Автор: Mobby_Dick
Дата: 11-10-04 11:22
"превъзходен във всяко отношение ))"
а 300D беше "гробокопача на филма". Ай стига бе! Сега няма и 1 год. оттогава, всеки гледа да се отърве от него на 1/2 цена. Лъснаха напудрения софтуер,"бързодействие", пластмасата, несъвместимостта, калпавия му обектив и механика за докъм 20000 кадъра.
Дори 10Д гледам, че не го разкарват хората така:)
"превъзходен във всяко отношение ))"- сравнен с кое!? По-какъв критерий!? Ако употребяваме думата "превъзходен във всяко отношение ))"
за 20Д, то какво да кажем за по-класните апарати, по-по-превъзходни ли? Дайте да бъдем обективни и земни, никои не ни плаща да правим ненужна реклама.
Тези от Канон си имат маркетинг, и щом пускат пак такова, значи си има свойте купувачи. Западняка обича да си сменя апаратчето за следващия август, което му е на 1/3 от заплатата и е прав. За него е превъзходен.
За у нас този апарат гони цените на професионални машини, като предлага любителско снимане. Кой ти мисли за у нас и защо да мисли? Ми аз защо пък да му пляскам, кой ти мисли за моето мнение:))
Любителят у нас трябва да изчака, и да се нахрани с трохите - като завалят такива апарати от запада, след година -две. Или да си го купи, и да ореве орталъка колко профи е /за разлика от западния любител, колега по стандар, който ще си го сложи над закачалката и няма да му помни и цифрата отпред/.
Ако си го намеря на пътя, ще е превъзходен и за мен. Ще му взема живота за няколко месеца, и при първите признаци на блянк... ще го разкарам на някои балък.
Ентусиастите да вървят да си го купуват, и да не забравят, че не е задължително да "ми обръщат" мнението и представите.:))
|
|