Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Mack 5-Year International Warranty for Digital Camera
Автор: Ceaser   
Дата:   14-10-04 15:29

Някой ползвал ли е такава?

Отговори на това съобщение
 Re: Mack 5-Year International Warranty for Digital Camera
Автор: Brummaker   
Дата:   14-10-04 15:32

Тук и свят , ха ха ха ...

Те нашите си гаранции не признават, а ти...

Автор: Thor   
Дата:   14-10-04 15:38

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=details_accessories&A=details&Q=&sku=130400&is=REG
най отдолу на втория линк

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=348299&is=REG

Дата:   14-10-04 15:44

Thor: и аз там го видях, ама върши ли работа тая щуротия или както казва Brummaker...за БГ е безмислено???

Автор: jimmy   
Дата:   14-10-04 15:46

Да, ползвал сам. Не е безмислено, но ако имаш проблем не значи, че ще ти го оправят в БГ.

По-добре е разбира се 3-Year TOTAL.

Автор: Brummaker   
Дата:   14-10-04 16:21

jimmy

пич, кажи какво си ползвал, щото една Минолта/мисля че беше, дано не бъркам/ я мъкнахме и смях: оправиха едно, развалиха друго...и няма оправия явно...

да не споменавам за срокове, става страшно...месеци...

Автор: digitalstore   
Дата:   14-10-04 16:51

V BG nese priznava podobna garanzia.Nese nabutvai ako misli6 da si polzva6 aparata v BG.

Дата:   14-10-04 17:00

И кое не и важи точо за БГ, я ми кажи.

Като ти се счупи нещо пращаш е-майл. Ония ти отговарят къде да си пратиш камерата (най-близкото място до теб с което работят). Те се разплащат със сервиза и толкоз.

Може и да е бавно, може и да ти струва пари - ама е по-добре от нищо, още повече, че TOTAL гаранцията подържа и неща които си ги счупил САМ.

Дата:   14-10-04 17:09

аз нямам идея за гаранцията ,обикновенно тези гаранции са за такива които се свръх застраховат или скапват фотоапарата от щракане ,иначе при нормална употреба щом я предлагат значи ........ те имат далавера и че продукта надали ще се развали за гаранцията която дават ,но това си е мое мнение,щом е worldwide , не виждам с какво би трябвало да се различава от тази която дават в българия ,та както пише по горе jimmy гранцията ти я дава един и същи ( в случая производител ),а не българските магазинери ,аз като си купувах фотоапарата тези които ми го продадоха ми казаха ако му се случи нещо да се занимавам директно с CANON и толкова ... [smilie6]

Автор: asahi   
Дата:   14-10-04 17:33

Като попълваш формуляра май те питат за профи ли ще се ползва или за любителско снимане. Оттам застрахователя (защото той е такъв) си определя застрахователната премия, която ти плащаш под формата на гаранция. Такъв е типът на тези гаранции. Работят, какво толкова?

Автор: asahi   
Дата:   14-10-04 17:43

Ей сега се загледах в заглавието на постинга, та се сетих: Какви са тези 5 години за дигитална камера? Кой какви претенции ще има след 5 години? Та те камерите поевтиняват толкова бързо, че няма смисъл да им се надяваме 5 години.

Дата:   14-10-04 18:12

Jimmy,tazi komunikazia mejdu"onia" i "serviza" seriozno me samniava,imaiki predvid 4e serviza e v BG(ako vaob6te ima serviz)

Автор: pinko   
Дата:   14-10-04 18:21

Откога чакам някой мъдър човек да зачекне тая тема, асахи, кви пет години, ква милиция, аз повече от 6-9 месеца с една дигиталка не изкарвам, след 5 години сигурно ще мога да си купя за 1000 долара камерата от телескопа Хъбъл, както е тръгнало[smilie5]

Дата:   14-10-04 18:23

DigiralStore, все едно аз сега да кажа, че вие сериозно ме съмнявате с вашта гаранция, щото сте в БГ.

Вероятноста, сервиза да е в БГ е малка, но и Гърция върши работа....Въпроса е, че важи не само за балканите, а изобщо навсякъде и щом BH ги продава вече толкова време едвали са измекяри [smile]

Според мен, ако си купуваш сам техниката става, иначе с трансфера на гаранцията от човек на човек или нестава или има такса.

Мен не ми е мъката гаранцията, ами искам ЗАСТРАХОВКИ ДА ИМА. Щото той TOTAL вариянта става, но като им се обадиш, че от апарата ти е останала примерно само една мокра батерия или парче от байонета, едвали ще ти се зарадват.Чувал само за такива застраховки, но за БГ незнам да има такъв вариант. Дори гледам nikonians.org се канят да пускат такъв service. Веднъж питах в София в едно застрахователно дружество, ония така ме изгледаха........[smilie10] [smilie22] [smilie9] [smilie9] [smilie10] [smilie22] [smilie22] [smilie9]

Дата:   14-10-04 19:01

Nie sme v BG,no otremontirame v US,makar 4e dosega nese e nalagalo.Mejdu drugoto pi6e mnogo iasno,4e baterii,lcd,obektiv i dr. nese pokrivat ot garanciata.Osven tova garanziata se obezsilva pri nepravilno boravene s tehnikata(izpuskane,otvariane i dr.)Moeto li4no mnenie e 4e podobna garancia nesi zaslujava,za6toto prosto sled 2 godini 6te si kupi6 ne6to po-novo taka ili ina4e.

Дата:   14-10-04 19:35

jimmy: Зачетох се още веднъж в обясненията за пустата гаранция:
"Such service, repair or adjustment of this equipment is assured the original purchaser only."
Започвам да си мисля, че ако ми го купи някой друг и ми го донесе, ще бъде невалидна[smilie2]

Дата:   14-10-04 19:40

хм ,този който ти го купи, ако ти пише името като купувач ( независимо ,пример когато купуваш нещо като подарък - това няма начин да не са го взели в предвид продавачите ) ,не виждам проблем [smilie6] това винаги можеш да го разбереш с едно телефонно обаждане до B&H или до някой друг магазин където предлагат застраховки от този род ..[smilie6]

Дата:   14-10-04 20:53

Digitalstore: не четеш и толкоз има си Extended Warranty има си и Total Warranty. Втората влючва повреда отстрана и на собственика.

първа  назад  1     всички  напред  последна