Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Днес, около 4 и 20 следобяд...
Автор: emmmo   
Дата:   09-10-03 16:34

...някой нафраска наред единици в албума и по същото време една безподобна снимка на Zaio получи шестица. И тъй като такова съвпадение не се случва за първи път и явно не е никакво съвпадение, моята молба е - не отминавайте с безразличие снимките на Zaio, пишете му коментари, напътствайте го, белким се научи да снима, за да няма нужда той или някой негов приятел да прибягва до такива способи. Очевидно тази награда е оживяла на сърцето на момчето и то се е амбицирало прекомерно. Да му помогнем да я спечели по честен начин!

Отговори на това съобщение
 Re: Днес, около 4 и 20 следобяд...
Автор: PolarBear   
Дата:   09-10-03 16:51

За да е по-точна картинkата, не са само единици, тук таме и двойки, които по има шанс да не се забележат. Аз също съм сред почетените и това е неизменно правило от 3-4 дни насам.

А съветът ти, emmmo, го изпълних в аванс още тази сутрин... тук

И все пак мисля, че работата е малко по-сложна...

Cheers.

Автор: Pho   
Дата:   09-10-03 17:06

PolarBear, това го наблюдавам от няколко дни. Днес отделих два-три часа и потвърждавам мнението ти. Дай да обсъждаме въпроса, обаче в една тема, че така е трудно - аз току що писах за това в темата за оценяването.
Би ли довършил изречението с многоточието, кое по-сложното?

Автор: PolarBear   
Дата:   09-10-03 17:17

Pho: Ама то стана наистина весело. Виж само какво написах в другата тема...

За другите тук ще кажа още веднъж: за мен оценките са средство да си видя грешките а не да гоня класирания. И затова явно пристрастни единици и двойки не ме засягат въобще. И смятам да поствам снимките си и в бъдеща, а и бих съдействал за развитието на сайта с всичко, което е в кръга на възможностите ми.

Какво е по-сложно...ами накратко две неща. Първо, все пак е тежко да обвиниш конкретен човек по косвени признаци...макар че самият аз имам някои работи наум. И второ, струва ми се че шегаджиите са повече от един. Дано греша.

След малко тръгвам на дълго пътуване и до утре следобед няма да имам достъп до Интернет, ако не мога да отговоря на някого, това ще е причината.

Tails up!

Автор: Pho   
Дата:   09-10-03 17:28

PolarBear: Наистина стана забавно, ама и аз излизам, та до утре.

Само за справка
Автор: J0R0   
Дата:   09-10-03 17:40

Ще ви кажа, за да не развивате параноя. В периода от 1 до 4 часа са гласували около 30 човека. По различен начин. С най-разнообразни оценки. Няма такъв, който да е нафраскал само единици, такива ги трия моментално. Но...

Оценките общо на сайта са около 17 000. До края ще станат вероятно два пъти повече.
Не можем да бъдем арбитри на всяка една от тях.
Вероятно с някои бих се съгласил, с други - не. Но това важи за всички ни.
Да се прави ревизия на всяка една е невъзможно.

Затова ще отговоря като Волтер:
Аз може да не съм съгласен с оценките ви, но ще се боря за правото ви да ги пишете, без никой да ви държи сметка за това.

Автор: martin-dm   
Дата:   09-10-03 18:42

a be hora mnogo se vruzvate s tezi ocenki edva li ocenkata shte vi napravi po dobri ili po loshi fotografi az li4no vse 4akam niakakvi saveti za snimkite mi ili kritiki zashtoto samo taka moje da razberesh koe ne e v red i dali si na prav put(zada ima razvitie de ) :))
pravete pove4e kritiki i saveti samo tova shte kaja !!![beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна