Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Зенит ЕТ
Автор: BoneCollector   
Дата:   10-02-04 19:56

Проблема е с пердето.Знаете ли колко горе-долу би струвал ремонта и има ли къде да го дам.Също така колко пари могат да се вземат от апарата ?

Отговори на това съобщение
 Re: Зенит ЕТ
Автор: Gafa   
Дата:   10-02-04 20:34

Хе хе хубав апарат !!!
непродаваем !!! Иначе за 50-70 лв можеш да излъжеш някой , но не си струва да се разделяш с апарата за такава смешна сума

Дата:   10-02-04 21:36

Да.За тея пари не бих го дал.Пък и той е на баща ми и говоря от негово име.А някой да знае дали може да се ремонтира ? По едно време бяхте споменали за някакъв човек от Варна, който много разбирал.. ?

Автор: junior   
Дата:   10-02-04 21:38

ми аз знам за София само... ама ти къде си??

Дата:   10-02-04 22:29

V Plovdiv sym si ostavil praktikata pri bat Nasko v sybota ste vidia kakyv e rezyltata
i tia ima syshtia problem kato tvoia Zenit

Дата:   10-02-04 23:45

@junior - От Горна Оряховица съм.
@Gafa - като разбереш - кажи.Също така за какви пари става въпрос ?

Дата:   11-02-04 00:15

Ми той човека взима 6 лв на час
и + ако има някой друг чарк

Автор: Стефан   
Дата:   11-02-04 00:33

Имаше един човек в Търново, който навремето се занимаваше с ремонт на фотоапарати, носил съм му навремето стария си Зенит ЕТ. Само че той още тогава беше на възраст, сигурен съм че вече не се занимава. Питай по фотоателиетата в ГО и ВТ, някой може да те упъти към човек в региона. Иначе това перде ако много е разбъзикано няма да може да се оправи особено, моето като се прокъса го кърпих, кърпих и накрая съвсем се скапа.

Автор: snooper   
Дата:   11-02-04 01:26

V pleven - Karakopilev, moga da nameria adresa ako se interesuvash. I v sofia Nasko na dondukov 18 ili 16 - toi se mesti - edinia ot dvata mu e staria adres, drugia e novia dokolkoto znam :)

Автор: junior   
Дата:   11-02-04 01:37

дондуков 18
аксаков 7А (тук никога не съм ходил)

Дата:   11-02-04 14:46

Аха, благодаря за информацията.А колко горе долу би струвал ремонта ? 10-20 лв. ?

Автор: zar   
Дата:   11-02-04 15:12

миналата година имах зенит 122, и на него му се прецака пердето и ми искаха между 30-35 лева за ремонт, аз се отказах да го ремонтирам и го продадох развален за 40лева, бях го купил за 50 от ибей...
сега съм с рико, верно малко по-скъпо от зенита е, ама имаш много повече възможности...
направи същото, няма да съжаляваш

Автор: Sandro   
Дата:   11-02-04 15:34

Във В.Търново, на ул "Васил Левски", преди съдебната палата има фото на Fuji. Там търси Славей. Той щте ти каже може ли да се оправи и колко ще ти струва. Успех

Автор: asahi   
Дата:   11-02-04 16:32

Прав е Зар-ко. На времето се чудеше как да го ремонтира и колко време ще му работи след това. Откак взе Рико-то само снима и не се тревожи. В Зенита има доста романтика и не много читави технологии. Раздели се с него за да ти олекне.

първа  назад  1     всички  напред  последна