Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За конкурса Дигитална фотография
Автор: Brummaker   
Дата:   28-01-04 06:57

Знам,че ще се почне дълга дискусия на тема що е дигитална фотография.Мнения много,гледни точки също дал Бог.То това се и определя от спецификата на нещата.
Само да попитам тук,във форума: дайте някакви що-годе насоки за този конкурс/организаторите/!
Иначе-всяка снимка,качена тук е дигитална ;)

Отговори на това съобщение
 Re: За конкурса Дигитална фотография
Автор: Pho   
Дата:   28-01-04 10:07

Е, Брум, ти къде се загуби?
Не съм виждал твоя снимка от двадесет дена или....?

Дата:   28-01-04 10:21

Живот,какво да се прави.Но не съм си изхвърлил апарата де. ;)
И няма и да го направя де.Иначе: новогодинши празници,туй-онуй и ето резултата ;(

Публикацията е редактирана (28-01-04 10:32)

Автор: Pho   
Дата:   28-01-04 10:32

Прочете ли предложението ми за срещата в четвъртък?

Автор: admin   
Дата:   28-01-04 10:45

Има обяснение на страницата КОНКУРСИ

Постоянен конкурс със сп. "Удоволствието да снимаш"

Сигурно знаете, че в историята на фотографията има един първоначален етап на развитие, когато се опознават новите възможности, когато техниката преобладава и фотографското усвояване на света е основният стремеж на светлописците. Постепенно фотографията открива своята различна от живописта специфика и се превръща в самостоятелен род изкуство. Снимките на Родченко, Ласло-Мохой Над и др. стават крайъгълен камък в този процес не поради технически, а по мирогледни причини.
Да разширим старата фотография с новите дигитални възможности - едва ли това е хоризонта на цифровата фотография. Дали тя не е в плен на класическата, дали безграничните и възможности не предполагат ново отношение към света?
Конкурсът на Фото Форум и списание ”Удоволствието да снимаш” стимулира размислите в тази посока. Във всеки брой трите най-интересни снимки поставени в галерията "Дигитална фотография" ще бъдат публикувани в списанието и наградени с цифрови услуги на стойност 50 лв. в магазина “Фотосвят” на ул. Шипка 12.

Дата:   28-01-04 10:54

Админ-благодаря за написаното!
Pho прочетох и ме е яд,че с времето нещо не мога да се сместя.Аз все се каня,ама...

Автор: TheMadMan   
Дата:   28-01-04 15:29

време има за това, за което се отделя [smilie24] [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна