Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Mp3 Panasonic s SD karti
Автор: render   
Дата:   11-10-04 13:21

towa ne e fotografski nasochena obiava no znam che tuk ima nemalko hora raboteshti s SD carti koito moje bi shte se zainteresuwat.

Prodavam Mp3 player Panasonic(4ete SD) v komplekt s 64MB SD carta i USB reader Panasonic i slushalki, goliam e kolkoto kibritena kutiika, raboti s AAA bateria i ima interesen design, ako niakoi se interesuwa prodawam go za 180 lv.

Отговори на това съобщение
 Re: Mp3 Panasonic s SD karti
Автор: jumbo   
Дата:   11-10-04 13:33

модел SV-SD75
и аз го имам ма никой неще да го купува [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8]

Автор: render   
Дата:   11-10-04 13:35

az si kupih sled towa SD50, pisheshe che zapiswa glas no ne bi... i sega imam 2:)

Автор: Thor   
Дата:   11-10-04 17:40

хмм ..и аз имам такова нещо само че e MPIO и записва на глас и чете SD карти ,лошото е че май най голямата SD карта която може да чете този модел е 512Mb ,а на тези които искат да го използуват като ,четец или външен хард-драйв от 512Mb го препоръчвам също [smilie7]

Автор: sayman   
Дата:   11-10-04 17:49

za 50lv si vzeh HamaDM100 Raboti samo kato player, no za tazi cena si e super.[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   12-10-04 21:27

Az pa imam CREATIVE MuVo2 i se 4uda na koi da go prodam s 256 mb po princip trqbva da e 4 GB ama ne e .
Na 2 meseca e v otli4no sustoqnie s USB zarqdno kaluf i knijka kum nego !
Ako ima zainteresuvani imam i ISQ i mail si4ko e na profila !!!!
Vadi stra6en zvuk tva vi garantiram !!!

първа  назад  1     всички  напред  последна