да бъде така.
 Re: Благодарност
Автор: nrk   
Дата:   22-12-04 20:17

хихи
извинявай ама аз нещо не те разбрах...
- благодариш за надписа при условие че ти е ясно, че е трудна работа т.е нямаш нужда от този надпис,
- всъщност не става много ясно кое не е лесна работа, променянето, разбирането...
- и как да бъде занапред - с надписи, чието послание разбираме априори, с надписи появяващи се с два дни закъснение или как???

Някой беше казал, че най-лесното нещо на света е писането, а трудното идва когато трябва да се чете...

Съжалявам че се заяждам, цял ден правих едно нещо а накрая то взе че се скапа и съм излишно раздразнителен...
[beer]
или пък чувството ми за хумор се е притъпило а????
Автор: jumbo   
Дата:   22-12-04 20:18

ей ако не се изкажеш не може
Автор: mikele   
Дата:   22-12-04 20:23

ВСЕКИ цялден си прави неговото си а казах че нека занапред предупреждават предварително за неудобствата тогава излишни ще са и тези писания.а за отпускане удари една бира или винце.[beer]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена