Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Много народ в "един китаец" :)))
Автор: lukcheto   
Дата:   17-10-03 11:23

Какво стана вчера?!?!?! КОШЕР! [smilie5]
С Боровия се договорихме да ходим двамата към Узунджовска, поради дъжда обаче, срещата се премести от едно място на друго. Вървя към другото място т.е сестра ми ме кара и киснем в някакво задръстван![smilie10] После, вече “досами” срещата, която е на фонтана на Славейков, пред мен изниква Коцето- Фотографа с черен чадър, дъвчещ бонбон, бузите му бяха като на хамстер...хехехеееее[smilie6] !!!!!! Тръгнал бил и той към Узунджовсака. Викам му да чака малко, че да “гепим” Боровия и заедно да се мъкнем към китаеца. Покиснахме, поговорихме и хоп, третитя чадър се появи!
Как вървят три чадъра към един китайси ресторант? ДОСТА ТРУДНО и ХАОТИЧНО! Цоп в локва, цоп в две... I am siiingigng innnn the raiiin… ОБАЧЕ, не пеехме, а говорехме как се варят кестени!
Стигнахме Узунджовеца и гледаме едно момиченце- кокиченце, по-скоро на облаче приличаше, защото беше цялата в светло- синьо, и доокато си ТРЪСКАХМЕ.... чадърите се оказа, че тя при нас идвалааааа! Аз толкова се бях въодъшевила от дебата за кестените може би, че буквално нахлухме в ресторанта, като за обир....[smilie6]
Тъкмо обясняваме бавно и отчетливо че ще дойдат още хора и...се оказва че Жоро, Бони и Попов вече са поръчали, ехееее...радост голяма, че се видяхме! Сгромолясахме се като натрапници при тях и се почна с огласяването на ресторанта. Капакът на всичко беше появата на Емммо, който симулираше, че има нова жилетка и аз бидейкирка ценителка, бях толкова брутално подведена, та чак ръснах комплимент! Е, шарлатанина си призна, жилетката не била нова[smilie6] , но затова пък била ефектна и хубава, а аз като безподобна фукня, казах че съм с нов пуловер. Боровия до мен се ракрещя за Петка и Чапай и запуши страстно [smilie7] , а Левента заобяснява на дошлия СаС, какво още трябва да се направо по сайта на ФФнет. Попов си призна без бой че минава с колата на червено, а Коцетоо отиде да носи някакви негативи на една репортерка. Магнет дойде в раиран пуловер с доминиращ цвят оранжев, нюанс на моят НОВ пуловерчик. Пак стана дума за “проклятието на Минолта” и всички разбрахме що Еммо пуска само шедьоври, интимната му мисъл била да продава апарата / тоо с такова проклятие живее ли се!?!? /
Изкрънках си от Бони направата на опция в сайта, която да позволява качването на серя от снимки без да се разпокъсват и да се показват в цялост!!!! Оттам насетне само ще кажа че децибелите скочиха значително с още една октава! Ех, тая “Болярка” какво прави с хората[beer] !!!! Кога дойде време да си ходим не знам, ама като се пробрах в къщи още се смеех на това “две мацки позират на два бидона”, що е то?!?!?!?! Еммо и някой на Ваканцията БИЧАТ ШЕДЬОВРИ, хайде стига, че пак започнах да се смея!!!!!!!!! [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Много народ в "един китаец" :)))
Автор: sagittarius   
Дата:   17-10-03 11:46

Проклятието на Minolta li ?
За какво иде реч? Много ме вълнува специално Minolta!
Не мога да разбера защо е толкова пренебрегвана тази марка. Особено в България.

Автор: J0R0   
Дата:   17-10-03 11:57

Не, бе, готина си е марката. Аз само го будалкам Емммо, а той ми се връзва. До преди година и аз снимах с Минолта, но я продадох, а сега подтиквам Емммо да направи същото, но той е верен на марката, очаква като направи 30 години с такъв апарат от фирмата да му дадат позлатена Минолта.
[smile]

Автор: boni   
Дата:   17-10-03 12:38

Lele Lukche,chak mi se zamaia glavata ,dokato procheta kakvo si napisala!!!Mnogo obrazno,tova se kazva snimka na situaciata.

Лелееее, Лукче, убих те!
Автор: emmmo   
Дата:   17-10-03 12:58

Така да ме окарикатуриш! [smilie9] За каква жилетка говориш, та аз вчера бях по потник и боксерки, за да не ми се мокрят дрехите, че много валеше!!! [smilie3]

Re: Лелееее, Лукче, убих те!
Автор: lukcheto   
Дата:   17-10-03 14:08

ЕмммУ, аабе ти ако беше по ПОТНИК и БОКСЕРКИ, мислиш ли, че жилетки щяха да са ми в главата....[smilie10] [smilie10][smilie10]
Е, не се стърпях да го кажа значи,но млъквам да не ме бият! Ае, е ти и по-скучния пост:

ЕмммУ, не забравяй, че имам същата Минолта, за добро или лошо, знам аз що е то "проклятието на Минолта" хеххееее... В интерес на истината това беше апарата с който започнах да снмам, затова за него или ДОБРО или НИЩО, но базика си го бива и ме кефи да го спрягам![smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна