Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 помогнете ми да избера!
Автор: nezabravka   
Дата:   29-09-04 23:23

Колебая се между Panasonic DMC-FZ10 и Canon Powershot S1 IS.Моля ,помогнете ми в избора!Ако имате и други предложения,ще се радвам да ги споделите с мен !Като цена мога да си позволя около 1200 лв.,ако това ще помогне.

Отговори на това съобщение
 Re: помогнете ми да избера!
Автор: TPECHAT   
Дата:   29-09-04 23:24

Mi to e yasno mome,
Panasonic-a

Автор: Георги   
Дата:   29-09-04 23:29

Panasonica определено

Автор: stoevmobile   
Дата:   29-09-04 23:33

или на цени като за ТРЕСНАТ - и двата ще се съберат у посочената сума.[beer]
Ама по-добре погледни и у други марки, да се не ядосваш после.
Виж отговорите по постингите на хората, дето питат "Какво да взема/купя", там има и купища друга информация. Ровни и у по-стари теми.
За конкретен апарат пусни в търсачката на форума "Търсене" марката му и виж постингите.
Успех[shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Дата:   29-09-04 23:40

stoev [beer]
tuk ima konkreten vypros bre [smilie5]
pitat ili tva ili onva, pa kat sha dava suma ti pari za sapunerka - da e po-ubavata uj...
v USA Panasonic-a e okolo 500$, Canon-a e okolo 300$
v BG mai Canon-a e po-skyn neznaino zashto.. karai.. [shtrak] [beer]

Дата:   29-09-04 23:52

Благодаря ви!От доста време чета,гледам,чета гледам...... и във форума доста добри отзиви има за него,видях тестовете,техническите характеристики,но много малко инфо има за екстрите,така да се каже .Но в събота отивам да си го купя,ако е останал :-)ако не,ще чакам новия модел z20.

Дата:   29-09-04 23:53

Става въпрос за панасоника

Дата:   30-09-04 00:02

nie pa nema da te zabravim i ako ne pusnesh drugata sedmica pone 10 artъ kadyra... nema da ti dadem da piesh [beer]

Дата:   30-09-04 00:14

Вижте,аз съм си начинаеща,но това което искам да правя е снимки с по-художествен характер,за което знам ,че трябва и фото-шопа да ползвам.Добър ли е за портретни снимки ....е такива неща не са ми ясни....много неща не са ми ясни,но нали трябва да започна с нещо.панасоника за "сапунерка"ли минава?

Дата:   30-09-04 00:14

Имам си го служебен, ама не можах да ги тествам и двата и да направя сравнение.
Вземай Панасоника[smilie24] [smilie24] [smilie24] пък после се ядосвай, че има и по-готини за същите паре или по-евтинки[smilie23] [smilie23] [smilie23]
Ей тази каша в душата ми е с снимана след разпивка с панасоника[smilie5]
https://photo-forum.net/static/forum/2011-05/cjvl7588.JPG
http://img.photobucket.com/albums/v203/Stoevmobile/P1000109.jpg

Camera Model Name
DMC-FZ10
Shooting Date/Time
27.7.2004 г. 00:11:40
Tv( Shutter Speed )
1/60
Av( Aperture Value )
2.8
Exposure Compensation
0
ISO Speed
100
Image Size
2304x1728
Flash
On
Color Space
sRGB
File Size
1676KB

Дата:   30-09-04 00:19

ооо,ще пусна още утре нещичко,но ще е с polaroid-a ,а като си купя друго ....доста ще щракам докато направя нещо :-)

Дата:   30-09-04 00:22

САМО НЕ МИ СПИРАЙТЕ ПИЕНЕТО!нали трябва да имам добра ДЖИНТУИЦИЯ докато избирам.....

Дата:   30-09-04 00:26

То пък де видя "нещо"-то у пиянските ми изпълнения[smilie11]
И мисли, преди да си купиш. После няма връщане назад - твое си е и ще се хапеш по дупито (извини за израза) ама вече няма да има накъде, освен към следващото апаратче[shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Дата:   30-09-04 00:28

май се уляхме
[beer] [beer] [beer] 8пъти

Дата:   30-09-04 00:52

Треснат,твоите неща много ми харесват,ама много!мисля че е много важен погледа зад обектива ,фантазията ,чувството ,пък после техниката ! трябва талант,ти го имаш ,то е ясно !а с какъв фотоапарат снимаш???:-)

Автор: junior   
Дата:   30-09-04 00:53

Треснатия снима със Самсунг 101[smilie24] [smilie24]

Автор: carl_cox   
Дата:   30-09-04 00:58

да ше потвърдя думите на Junior-наистина ТРЕСНАТ снима със SAMSUNG !!! сега щел да си внася некво подобрение от СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ [shtrak]

а колкото до твоят избор-взимай панасоника-ако го има още де [smile] [smilie24]

Автор: nsirakov   
Дата:   30-09-04 00:58

незабражка грешиш.. задапаратното устройство е важно , но без техника си за никаде....

Дата:   30-09-04 01:03

[smilie5] [smilie5] [smilie5]
внася си S1 IS[beer] [beer] [beer] , а междувременно го плювка повече и от мен[smilie5] и препоръчва конкурентните модели[shtrak]

Автор: Thor   
Дата:   30-09-04 01:12

никой не се е родил научен ,някои се учат по лесно ,други по трудно ,а тези които не могат да се научат подражават на останалите или налучкват ,с практиката всичко си се подрежда на мястото , ван гог е умрял в мизерия и неразбран от никой по времето в което е живял ,но това не пречи сега картините му нарисувани от "задкартинното"-( поправка предкартинно ) му устройстово да бъдат ако не най-скъпите ,то поне едни от най скъпите на пазара .. за жалост не е могъл да го разбере приживе [smilie2]
извода - ако сега не те харесват ..утре ..кой знае .. може би .. [smilie6] важното е това което правиш ,ако не го правиш за да те храни , да ти доставя най-голямото по възможност удоволствие [smilie6]

[cool]

Публикацията е редактирана (30-09-04 01:16)

Дата:   30-09-04 07:04

Thor,аз ще си го купувам за да си доставям удоволствие....и....всички около мен ме упрекват малко или много,че хвърлям пари на вяръра.затова ми е трудно да избера нещо добро ,ама и евтино едновременно.Затова се спирам на панасоника.Дано той ми помогне да си заслужа следващ по- добър апарат след време!Много благодаря на всички за отзивите!!!!:-)

Дата:   30-09-04 08:54

ei, sha vi prebia![smilie5]
hahahahaha!
sha obyrkate deteto be!

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   30-09-04 09:45

Ми то и Моцарт е умрял в мизерия, в заеми, и то доста млад. През последните си 10 години не е написал нито една симфония.Е бил е разбран приживе от някой, и сложен за държавен композитор, ама предния някои си му давали 2000 гулдена годишна заплата, а на Моцарт 800. Това е цената която са плащали генийте, затова по-добре да си разбираме бозите още сега - харесваме или не, но не да ги и величаем:)) Времето е критерия, а то от нашите векове ще остане само техн.революция май, и големите войни.

Дата:   30-09-04 09:51

[smilie24]

Автор: junior   
Дата:   30-09-04 10:01

Не е написал нито една симфония но е написал Реквием! Бил е разбран единствено от най-големия си опонент... а Моцарт е бил готов да работи и без пари....

първа  назад  1  2     всички  напред  последна