Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 доц Абаджиев приключи пълните тестове на 20Д
Автор: boni   
Дата:   11-10-04 10:13

Тази сутрин ми каза : "превъзходен във всяко отношение ))"
В същото време тестваше и Олимпус 8080. За него ми каза ,че е най-добър от всички 8мп в този клас и особено като динамика и разработка на полутоновете .
Когато е готов със статиите ще ги покажем и тук .
Очаквайте скоро във Фото-Форум специална рубрика с подробни тестове и статии съвместно със сп.Компютър и доц .П.Абаджиев.
Първите статии ще са за Samsung V50,HP 707,Panasonic FZ20 ,Oly8080,Canon 20D ....

Отговори на това съобщение
 Re: доц Абаджиев приключи пълните тестове на 20Д
Автор: Brummaker   
Дата:   11-10-04 10:28

[smilie24] чакаме с интерес [smilie24]

Автор: jester   
Дата:   11-10-04 10:33

и аз лаикът ще потвърдя. След цял ден снимки в събота, при които тествах всичко, за което се сетих - автофокус, при всякакви условия - ковеше всичко, включително бързо клатеща се люлка на почти пълен мрак. Динамика, шум - всичко, което мога да кажа е същото - превъзходен във всяко отношение. :))

Автор: Brummaker   
Дата:   11-10-04 10:35

завиждам [smilie5] [smilie3]

Автор: GuruMMX   
Дата:   11-10-04 10:58

hmm, i z akvo se mori docenta kato ima reviewta kolkoto si shtesh iz neta!!!??? :) [beer] [shtrak]

Автор: RossN   
Дата:   11-10-04 11:03

Аз предполагам, че причината е: "око да пипне, ръка да види":):):):):)[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] ...но е добре някой свой да ти го каже, по нета има и целенасочена реклама, така че...[smilie3]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   11-10-04 11:07

Реклама ли каза?:))

Автор: TPECHAT   
Дата:   11-10-04 11:08

брао [smilie10]

Дата:   11-10-04 11:17

Моби, а не е ли така? Кой производител не би искал да види стоката си изтипосана на в "The Best of the Best"?[smilie3]

Дата:   11-10-04 11:22

"превъзходен във всяко отношение ))"
а 300D беше "гробокопача на филма". Ай стига бе! Сега няма и 1 год. оттогава, всеки гледа да се отърве от него на 1/2 цена. Лъснаха напудрения софтуер,"бързодействие", пластмасата, несъвместимостта, калпавия му обектив и механика за докъм 20000 кадъра.
Дори 10Д гледам, че не го разкарват хората така:)
"превъзходен във всяко отношение ))"- сравнен с кое!? По-какъв критерий!? Ако употребяваме думата "превъзходен във всяко отношение ))"
за 20Д, то какво да кажем за по-класните апарати, по-по-превъзходни ли? Дайте да бъдем обективни и земни, никои не ни плаща да правим ненужна реклама.
Тези от Канон си имат маркетинг, и щом пускат пак такова, значи си има свойте купувачи. Западняка обича да си сменя апаратчето за следващия август, което му е на 1/3 от заплатата и е прав. За него е превъзходен.
За у нас този апарат гони цените на професионални машини, като предлага любителско снимане. Кой ти мисли за у нас и защо да мисли? Ми аз защо пък да му пляскам, кой ти мисли за моето мнение:))
Любителят у нас трябва да изчака, и да се нахрани с трохите - като завалят такива апарати от запада, след година -две. Или да си го купи, и да ореве орталъка колко профи е /за разлика от западния любител, колега по стандар, който ще си го сложи над закачалката и няма да му помни и цифрата отпред/.
Ако си го намеря на пътя, ще е превъзходен и за мен. Ще му взема живота за няколко месеца, и при първите признаци на блянк... ще го разкарам на някои балък.
Ентусиастите да вървят да си го купуват, и да не забравят, че не е задължително да "ми обръщат" мнението и представите.:))

Дата:   11-10-04 11:35

Guru,що се хаби доцента :))
Ами що се хабят всички да правят ревюта като вече нали има направени .Има в dpreview,що се хаби СТИВ да праи и тои ,пък и IResources и т.н.:)))

Дата:   11-10-04 11:57

xa
takava li bila rabotata :)

mi znachi i docenta vzima pachki za tova kat stive i phill hehe
znachi i negovite reviewta njama da sa obektivni hehehehe

az lichno cheta povechko forumcheta i chatja s realni useri !!!

drugoto si e chist PR :)

a ot reviewtata cheta samo TT dannite! :)

Автор: Ceaser   
Дата:   11-10-04 12:01

Mobby_Dick:[smilie24] [smilie24] [smilie24] Това е самата истина: реклама, реклама и само реклама...останалото е пари[smile]

Дата:   11-10-04 12:02

mdaaa, koeto si e taka, taka si e :) heh

Дата:   11-10-04 12:14

Кво се пените бе,аз ви казах какво ми каза човека в чисто личен разговор.
Аз самия си правя разни тестчета ,за да видя кое как е .Нали ви пуснах едно сравнение с Д70 :))
Тук нали е форум всеки да каже личните си наблюдения по един или друг въпрос ,да покаже тест,сравнение и т.н.
Като не искате ,няма да споделям впечатленията си и без друго нито Канон нито Никон нито Олимпус са ни рекламодатели.

