Автор: lukcheto
Дата: 17-10-03 11:23
Какво стана вчера?!?!?! КОШЕР! ![[smilie5]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie5.gif)
С Боровия се договорихме да ходим двамата към Узунджовска, поради дъжда обаче, срещата се премести от едно място на друго. Вървя към другото място т.е сестра ми ме кара и киснем в някакво задръстван! После, вече “досами” срещата, която е на фонтана на Славейков, пред мен изниква Коцето- Фотографа с черен чадър, дъвчещ бонбон, бузите му бяха като на хамстер...хехехеееее !!!!!! Тръгнал бил и той към Узунджовсака. Викам му да чака малко, че да “гепим” Боровия и заедно да се мъкнем към китаеца. Покиснахме, поговорихме и хоп, третитя чадър се появи!
Как вървят три чадъра към един китайси ресторант? ДОСТА ТРУДНО и ХАОТИЧНО! Цоп в локва, цоп в две... I am siiingigng innnn the raiiin… ОБАЧЕ, не пеехме, а говорехме как се варят кестени!
Стигнахме Узунджовеца и гледаме едно момиченце- кокиченце, по-скоро на облаче приличаше, защото беше цялата в светло- синьо, и доокато си ТРЪСКАХМЕ.... чадърите се оказа, че тя при нас идвалааааа! Аз толкова се бях въодъшевила от дебата за кестените може би, че буквално нахлухме в ресторанта, като за обир....
Тъкмо обясняваме бавно и отчетливо че ще дойдат още хора и...се оказва че Жоро, Бони и Попов вече са поръчали, ехееее...радост голяма, че се видяхме! Сгромолясахме се като натрапници при тях и се почна с огласяването на ресторанта. Капакът на всичко беше появата на Емммо, който симулираше, че има нова жилетка и аз бидейкирка ценителка, бях толкова брутално подведена, та чак ръснах комплимент! Е, шарлатанина си призна, жилетката не била нова , но затова пък била ефектна и хубава, а аз като безподобна фукня, казах че съм с нов пуловер. Боровия до мен се ракрещя за Петка и Чапай и запуши страстно , а Левента заобяснява на дошлия СаС, какво още трябва да се направо по сайта на ФФнет. Попов си призна без бой че минава с колата на червено, а Коцетоо отиде да носи някакви негативи на една репортерка. Магнет дойде в раиран пуловер с доминиращ цвят оранжев, нюанс на моят НОВ пуловерчик. Пак стана дума за “проклятието на Минолта” и всички разбрахме що Еммо пуска само шедьоври, интимната му мисъл била да продава апарата / тоо с такова проклятие живее ли се!?!? /
Изкрънках си от Бони направата на опция в сайта, която да позволява качването на серя от снимки без да се разпокъсват и да се показват в цялост!!!! Оттам насетне само ще кажа че децибелите скочиха значително с още една октава! Ех, тая “Болярка” какво прави с хората !!!! Кога дойде време да си ходим не знам, ама като се пробрах в къщи още се смеех на това “две мацки позират на два бидона”, що е то?!?!?!?! Еммо и някой на Ваканцията БИЧАТ ШЕДЬОВРИ, хайде стига, че пак започнах да се смея!!!!!!!!!
|
|