Автор: jumbo   
Дата:   11-10-04 12:26

само споделям в доста разговори с колеги от компютърни фирми се спомена за абсолютното пристрастие на доцент абаджиев и се промъкваше израза:ами виж кой е заместник главен редактор на списание комютър.......
както и да е не ми е попадало това списание и нямам наблюдения но някак си не ме кефят такива изказвания от типа превъзходен отвсякъде при положение че за няколко седмици се смени не един фирмуеър...
на мнение съм че не трябва да се правят такива крайни заключения

Автор: Ceaser   
Дата:   11-10-04 12:26

boni, изобщо не съм имал предид твоите тестове. Дори бих казал "добре, че има хора като теб, които да правят такива тестове".
Само, че аз предпочитам да гледам твоите тестове, защото коментарите са ти обективни...за разлика от много други.

Автор: jumbo   
Дата:   11-10-04 12:28

и аз съм забелязъл че бони е непристрастен към тестовете на него му прави кеф да тества и да търси доброто в техниката

Дата:   11-10-04 12:29

boni - тестовете са ти хубави и е добре, че ги пускаш. Ти си сменяш апаратчетата и ти е все тая, затова си обективен за твоите апарати.
г-н Абаджиев пък е много позитивен човек, и вижда винаги хубавото. Той лошо за някакъв фотоапарат не е писал - чета му статийте от HP до сегашните, поне за 10 модела фотоапарати. За съжаление, вероятно за да не трупа негативизъм, описва само хубавите страни на съответния модел, а всички апарати имат и недостатъцииии - всичко е компромис.
Самите производители точно това правят - описват прелестите, като си спестяват инфо по някои доста важни критерий.
Не е ли по-добре, да се свеждат обективно нещата на масата, защото от много хубаво ако взема да си вложа сума пари в такъв апарат с идея да не го сменям 5 години например!!
Но ще кажеш - кои разбира да си вземе, кои не разбира да не си1 Ето, това е мястото тук, форума.
Ако отиваш на сафари, и може да му се случи нещо - ето апарата! Ако не снимаш много - също! Така стоят нещата.
Нека да дойдат тук производители или дистрибутори, и да кажат - това е бест, това е супер защото.....и след година примерно да не можем да кажем нищо напротив. Иначе си поемат негативите. Е това е развитие за мен, от което ще спечели всеки.

Дата:   11-10-04 12:35

Брей как смекчихте тона. [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] ...обикновено не ви е прицъщо такова отношение[smilie24] https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonTheWave.gif

Автор: knutanozavar   
Дата:   11-10-04 12:38

Oburnete wnimanie i Fuji-tata S7000, S20, S3... Na men ste mi e dosta interesno te kakwo sa pokazali?

Автор: J0R0   
Дата:   11-10-04 12:43

Моби, ми нали затова е тоя форум!?
Тука всеки който иска си казва това което има да каже.
Не разбрах ти какво искаш от форума по-специално. Да каже на доцента, абре доценте пиши си статиите така и така, щото иначе не се харесват на Моби Дик или на Гуруто. Така ли?
Никой не е спрял никого да пуска негативни мнения за този или онзи модел и да им описва недостатъците.
Дори Треснатия през цялото време плю по Самсунг, докато в същото време Самсунг ни дава наградата в конкурса и пари за следващата изложба в НДК.
Някой да му е казал нещо?

Това твоето ми звучи, като претенцията някой тук да седи и да следи, когато се пусне положителен отзив за някой апарат и той веднага да допълва компетентно и недостатъците му.
Ами прави го ти, щом ти е мерак.

Дата:   11-10-04 12:53

Joro, az statii ne cheta.. kamo li v spisanija hehe :)

taka che....

Дата:   11-10-04 12:54

Boni, ne stavashe vupros za tvoite vpechatlenija a za vpechatlenijata na njakoj drug :) [beer] [shtrak]

Дата:   11-10-04 12:55

J0R0 ми точно, murnau ми е повлиял с неговите darc syde и аз искам да виждам не само хубави пейзажчета и макроживотинки, ами да гледам и неговите фантазий:))влияем си.
А иначе не ми е мерак.
Доста критикувам и апарати с които снимам. Между тях има доста Канон. Снимам си, хваля ги за това онова или ги критикувам за друго. Пускал съм тема и за "какъв да бъде съвършения апарат" и защо не го правят.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна